بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
حجت الاسلام قاسمیان درباره اهمیت مرحله ی «مراقبه» پس از حج، از خطری هشدار داد که می تواند حاجی را از اوج معنویت به حضیض غفلت برساند.
وی ادامه داد: شما در پایان یک عبادت بزرگ مثل حج، وارد کلاس جدیدی از ایمان و آگاهی شده اید. این یعنی دیگر رفتارهای ساده لوحانه و سطح پایین برایتان پذیرفته نیست. همان طور که از یک کودک جدول ضرب بلد نبودن پذیرفته می شود، اما از یک دانشجو هرگز. قرآن می فرماید: وَ أَتِمُّوا الْحَجَّ وَالْعُمْرَةَ لِلَّهِ؛ یعنی حج و عمره را کامل کنید. پایان مناسک، پایان آزمون نیست. تازه مرحله ی تثبیت و استقرار آغاز می شود.
این سخنران مذهبی با اشاره به مفهوم واژه "تبریک" گفت: تبریک یعنی برکت، یعنی چیزی که ثبات و دوام داشته باشد. همان طور که به محل سکون آب می گویند "برکه"، یا به جایی که سینه ی شتر روی زمین می نشیند "برک" می گویند، یعنی نقطه ی استقرار.
قاسمیان تأکید کرد: اگر به حاجی تبریک می گویید، یعنی برای او ثبات در ایمان، پایداری در ذکر و استمرار در تقوا آرزو دارید. نه این که یک باره فنر معنویت اش رها شود و از تعهداتش فروبپاشد.
وقتی از پیامبر (ص) درباره پاداش حج پرسیدنداو هشدار داد: مقابل آنچه ما تبریک می گوییم، خداوند در قرآن می فرماید: واتقوا الله واعلموا ان الله شدید العقاب. یعنی اگر این ثبات را حفظ نکنید، مراقب باشید که عِقاب خدا شدید است.
قاسمیان با اشاره به آیه «فَإِذَا قَضَیْتُمْ مَنَاسِکَکُمْ فَاذْکُرُوا اللَّهَ کَذکْرِکُمْ آبَاءَکُمْ أَوْ أَشَدَّ ذکْرًا»، گفت: «پایان مناسک، آغاز ذکر شدید است. این مرحله، نیاز به مراقبه دارد، نه رها شدن. باید از آنچه آموخته ایم، مراقبت کنیم تا به ثبات و برکت واقعی برسیم.
«آلزایمر معنوی» پس از حج
حجت الاسلام قاسمیان درباره اهمیت مرحله ی «مراقبه» پس از حج، از خطری هشدار داد که می تواند حاجی را از اوج معنویت به حضیض غفلت برساند. وی با استفاده از تمثیل هایی ملموس گفت: «مثل قهرمانان المپیکی یا ورزشکاران حرفه ای بدن سازی، وقتی وارد سطحی بالا شدی، دیگر یک لحظه غفلت مساوی سقوط است. ورزشکاری که مراقبه نکند، بدنش نه تنها به حالت عادی برنمی گردد، بلکه دچار ریزش شدید می شود. حاجی هم همین طور است؛ اگر مراقبه نکند، داغون می شود.
وی افزود: خداوند در قرآن درباره چنین افرادی هشدار می دهد: «نَسُوا اللَّهَ فَأَنسَاهُمْ أَنفُسَهُمْ». کسانی که یاد خدا را رها کنند، خودشان را هم گم می کنند. این یعنی آلزایمر معنوی. مثل کسی که دیگر نمی داند کجاست، کیست، چه باید بکند.
قاسمیان تأکید کرد: بعد از حج، انسان مستعد نوعی آلزایمر معنوی است؛ اگر مراقب نباشد، نمی داند چه کرده، کجا بوده و کجا باید برود. برای همین خدا می فرماید بعد از قضاء مناسک، باید ذکر شدید داشته باشید: «فَاذْکُرُوا اللَّهَ کَذکْرِکُمْ آبَاءَکُمْ أَوْ أَشَدَّ ذکْرًا.»
او با اشاره به نورانیت خاص حاجیان گفت: در روایات آمده حاجی تا وقتی که گناه نکند، همچنان نور حج با اوست. اما اگر عمداً آلوده شد، نه تنها این نور می رود، بلکه آسیب سنگینی هم می بیند. اینجاست که مرحله ی خروج از حج به عنوان یک موضوع جدی مطرح می شود.
زیارت امام، اوج حج است
قاسمیان به یکی از مهم ترین مفاهیم حج اشاره کرد و گفت: «حج بدون اتصال به امام، ناقص است. تمام حج این است که انسان به زیارت و ملاقات امام برسد. اگر امام را دیدید، سلام ما را به او برسانید.
او افزود: ما صاحب داریم. این خورشید اگرچه پشت ابر است، اما دل ما تنگ دیدار است. چه اشکالی دارد که در عرفات، در مشعر، در منا، یا حتی در حرم خدا، چشم مان به جمال بی مثال امام زمان عجل الله تعالی فرجه روشن شود؟ ان شاءالله در همین حج، در همین زمین، شاهد ظهور او باشیم.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}