48 هزار تن به ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی هرمزگان افزوده شد

بندرعباس- مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهادکشاورزی هرمزگان گفت: با بهره برداری از 4واحد تولید خوراک آبزیان در شهرک صنعتی تیاب میناب، 48 هزار تن به ظرفیت صنایع تبدیلی و غذایی هرمزگان افزوده شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجید کمالی با اعلام این خبر افزود: این واحدهای تولیدی در شهرک صنعتی تیاب واقع شده اند و در طی 2 ماه اخیر، پس از پایان عملیات اجرایی، به بهره برداری رسیده اند.

️وی بیان کرد: با راه اندازی این واحدها، برای 80 نفر مستقیم و 200 نفر غیرمستقیم فرصت شغلی ایجاد شده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، هدف از ایجاد این واحدها را کمک به پرورش دهندگان میگو در منطقه تیاب و تولید غذای سالم و استاندارد برای آبزیان عنوان کرد.

کمالی ادامه داد: منطقه تیاب در شهرستان میناب یکی از قطب های مهم پرورش میگو در استان هرمزگان به شمار می رود و راه اندازی این واحدهای تولیدی نقش مهمی در تأمین خوراک مورد نیاز این صنعت خواهد داشت.

گفتنی است؛ 236 واحد صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت بیش از 2 میلیون و 200 هزار تن تولید در استان هرمزگان فعال است و برای 6 هزار و 410 نفر اشتغال مستقیم ایجاد کرده است.

استان هرمزگان با دارابودن بیش از 160 هزار هکتار سطح زیرکشت باغی و زارعی و همچنین تولید افزون بر سه میلیون و 800 هزار تن انواع محصولات از جمله خرما، مرکبات، سبزی و صیفی، میوه های گرمسیری و همچنین بیش از 75 هزار تن محصولات دامی از قابلیت های مناسبی در توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی برخوردار است.

نظرات

captcha