شهید رئیسی ریاست نکرد بلکه خدمت کرد

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره)گفت: شهید رئیسی، رئیس جمهور بود اما خدا می داند ریاست نکرد بلکه خدمت کرد. تشریفات را کنار گذاشته بود. انگار بر آن مسند ریاست راحت نبود و برای امنیت مردم تلاش می کرد و وقتی از مردم دور بود، احساس ناامنی می کرد.

خبرگزاری تسنیم از مراغه، سید پرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام، در مراسم سالگرد شهدای خدمت در مراغه، یاد و خاطره شهید سیدابراهیم رئیسی و یاران همراهش از جمله شهیدان سیدمحمدعلی آل هاشم، مالک رحمتی و حسین امیرعبداللهیان را گرامی داشت و تأکید کرد: دینی بر گردن ما بود و برای ادای به شهدای خدمت به مراغه آمده ایم.

وی با اشاره به نقش خود در انتصاب مالک رحمتی به عنوان استاندار آذربایجان شرقی، گفت: وقتی موضوع انتصاب مالک دل ها مطرح شد، بی تأثیر در این انتصاب نبودیم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) خاطرنشان کرد: حدود دو هفته قبل از شهادتش، نامه ای آورد که امضای خودش و شهید آل هاشم پای آن بود و دستور دادم آن تقاضای به جا انجام شود.

فتاح تأکید کرد: یاد کردن از شهدا برای خود ما خوب است؛ شهید الگوست. آن ها رفتند و این ما هستیم که باید از سجایای اخلاقی شان یاد کنیم و ببینیم آیا حاضر هستیم راه آن ها را ادامه دهیم؟

وی بیان کرد: دیار مراغه، شهر شاید رحمتی، خطه ای ریشه داری و باهویت است؛ از این خطه جوانانی در مکتب امام رشد کرده اند و مالک رحمتی از همین ها بود؛ مرید امام و رهبری، که مراتب را طی کرد و بالا رفت.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گفت: حاج قاسم به ما آموخت تا شهید نباشی، شهید نمی شوی. این، سبک زندگی شهداست. شهدای خدمت شهیدگونه زندگی کردند. عدد هشت، عدد امام رضا (ع) است. آن ها در روز میلاد امام هشتم به شهادت رسیدند. مکتب امام رضا(ع) شهدای خدمت را انتخاب کرد. در آن لحظه ها معلوم نبود چه کسی سوار بالگرد می شود و شهدای خدمت منتخبان شهادت بودند.

فتاح اظهار کرد: شهید رئیسی تولیت و مدافع حرم بود و مالک رحمتی و امیرعبداللهیان خادمان حرم رضوی بودند. جمع شهدای پرواز اردیبهشت، اتفاقی نبود. هر کدام از این شهدا شایسته سخن گفتن هستند. شهید رئیسی، سید محرومان بود و باید درباره او بسیار گفت.

وی به روایت هایی از دوران تولیت آستان قدس شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: شهید رئیسی حتی جاروکش حرم بود. برف حرم را پارو می کرد، به پخت غذای زائران بارگاه رضوی توجه داشت و خودش را در میان مردم قرار می داد. همین است که هرکس خود را به مردم نزدیک کرد، به جایگاهی بالاتر نزد خدا و مردم دست یافت.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) خاطرنشان کرد: خدا بر مردم منت گذاشته و پیامبری از میانشان برمی انگیزد. این الگوی اسلامی است؛ باید با مردم بود و گوش شنوا برای شنیدن دردهای مردم داشت. مردم ما، درستی و راستی را می فهمند.

فتاح ادامه داد: مردم با عشق به این مراسم سالگرد شهدای خدمت آمده اند، نه از سر اجبار. سال گذشته در تشییع پیکر شهید رحمتی در مراغه ازدحام جمعیت چنان بود که جای قدم گذاشتن نبود.

وی با تأکید بر اینکه مردم پای نظام ایستاده اند و این مسئولان هستند که باید به وظیفه خود عمل کنند، گفت: مردم زمانی که شهیدان آل هاشم و رحمتی را می بینند، قربان صدقه شان می روند و اشک می ریزند. این به معنای الگو بودن شهدای خدمت است.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام گفت: شهدای خدمت، شاهد و ناظر بر اعمال ما هستند. شهید رئیسی، رئیس جمهور بود اما خدا می داند ریاست نکرد بلکه خدمت کرد. تشریفات را کنار گذاشته بود. انگار بر آن مسند ریاست راحت نبود و برای امنیت مردم تلاش می کرد و وقتی از مردم دور بود، احساس ناامنی می کرد.

فتاح با اشاره به شهادت هشت نفر از خادمان مردم، گفت: طبق فرمایش رهبری، با شهادت این عزیزان خللی در امور کشور ایجاد نشد. اگرچه خلأ روحی وجود دارد اما در اداره کشور خللی ایجاد نشد.

وی تأکید کرد: شهید امنیت و قدرت می آورد. شهدا قدرت ما هستند. در حادثه پرواز اردیبهشت، بیشترین آسیب و خسارت به آذربایجان شرقی وارد شد، اما امروز این خلأ چه در حوزهٔ استانداری و چه در حوزهٔ امامت جمعه، خلأ دیده نمی شود، چراکه امروز مسئولان استان آذربایجان شرقی می خواهند راه شهدای خدمت را ادامه دهند.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با اشاره به سبک مدیریتی شهید رئیسی گفت: شهید رئیسی بدون تشریفات در میان مردم حضور داشت؛ این یعنی مکتب امام، مردمی و با مردم بودن.

فتاح تأکید کرد: گفتمان مردمی شهید رئیسی، ساده، سلیس و بی تکلف بود. زبان مردم را می فهمید. شهدای خدمت، خود را برای نظام و رهبری هزینه کرد و این با آن که کسی نظام و رهبری را برای خود هزینه کند، فرق دارد.

وی با اشاره به خاطره ای از شهید رئیسی، گفت: شهید رئیسی در دیدار خصوصی نزدیک به شهادت بیان کرد که از این همه سفر و تلاش خسته نمی شود، اما امان از زخم زبان ها و تهمت های ناروا.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: شهید رییسی از زخم زبان ها و تهمت ها دم برنیاورد تا اختلافی ایجاد نشود. او مصداق سعه صدر بود. شهید جمهور، دلش سوخت اما دم برنیاورد. پیکرش در راه مردم سوخت و رهبر معطم انقلاب چنین فرمودند که دلم برای رئیسی سوخت.

فتاح با اشاره به وحدت دولت شهید رئیسی، گفت: دولت شهید رئیسی، وحدت بخش بود. ما نیاز به وحدت داریم. نباید پیش تر از مقام معظم رهبری گام گذاشت، شهدای خدمت سرباز ولایت بودند؛ شهید رئیسی هم مانند حاج قاسم سربازی خوب برای رهبری بود.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام تأکید کرد: شهید رئیسی هرگز نگفت دولت اختیار ندارد و بهانه نیاورد. گذشته را متهم نکرد. راه او و راه شهید رحمتی، راه امید بود. شهید رییسی همواره با امیدواری سخن گفت و خستگی را خسته کرد. مومنانه و مخلصانه برای انقلاب کار کرد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) گفت: باید به اصل خود برگردیم. باید به خدا، پیامبر و انقلاب برگشت. امروز از اصل خود فاصله گرفته ایم. دنیازدگی با مکتب رجایی و رئیسی سازگار نیست. مکتب رئیسی، مکتب توانستن بود و شهید رئیسی از بن دندان به این مهم باور داشت.

فتاح تصریح کرد: باید جهادی کار کرد نه اداری و پیش نیاز کار جهادی، جهاد با نفس است. باید از سیم خاردار نفس عبور کرد. بدون مردم، مدافع نداریم. مردم داری و مردم یاری باید اولویت باشد. رئیسی نظریه غلط تعارض بین میدان و دیپلماسی را بر هم زد و میدانی عمل کرد.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام تصریح کرد: شهید رییسی به جوانان اعتقاد داشت. شهید رحمتی را روی کار آورد که در همین مدت کوتاه چهار ماهه انگار چهار سال استاندار بود. باید به جوانان اعتماد کرد چراکه سود اعتماد به جوانان بیشتر و آینده ساز است.

فتاح با تأکید بر اینکه نباید از قله انقلاب اسلامی پایین آمد، گفت: باید در تراز شهدای خدمت و انقلاب اسلامی عمل کرد. شهید رحمتی مصداق جوان مومن انقلابی بود که خالصانه خدمت کرد و عدالت محور بود و به محرومان توجه ویژه داشت. اگرچه که دشمن دنبال اختلاف است اما باید از زبان رهبری رهنمودها را شنید؛ راه وحدت، پیروی از ولی فقیه است.

انتهای پیام/

نظرات

captcha