نخستین جشنواره ملی بلوبری در گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: نخستین جشنواره ملی بولبری با هدف حمایت از تولیدکنندگان و آشنایی هر چه بیشتر با این میوه باارزش و مفید در شهرک گلخانه ای شیله سر شهرستان بندرانزلی برگزار شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: نخستین جشنواره ملی بولبری با هدف حمایت از تولیدکنندگان و آشنایی هر چه بیشتر با این میوه باارزش و مفید در شهرک گلخانه ای شیله سر شهرستان بندرانزلی برگزار شده است.

صالح محمدی عصر روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری جشنواره یادشده در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: هم اینک بولبری در شهرک گلخانه ای شیله سر شهرستان بندرانزلی در فضای 20 هکتار و در مناطق دیگر استان نیز به وسعت 10 هکتار به صورت (گلخانه ای و فضای باز) در حال تولید است.

وی با بیان اینکه سالانه میانگین بیش از 100 تن میوه بولبری در استان گیلان برداشت می شود اضافه کرد: این محصول ارز آور، درآمدزا و ظرفیتی برای اشتغالزایی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان اظهار کرد: کشت و توسعه بلوبری معرفی یک فرصت جدید سرمایه گذاری در استان است.

بلوبری (Blueberry) میوه کوچک و آبی رنگ است که در سراسر جهان به عنوان یک میوه سالم و خوشمزه شناخته می شود؛ این میوه منبع غنی آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی است و به عنوان یک جز مهم در رژیم غذایی سالم شناخته می شود.

این میوه پرفایده حاوی مقدار قابل توجهی فیبر است و برای هضم بهتر و تنظیم روده ها بسیار مفیدست؛ بلوبری غنی از آنتی اکسیدان هاست که به سلامتی سلول ها و محافظت از بدن در مقابل آسیب های اکسیدی کمک می کند.

تقویت چشم و پیشگیری از بیماری های چشمی، مفید برای پوست، درمان التهابات پوستی و اگزما، کاهش چین و چروک و جوش صورت، مراقبت از مو و مفید برای رشد برای موها، سرشار از آنتی اکسیدان های ضروری برای پیشگیری از سرطان، کنترل دیابت و قند خون و تنظیم عملکرد روده ها از دیگر خواص درمانی میوه بولبری عنوان شده است.

نظرات

captcha