بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
بابلسر - رئیس هیئت نجات غریق و غواصی از آمادگی هزار و 200 ناجی برای استقرار و خدمات دهی در سواحل خبر داد.
نقی کریمیان در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به در پیش بودن فصل شنا گفت: در حال حاضر حدود هزار و 200 ناجی غریق آمادگی استقرار در سواحل استان را دارا هستند که پس از طی دوره آموزشی با دارا بودن کارت درجه یک و درجه دو به صورت تخصصی با تجهیزات در نقاط شناسایی شده استان مستقر خواهند شد.
کریمیان افزود: برای اولین بار در کشور، هیأت نجات غریق و غواصی استان مازندران، کیف کمری لوازم کمک های اولیه، شامل ماسک جیبی و ایروی و.....به ناجیان غریق می دهد تا امداد رسانی های اولیه به غریق سرعت بیشتری پیدا کند.
رئیس هیئت نجات غریق و غواصی استان گفت: بطور میانگین سالانه 1200 نفر در ساحل مستقر می شوند که در ابتدا با 60 درصد شروع به کار می کنند تا 10 خرداد پایش کامل انجام شود و نقاط حادثه خیز شناسایی شده و همچنین بررسی همکاری بخش های خصوصی نیز انجام شود سپس استقرار صددرصد ناجیان صورت گیرد.
وی با اشاره به تاریخ تعطیلات 10 تا 13 خرداد گفت: در تاریخ 10و 13 خرداد که مصادف با رحلت امام (ره) و خیل عظیم مسافران به سمت شهرهای ساحلی می باشد، استقرار ناجیان نیز در این تاریخ بصورت کامل انجام می شود تا در حد امکان شاهد حوادث ناشی از غریق نباشیم.
کریمیان همچنین اظهار داشت: هر زمان وزارت کشور و استان، شروع به کار ناجیان را ابلاغ کنند ما هم بدون فوت وقت ناجیان غریق را در سواحل مستقر خواهیم کرد.
نقی کریمیان مطالبات ناجیان را مهم دانست و گفت: هیأت نجات غریق غواصی استان هیچ بدهی از سال گذشته به ناجیان ندارد و تمام مطالبات و حقوق ناجیان تا کنون به صورت کامل پرداخت شده است.
وی در ادامه افزود: امسال نیز 1500 نفراز ناجیان بیمه شده اند و همچنین مقرر گردید هرکدام از ناجیان در هر شیفت 15 میلیون تومان حقوق دریافت نمایند. همچنین با شروع به کار البسه کامل که شامل 8 قلم می باشد در اختیار ناجیان غریق قرار خواهد گرفت.
وی گفت: استان مازندران با دارا بودن 473 کیلومتر نوار ساحلی، بیشترین نیرو را در سواحل مستقر می کند، که بخشی از هزینه آن توسط وزارت کشور پرداخت می شود اما بخشی دیگر که متعلق به بخش خصوصی است، ازجمله پلاژها، متل و هتل ها، کلوپ ها و…است که بالغ بر 1500 نفر ناجی غریق در این اماکن مستقر می شوند.
وی با بیان اینکه استان مازندران با دارا بودن طول سواحل و حجم بالای گردشگر است اذعان داشت: استان مازندران بیشترین سرانه مسافر را در طول سال به خود تخصیص می دهد و می شود گفت تنها استان در سطح کشور است که بیش از ظرفیت خود ناجیان غریق را در نوار ساحلی مستقر می کند؛
{{name}}
{{content}}