بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
فاطمه مهاجرانی با بیان اینکه بازگشت مرجعیت خبر به داخل کشور، در گرو صداقت و شفافیت است، گفت: ما باید بی پرده با مردم سخن بگوییم، نه با گزاره های پیچیده، بلکه با زبانی که مردم درک می کنند.
به گزارش ایکنا از خراسان رضوی، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، در مراسم بزرگداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی که امروز، 28 اردیبهشت ماه در استانداری خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: در ساعات حضورم در مشهد، بار دیگر این شهر را به عنوان یکی از مهم ترین کانون های فکری، فرهنگی و تمدنی ایران تجربه کردم. خراسان بزرگ، خاستگاه شخصیت هایی چون شهید آیت الله رئیسی، دکتر علی شریعتی، استاد همایون شجریان، عطار نیشابوری، خیام و فردوسی است؛ نام هایی که هر یک ستون هایی از فرهنگ و هویت ایرانی هستند.
وی با تأکید بر ضرورت نگاهی علمی به حوزه ارتباطات، ادامه داد: علم ارتباطات، علمی مستقل و صریح است. مهم ترین ویژگی علم، شفافیت و بی پرده سخن گفتن است. همان طور که علم پزشکی از تشخیص بیماری عقب نشینی نمی کند، متخصص ارتباطات نیز باید بدون تعارف واقعیت های اجتماعی را بازتاب دهد. این علم قرار نیست نقش عاطفی و یاوری بازی کند، بلکه رسالت آن، تحلیل و انتقال صریح واقعیت ها، چه تلخ و چه شیرین است. برای نمونه شیوه گفت وگویی سقراطی، مبتنی بر پرسش و نقد، الگویی مؤثر برای طرح مباحث عمیق و روشن گر است و ما نیز باید در حوزه سیاست گذاری ارتباطی، از آن بهره ببریم.
سخنگوی دولت بیان کرد: ارتباطات زنده است و هر موجود زنده ای از عدم صداقت آسیب می بیند. در روابط انسانی، اگر صداقت و صراحت نباشد، رابطه دچار آشفتگی و بی اعتمادی خواهد شد. یکی از چالش های جدی امروز رسانه های ما، از بین رفتن مرجعیت خبری است، زمانی مردم تیتر اول را از روی پیشخوان روزنامه ها پیگیری می کردند، اما امروز برای دریافت خبر، گاه به رسانه های خارجی مراجعه می کنند و باید با شفافیت و صداقت، اعتماد را به رسانه های داخلی بازگردانیم. باید بی پرده با مردم سخن بگوییم، نه با گزاره های پیچیده، بلکه با زبانی که مردم درک می کنند.
مهاجرانی به موضوع حادثه بندرعباس نیز اشاره کرد و گفت: در جلسه ای از من پرسیدند که آیا در این باره با مردم صادق خواهیم بود؟ پاسخ من این است که باید با مردم با صداقت و صراحت صحبت کنیم، در عین حال که مراقب ارزش ها و خطوط قرمز نیز هستیم.
وی همچنین با انتقاد از ساختار سنتی روابط عمومی ها در کشور، تصریح کرد: روابط عمومی ها با ساختارهای سنتی اداری شکل گرفته اند و ظرفیت کافی برای پاسخ گویی به تحولات گسترده فضای مجازی را ندارند. نمی توان از آنها انتظاری داشت چراکه ابزار و توان آن را در اختیار ندارند. در شرایطی که با گسترش رسانه های نوظهور مواجه هستیم، تنها در خراسان حدود 600 رسانه فعالیت می کنند. این حجم از رسانه، چه در فضای رسمی و چه در فضای مجازی، طبیعتاً نوعی آشفتگی به وجود می آورد. انتقال از یک فضای رسمی محدود به فضای باز و گسترده رسانه ای، بدون ایجاد زیرساخت های مناسب، منجر به سردرگمی و ضعف عملکرد می شود و برای اینکه بتوانیم بهتر با مردم ارتباط بگیریم، باید اول جایگاه خود را بشناسیم، واقعیت را بپذیریم و سپس برنامه ریزی کنیم چراکه شفافیت، شرط اصلی این مسیر است.
سخنگوی دولت چهاردهم با اشاره به لزوم بازگشت مرجعیت رسانه ای به داخل کشور، بر صداقت و صراحت در ارتباطات تأکید کرد و افزود: در سال های جنگ، مردم می دانستند که ما به آنها دروغ نمی گوییم. حس همدلی وجود داشت و مردم با تمام وجود همراه بودند. امروز اما وقتی مجری را نمی بینیم و فقط گفتار را می شنویم، گاه تردید می کنیم که این صدا متعلق به رسانه داخلی است یا خارجی. این یعنی گاهی رسانه های خودی نیز بر علیه نظام داخل قلم می زنند.
مهاجرانی ادامه داد: حس تبعیض، از خود تبعیض دردناک تر است. اگر رسانه ای معاند حمله کند، جای تعجب نیست، چون در مأموریت خود عمل کرده است، اما اگر رسانه داخلی با ادبیات ناهمدلانه برخورد کند، بسیار تلخ تر خواهد بود. حکایت، حکایت پرتاب سنگ از دوست است. ما در یک کشتی نشسته ایم و تنها راه عبور از بحران ها، همراه کردن مردم با صداقت و تبیین صحیح شرایط است. اگر امروز قطعی برق رخ می دهد، باید با مردم شفاف سخن گفت. اگر مردم بدانند که این شرایط برای همه یکسان است، همراه خواهند شد. اگر غیر از این باشد، مطالبه گری وظیفه ماست و نمی توانیم بگوییم که به ما ارتباطی ندارد.
وی گفت: ارزیابی از شرایط ارتباطی باید مبتنی بر واقعیت باشد. روابط عمومی ها با ساختارهای سنتی شکل گرفته اند که پاسخگوی نیازهای امروز فضای مجازی نیستند. این انتقال از فضای رسمی به فضای گسترده مجازی، نیاز به انطباق دارد. بیش از هر زمان دیگر به انسجام اجتماعی نیاز داریم. انسجامی برای ایران، انسجامی که از مسیر جریان رسانه ای صحیح و هم جهت می گذرد. رسانه ها باید هم در مسیر درست حرکت کنند و هم جهت گیری شان صحیح باشد. جهت اشتباه، انرژی را هدر می دهد.
سخنگوی دولت چهاردهم با اشاره به ناترازی های موجود در کشور، اظهار کرد: امروز با ناترازی های جدی در حوزه آب و انرژی مواجه هستیم. اما تاریخ ایران نشان داده است که ملت ما همانند ققنوس از دل بحران ها دوباره برخاسته است. خراسان، از دل حمله مغول، رصدخانه بیرون آورد و این یعنی از دل بحران ها هم می توان فرصت آفرید. اگر ناترازی ها و مشکلات به صورت شفاف بیان، اگر به صنعت توجه می شد و انرژی صنایع قطع نمی شد، شاید امروز شاهد بودیم که مسیر انرژی خورشیدی جدی تر دنبال می شود. اما حالا که رئیس جمهور شجاعانه می گوید برق دستگاه های محتلف را قطع می کند، این یعنی اراده ای برای اقدام وجود دارد. ریاست جمهوری ظرف یک ماه آینده سقف تمام ستادهای وزارتخانه ها را با پنل خورشیدی تجهیز می کند. این یعنی حرکت و اقدام و چرا می گویم شجاعت؟ چون این تصمیم ها نیازمند جسارت در مدیریت هستند.
مهاجرانی اظهار کرد: مسیر را به نحو صحیح طی کردن، به مراتب مهم تر از صرفاً رفتن است. رسانه ها باید با رویکرد تبیینی، شفاف، و با روحیه حل مسئله وارد میدان شوند، چراکه ایران به انسجام رسانه ای برای عبور از بحران ها نیاز دارد. کار را باید پیش بینی پذیر بکنیم و وعده هایی که داده ایم را محقق بکنیم و قولی ندهیم که انجام ندهیم. مردم بدانند که ما به آنچه گفته ایم وفادار هستیم. اگر بتوانیم این مسیر را طی کنیم، به لطف خداوند از مسیرهای سخت عبور خواهیم کرد.
وی افزود: رسانه جزئی از راهبرد نیست، بلکه خود راهبرد است. رسانه خود راهبرد است و امروز رسانه ها واقعیت را می سازند، به خصوص با توجه به گسترش فناوری های نوری و ظهور، فیلم هایی که با کمک هوش مصنوعی ساخته می شوند. اگر نتوانیم به درستی نقش خود را ایفا کنیم، اطلاعات درست و دقیق را به موقع ارائه دهیم، به هیچ عنوان نمی توانیم جلوی اخبار جعلی را بگیریم و باید مانند آتش نشانی، مدام به دنبال خاموش کردن آتش اخبار جعلی باشیم. اگر در ایجاد اعتماد عمومی ناتوان باشیم، باید راهبردهای آتش نشانی را اتخاذ کنیم.
{{name}}
{{content}}