بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت موافقت نامه تجارت آزاد با 5 کشور عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا اجرایی شد، گفت: 87 درصد از کالاهای پر تعرفه گمرکی در تجارت با پنج کشور روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، ارمنستان و بلاروس صفر شد.
وی زنجان را یکی از استان های پیشرو و قدرتمند در حوزه صادرات غیر نفتی کشور، برشمرد و افزود: در سازمان توسعه تجارت چند قرارداد مربوط به حوزه های مختلف داشتیم که در به برخی از آنها انتظار کمک از فعالان اقتصادی داریم.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت اشاره به استراتژی های مهم و مورد تاکید وزارتخانه وزارتخانه، تصریح کرد: بحث توسعه تجارت آزاد از طریق موافقت نامه های تجارت ترجیحی و تجارت آزاد با کشورها و اتحادیه های مختلف نمونه ای از این استراتژی ها است.
وی خاطرنشان کرد: اهمیت بالای این موضوع به این جهت است که یک فضای جدید در حوزه صادرات کشور ایجاد می کند در واقع قصد داریم با کمک صادر کنندگان داخلی وارد رقابت بین المللی به معنای واقعی آن شویم.
دهقان دهنوی ابراز کرد: می خواهیم کالاهای با ارزش افزوده بالا را در بازارهای رقابتی جدید عرضه کنیم که این امر نیاز به برندینگ، افزایش کیفیت، مطالعات عمیق بازار و نیازمند اقدام هوشمندانه عرضه کننده دارد.
وی با بیان اینکه بخشی از صادرات ما امروز صادرات خام و نیمه خامی است که حتی اگر برای آنها بازاریابی هم انجام ندهیم تولید کننده خارجی که به آن نیاز دارد پس آن را خریداری خواهد کرد، بیان کرد: بخشی که روی آن تمرکز داریم کالاهای صنعتی ساخته شده، کالاهای با پیچیدگی بالاو کالاهایی است که ارزش افزوده بالایی داشته و نیاز به استراتژی های قوی تری برای صادرات و تجارت دارند.
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اینکه پنجشنبه هفته گذشته موافقتنامه ای را در زمینه تجارت آزاد با 5 کشور عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا اجرایی کردیم که برای اجرایی شدن دوره طولانی را طی کرد، تاکید کرد: 87 درصد از کالاهای پر تعرفه در تجارت با این پنج کشور که شامل روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، ارمنستان و بلاروس هست صفر شده و هیچ مانع تعرفه ای و غیر تعرفه ای بین کشور ما و این 5 کشور وجود نخواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه لازم است برای بهره مندی از این فرصت، استان ها را با استان های کشورهای هدف تجارت در ارتباط باشند، بیان کرد: با این کار دنیایی از فرصت های جدید برای هر تولیدکننده ایجاد شد و در واقع به اندازه کاهش تعرفه گمرکی در این بازارها قدرت رقابت بیشتر پیدا کردیم.
دهقان دهنوی ابراز کرد: امروز نیاز داریم در مرحله سرمایه گذاری به صادرات فکر بکنیم نه اینکه روی کالاهای مازاد تولید شده برای صادرات تمرکز کنیم و استان ها سرمایه گذاری بر تولید صادراتی و سرمایه گذاری های رقابت پذیر را در برنامه قرار دهند.
وی خاطرنشان کرد: ما برای این کار امکانات ویژه ای طراحی کرده ایم از جمله مشوق ها و بعضی اختیارات که حتی درخواست کردیم در حوزه های ارزی بتوانیم تسهیلات و امتیازات ویژه برای کسانی که طرح های صادرات محور و تولید کنندگانی که طرح های توسعه ای صادراتی ارائه دهند در نظر بگیریم.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}