بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
قم- رئیس سابق بنیاد شهید گفت: شهید رئیسی هم محصول حوزه بود و هم با عملکرد خود، برای روحانیت آبرو و اعتبار آفرید.
به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین قاضی زاده هاشمی، رئیس پیشین بنیاد شهید و امور ایثارگران، ظهر چهارشنبه در مدرسه فیضیه قم در سخنانی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب درباره اهمیت تبیین سیره شهدا، اظهار کرد: یاد شهیدان تنها برای ذکر خاطره نیست، بلکه آن گونه که رهبر انقلاب فرمودند، شهدا الگوهایی برای تربیت و هدایت جامعه اند.
وی با بیان اینکه شهدا برگزیدگان الهی در هر عصرند تا راه سعادت را به مردم بنمایانند، افزود: ممکن است گفته شود مقام معصومین ( ع) دست نیافتنی است، اما خداوند در طول تاریخ، شهدا را از میان مردم انتخاب کرده تا نشان دهد در میان همین جامعه، می توان به درجات بالای معنوی رسید.
قاضی زاده هاشمی با اشاره به شخصیت شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی، گفت: درباره ایشان سخنان بسیاری گفته شده؛ چه در بعد شخصیتی و چه مدیریتی و رهبر معظم انقلاب روز گذشته تأکید کردند که شهید رئیسی از معجزات مکتب امام و انقلاب بود.
وی حوزه های علمیه را خاستگاه تمدن اسلامی دانست و ادامه داد: اگر امروز از حکمرانی اسلامی و نظام تعلیم و تربیت دینی سخن می گوئیم، حاصل قرن ها مجاهدت و تربیت علمی و معنوی در این نهاد اصیل است.
رئیس سابق بنیاد شهید در ادامه با اشاره به سیر زندگی شهید رئیسی گفت: او از سنین نوجوانی به حوزه علمیه پیوست و در دو حوزه مشهد و قم تربیت یافت و او نه تنها قیام امام خمینی (ره) را درک کرد، بلکه با نداهای شهید نواب صفوی و تعلیمات شهید بهشتی نیز آشنا شد و از آن ها مبارزه با استکبار، عدالت خواهی و ایستادگی در برابر ظلم را آموخت.
وی با اشاره به مواضع شهید رئیسی در مقام ریاست جمهوری اظهار کرد: در نخستین روز ریاست جمهوری، در پاسخ به پرسشی درباره مذاکره با قدرت های استکباری، قاطعانه گفت: خیر و این موضع از باور و یقینی عمیق به حاکمیت الهی در عالم ناشی می شد که ریشه در تربیت دینی و ایمان مستحکم او داشت.
قاضی زاده هاشمی ساده زیستی و پرهیز از تجمل را از دیگر ویژگی های شهید رئیسی دانست و افزود: ایشان از همان نوجوانی مسیر خودسازی، تقوا و ارتباط با خدا را آغاز کرد. علیرغم مسئولیت های سنگینی که در دستگاه قضائی داشت، هیچ گاه از قدرت برای منافع شخصی بهره نگرفت و در دوران ریاست جمهوری نیز نه از خانواده اش در دولت خبری بود و نه از بهره برداری اقتصادی آن ها و حتی مادر شهید رئیسی نیز مستأجر است.
وی با اشاره به جایگاه علمی و فقهی شهید رئیسی گفت: ایشان در بررسی مصوبات دولت، نگاه فقهی و حقوقی دقیقی داشت و در صورت وجود ابهام، موضوع را به کمیسیون ها بازمی گرداند تا از انطباق کامل آن با موازین اسلامی اطمینان حاصل شود و این دقت و حساسیت ناشی از عمق علمی و تعهد شرعی وی بود.
قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: شهید رئیسی هم محصول حوزه بود و هم با عملکرد خود، برای روحانیت آبرو و اعتبار آفرید و همچون سردار شهید سلیمانی که از شاگردان مکتب علما بود، شهید رئیسی نیز پرورش یافته دست روحانیت شیعه و مجاهدت های علمی آنان بود.
{{name}}
{{content}}