بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا، این مراسم با حضور حکمران ایالت پنجاب، سفیر ایران در اسلام آباد، سرکنسول ایران در لاهور و جمعی از شخصیت های علمی، فرهنگی از جمله اساتید زبان فارسی، روسای دانشگاههای مختلف این ایالت در کاخ استانداری ایالت پنجاب برگزار شد.
به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا، این مراسم با حضور حکمران ایالت پنجاب، سفیر ایران در اسلام آباد، سرکنسول ایران در لاهور و جمعی از شخصیت های علمی، فرهنگی از جمله اساتید زبان فارسی، روسای دانشگاههای مختلف این ایالت در کاخ استانداری ایالت پنجاب برگزار شد.
غلامحسین مظفری استاندار خراسان رضوی نیز طی پیامی به مراسم رونمایی تندیس فردوسی در قلب فرهنگی پاکستان گفت که نصب نمادی از حکیمِ خراسان در لاهور پاکستان حلقه ای دیگر از زنجیره استوار پیوندهای فرهنگی میان مردم این دو سرزمین است که مرزهای اداری هیچگاه نتوانسته میان خواسته های ارادیِ آنها فاصله اندازد.
وی افزود: اینجانب به نمایندگی از خراسانِ بزرگ و یکایک ایرانیانِ فرهنگ مند مراتب قدردانی و سپاس گذاری خویش را از این اقدام شایسته ابراز کرده و برای دست اندرکاران این گامِ استوار از پرودگار یکتا سلامتی، شادکامی و سربلندی را آرزومندم.
در ادامه پس از نواختن سرود دو کشور رضا امیری مقدم سفیر ایران در پاکستان طی سخنانی با تقدیر از همکاری صمیمانه استاندار خراسان رضوی در تهیه و ارسال تندیس فردوسی و نیز توجه ویژه حکمران ایالت پنجاب به نصب این تندیس گفت امروز شاهد تجلی و تقویت پیوندهای فرهنگی دو کشور ایران و پاکستان هستیم.
وی افزود: مهم ترین و ریشه دارترین نقطه مشترک فرهنگی دو کشور زبان فارسی است و ما اعتقاد داریم که حمایت از آموزش و ترویج این زبان در پاکستان می تواند ارتباطات فرهنگی دو ملت را بیش از پیش تقویت کند.
مهران موحدفر سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در شهر لاهور نیز طی سخنانی گفت ما برای نمایش خردمندی و فراتر از آن همکاری دو کشور ایران و پاکستان به تعداد فراوان فرصت داریم و امروز یکی از این فرصت هاست که برای من الهام بخش آینده ای درخشان است.
سردار سلیم حیدرخان حکمران ایالت پنجاب در این مراسم با ابراز خرسندی از رونمایی تندیس حماسه سرای بزرگ ایران در کاخ استانداری بر اهمیت تقویت مراودات فرهنگی و مردمی میان ایران و پاکستان تاکید کرد.
حکمران ایالت پنجاب افزود: از آمادگی استان اصفهان برای نصب مجسمه اقبال لاهوری استقبال می کنیم. ما حتماً در این زمینه کار خواهیم کرد و می خواهیم مجسمه اقبال در اصفهان نصب شود و همان اجتماع یا مراسمی در آنجا برگزار شود. وی افزود: همانطور که ایرانیان در کشور خود به شاعر ملی ما آنقدر احترام گذاشته که خیابان و دانشگاه را به نام اقبال معرفی و مجسمه هایش را نصب کرده اند، مصمم هستیم که بزرگداشت شعرای ملی ایرانیان در لاهور و ایالت پنجاب را نیز به نحو احسن برگزار کنیم.
در بخش دیگری از این مراسم خانم فلیحه زهرا کاظمی استاد زبان فارسی و فردوسی شناس پاکستانی به معرفی اجمالی شاهنامه فردوسی پرداخت.
25 اردیبهشت ماه در تقویم ملی ایران به نام روز بزرگداشت فردوسی نام گذاری شده است. «حکیم ابوالقاسم فردوسی» بزرگ ترین حماسه سرای ایران و یکی از حماسه سرایان بزرگ جهان است. براساس گفته های تاریخی؛ 25 اردیبهشت روزی است که فردوسی سرودن شاهنامه را بعد از 30 سال به پایان رساند و به همین علت امروز، روز بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی نام گرفته است.
{{name}}
{{content}}