بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
از روز گذشته و به دنبال نارضایتی گسترده داخلی در آمریکا از سیاست های اقتصادی ترامپ و ایلان ماسک، تظاهرات گسترده ای در سراسر این کشور بر علیه دولت آغاز شده و معترضان خواستار برکناری ایلان ماسک شده اند.
بیش از 150 گروه فعال در این تظاهرات شرکت کردند، که در تمام 50 ایالت آمریکا و همچنین در کشورهای کانادا و مکزیک نیز اعتراضاتی برگزار شد. به گفته سازمان دهندگان، بیش از 20,000 نفر برای شرکت در تجمع در اطراف یادبود واشنگتن در نظر گرفته شده بودند
این اعتراض ها، که به گفته برگزارکنندگان یکی از بزرگ ترین روزهای اعتراض به سیاست های رئیس جمهور ترامپ و هم پیمان میلیاردرش ایلان ماسک بودند، در قالب بیش از 1,200 تظاهرات برگزار شد. این تظاهرات در پی اقداماتی صورت گرفت که بسیاری از مردم آن ها را به ضرر اقشار کم درآمد و طبقات آسیب پذیر جامعه دانسته اند.
تظاهرات بی سابقه در آمریکا بر علیه دولت ترامپ
معترضان در دست داشتن پلاکاردهایی با شعارهایی همچون «پادشاهی در امریکا ممنوع» و «ماسک را اخراج کنید»، اعتراض خود را نسبت به سیاست های اقتصادی ترامپ و همچنین تاثیرات منفی اقدامات ماسک در اداره بهره وری دولت ابراز کردند.
معترضان شعار MAGA که مخفف Make America Great Again است را با مگا (Make Elon Go Away) جایگزین کردند؛ کاری کنید ایلان ماسک برود!
به گزارش رویترز، انتظار می رود بیش از 20 هزار نفر در اعتراض به سیاست های ترامپ و ایلان ماسک، در پارک «نشنال مال» واشنگتن گرد هم آیند. این تظاهرات در چندین شهر بزرگ ایالات متحده نیز برگزار شد و به تدریج به سایر نقاط کشور نیز کشیده شد.
تری کلاین، یک دانشمند بازنشسته از نیوجرسی، در کنار دیگر معترضان حضور داشت و گفت که برای ابراز اعتراض به سیاست های ترامپ در زمینه هایی از جمله تعرفه ها، مهاجرت و آموزش به این تجمع آمده است.
او تأکید کرد که همه نهادهای آمریکایی در خطر قرار دارند.
در میان معترضان، برخی پرچم های اوکراین و شال های فلسطینی به دوش داشتند و شعارهایی مانند "فلسطین آزاد" را حمل می کردند.
تظاهرات علیه ترامپ و ایلان ماسک در آمریکا
وین هاپمن، یک مدیر مالی بازنشسته از نیوجرسی، نیز نگرانی خود را از سیاست های اقتصادی ترامپ بیان کرد و گفت که این سیاست ها می تواند به کشاورزان و مردم در ایالات جمهوری خواه آسیب بزند. او همچنین اشاره کرد که بسیاری از مردم در نتیجه این سیاست ها هزاران دلار از دست داده اند.
صدها آمریکایی مخالف ترامپ که در اروپا زندگی می کنند نیز در شهرهایی چون برلین، فرانکفورت، پاریس و لندن تجمع کردند تا مخالفت خود را با تغییرات گسترده ترامپ در سیاست های داخلی و خارجی ایالات متحده اعلام کنند.
در پاریس، حدود 200 نفر عمدتاً آمریکایی در میدان «جمهوری» گرد هم آمدند و با در دست داشتن بنرهایی چون «با ظالم مقابله کن»، «حاکمیت قانون»، «فمینیست ها برای آزادی، نه فاشیسم» و «دموکراسی را نجات دهید»، به سخنرانی ها گوش دادند.
«تیموتی کاتز»، سخنگوی گروه دموکرات های خارج از کشور در فرانکفورت گفت: «ما باید همبستگی خود را با هزاران تظاهراتی که امروز در شهرهای مختلف آمریکا برگزار می شود، نشان دهیم.»
یکی از معترضان به نام «خوزه سانچز» نیز اظهار کرد: «ترامپ یک شیاد است که دموکراسی آمریکا را نابود می کند.»
سیاست های اقتصادی ترامپ و انزجار گسترده در آمریکا و سراسر جهان
در هفته های نخست پس از به قدرت رسیدن، ترامپ با سرعتی بی سابقه دست به تصمیم گیری ها و امضای فرمان هایی زد و جهان را با جنجالی پس از جنجال دیگر روبه رو کرد.
به نظر می رسید که بسیاری از شهروندان و همچنین اعضای حزب دموکرات برای هفته ها در حالت شوک به سر می برند. مدت ها هیچ اعتراضی وجود نداشت.
گلف بازی کردن ترامپ بعد از بهم ریختن دنیا!
اکنون به آرامی مقاومت عمومی مخالفان ترامپ، از جمله در میان دموکرات ها، شکل می گیرد. چند روز پیش، سناتور دموکرات کوری بوکر با یک سخنرانی ماراتن 25 ساعته علیه ترامپ در مجلس، توجه زیادی را به خود جلب کرد.
به تازگی همچنین باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا و کامالا هریس، رقیب انتخاباتی ترامپ، پس از سکوت طولانی مدت، به صورت انتقادی اظهارنظر کردند.
دونالد ترامپ از زمان به قدرت رسیدن، با کمک ایلان ماسک شروع به تغییرات اساسی در دستگاه دولت، اخراج گسترده کارمندان فدرال و انحلال چندین نهاد کرده است. او با بسیاری از تصمیمات و پیشنهادهای بسیار بحث برانگیز، مخالفت هایی در داخل و خارج برانگیخته است.
این جمهوری خواه علیه مهاجران و اقلیت ها با شدت عمل می کند. درست در نخستین روز تصدی، او تهدید کرد که ایالات متحده در صورت لزوم با نیروی نظامی «کانال پاناما را پس خواهد گرفت». از آن زمان، او همچنین ادعای مالکیت بر گرینلند و نوار غزه را مطرح کرده و بارها از کانادا خواسته است که بخشی از ایالات متحده شود. دموکرات ها و کارشناسان مسیر او را تهدیدی بزرگ برای دموکراسی آمریکا می دانند.
{{name}}
{{content}}