نمایشگاه گل و گیاه در بیرجند/عدم اطلاع رسانی و استقبال کم

در حالی نمایشگاه گل وگیاه در بیرجند برگزار شد که اطلاع رسانی خوب و رسانه ای به درستی انجام نشده بود و غرفه داران از استقبال کم شهروندان گلایه داشتند و تنها دو شهرداری سربیشه و طبس توانستند خوب ظاهر شوند.

خبرگزاری تسنیم از بیرجند، بدون شک هدیه دادن یک گل زیبا، جزو معمول ترین روش ها برای ابراز احساسات، محبت و تشکر است. گل نماد تولد دوباره و آغاز نو شدن است به عبارتی دیگر می تواند سمبل بسیاری از اتفاقات خوشایند و زیبا باشد.

از نمایشگاه گل وگیاه که سخن به میان می آید، تصاویر رنگارنگ و پرطراوت در ذهن شکل می گیرد، ورود به فضایی زیبا، آرایش شده، خوش رنگ و لعاب و خوش بو را انتظار می کشی و در مجموع آنچه جمع کثیری را در این وانفسای دود و اضطراب به چنین نمایشگاه هایی می کشد و حتی برخی را وامی دارد تا رنج راه های طولانی را برای حضور در چنین نمایشگاه هایی به جان بخرند، تجربه لذت بخش قدم زدن در معابر مملو از گل های رنگارنگ و استشمام و احساس عطر و بوی خنک زیباترین مخلوقات خداوندی است که در گستره ای کوچک آراسته شده اند.

زندگی در سایه انواع آلودگی ها اعم از صوتی، بصری، آب، خاک و هوا عطش دیدار زیبایی ها را افزایش داده و انسان های خسته از آلودگی های شهری را به سمت اینگونه نمایشگاه ها می کشاند، اما آنچه در هفته گذشته در بیرجند رخ داد برپایی نمایشگاه گل و گیاه بود نمایشگاهی که می توانست بهتر همراه با اطلاع رسانی بیشتر انجام شود تا رضایت مردم و غرفه داران را در برگیرد.

گیاهان آپارتمانی و زینتی نقش ویژه ای در بهبود شرایط محیطی منزل دارند. گل و گیاهان، در حفظ شادابی و طراوت ساختمان های کوچک امروزی بسیار تاثیرگذار هستند.

درحالی از 23 الی 27 اردیبهشت ماه نمایشگاه گل وگیاه در بیرجند برگزار شد که استقبال زیادی از این نمایشگاه نشد. در آخرین روز نمایشگاه راهی نمایشگاه بین المللی بیرجند شدیم. در طول مسیر خبری مبنی بر اطلاع رسانی نمایشگاه گل و گیاه به چشم نمی خورد، وارد محوطه نمایشگاه می شویم، چند ماشین در پارکینگ پارک شده و از همان ابتدای در ورودی نمایشگاه مرتب نبودن غرفه ها نمایان است.

غرفه دارانی که از فروش کم گل و گیاه شاکی هستند، مجبورند در این شرایط کم رونقی بازار فروش نمایشگاه، اجاره غرفه ها را کامل پرداخت کنند. جای تبلیغات رسانه ای همیشه در برگزاری نمایشگاه ها ی مختلف در خراسان جنوبی خالی است و خیلی از مردم و علاقه مندان حتی از وجود چنین نمایشگاه هایی باخبر نمی شوند.

برخی از شهرداری های استان هم حضور پیدا کرده که در میان انها شهرداری سربیشه و طبس نسبت به دیگر شهرداری ها بهتر ظاهر شده اند. شهرداری سربیشه با تولید گل هایی که در خود شهرستان انجام شده شلوغی غرفه اش وخرید و فروش نسبت به دیگر غرفه ها بیشتر است.

به سراغ یکی از غرفه داران می رویم از استان قم آمده است و در کنار فروش گل، انواع گلدان سفال و سرامیکی هم به فروش می رساند، هرچند تعداد زیادی از گلدان ها در مسیر راه شکسته است. از خرید و فروش نمایشگاه هم رضایت ندارد.

این غرفه دار گفت: انتظار می رفت استقبال بیشتری از نمایشگاه گل وگیاه در بیرجند انجام می شد، اما واقعیت به گونه ای دیگر است و فروش آنچنانی نداشتیم.

وی با بیان اینکه گل هایی که برای فروش به نمایشگاه آورده ایم نسبت به بازار و داخل شهر مناسبتر است افزود: تنوع گلهای ما زیاد است اما متاسفانه همان گونه که خودتان ملاحظه می کنید شهروندان بیرجندی استقبال زیادی نکردند.

به سراغ غرفه دار دیگری می رویم که از مشهد آمده است و او هم مانند غرفه دار قمی رضایتی از خرید و فروش ندارد و معتقد است با وجود اینکه استقبال خوبی از سوی مردم استان از این نمایشگاه نشده است اما ما مجبوریم هزینه غرفه خود را به صورت کامل پرداخت کنیم.

وی افزود: همان گونه که ملاحظه می کنید، با اینکه شب آخر نمایشگاه است اما گل های زیادی در غرفه داریم که به فروش نرفته و ناچاریم با قیمت بسیار پایین عرضه کنیم چرا که اگر باز بخواهیم به استان خود ببریم در طول مسیر گل آسیب می بیند.

یکی از غرفه داران بیرجندی نیز به خبرنگار تسنیم گفت: در سطح شهر اطلاع رسانی زیادی نشده و تنها در یکی دو تا از نقاط بنر نمایشگاه به چشم می خورد و خبری از حضور رسانه ها هم نیست به نظرم اطلاع رسانی خوبی نسبت به برگزاری نمایشگاه نشده است.

محمد فرهادی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی نیز با حضور در نمایشگاه گل و گیاه خراسان جنوبی که با مشارکت شهرداری های استان، با هماهنگی دفتر امور شهری و شوراها و پشتیبانی سازمان همیاری شهرداری ها و همراهی فعالان بخش خصوصی در محل نمایشگاه بین المللی بیرجند برگزار شده، از غرفه های شهرداری ها بازدید کرد.

فرهادی در حاشیه این بازدید با اشاره به نقش پررنگ شهرداری ها در ارتقای زیبایی بصری شهرها و ترویج فضای سبز گفت: خوشبختانه این نمایشگاه، تلفیقی از تلاش های شهرداری ها با هماهنگی دفتر امور شهری، حمایت سازمان همیاری شهرداری ها و ظرفیت های ارزشمند بخش خصوصی در حوزه گل و گیاه است.

وی با تأکید بر نقش گیاهان زینتی در ارتقای کیفیت محیط زندگی افزود: استفاده از گل و گیاه در فضاهای شهری و خانگی، می تواند لطافت، آرامش و روح تازه ای به محیط اطراف ما ببخشد که باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی پیشنهاد داد که این نمایشگاه در اسفندماه هر سال برگزار شود تا هم تولیدکنندگان بتوانند از فرصت بازار بهاری بهره مند شوند و هم مردم از نظر شرایط اقلیمی، امکان بیشتری برای استفاده از محصولات داشته باشند.

فرهادی اظهار امیدواری کرد با استمرار این گونه رویدادها، شاهد افزایش نشاط اجتماعی، رونق اقتصاد سبز و ارتقاء سطح کیفی محیط زیست شهری در استان باشیم.

در ادامه این بازدید، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های خراسان جنوبی نیز با تأکید بر نقش حمایتی این سازمان در تجمیع ظرفیت های شهرداری ها گفت: سازمان همیاری با هدف تسهیل گری و ایجاد بستر مناسب برای تعامل شهرداری ها با بخش خصوصی، برگزاری چنین نمایشگاه هایی را در اولویت فعالیت های فرهنگی و اقتصادی خود قرار داده است و آمادگی دارد در مسیر توسعه فضای سبز شهری، بیش از پیش نقش آفرینی کند.

اما آنچه در نمایشگاه گل وگیاه بیرجند نمایان است عدم اطلاع رسانی و پیوست رسانه ای است چرا که خیلی از شهروندان از وجود همچین نمایشگاهی بی خبر بودند. انتظار می رود یک سند همراه نمایشگاه پیوست شود و کارشناسان خبره که نمایشگاه برگزار می کنند اطلاعاتی ارائه دهند و اطلاع رسانی نیز کامل تر و جامع تر باشد.

انتهای پیام/254

نظرات

captcha