بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
یک نماینده مجلس تضییع سرمایه های بیت المال توسط شرکت توسعه سرمایه گذاری معادن و فلزات و زیان ده بودن این شرکت علی رغم افزایش نرخ ارز را دلیل تحقیق و تفحص از این شرکت دانست.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد حسین محمدی نماینده مردم دلفان و سلسله، متقاضی تحقیق و تفحص از شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، گفت: محورهای اصلی تحقیق و تفحص از این شرکت شامل توقف پروژه های توسعه ای و انحراف از مأموریت های کلان، انفعال در تولید و توسعه صنایع پایین دستی، بررسی وضعیت ناکارآمدی مدیریت و هیأت مدیره این شرکت در حفظ ارزش دارایی ها و تضعیف شرکت های زیرمجموعه، عقب ماندن هلدینگ از جایگاه اقتصادی معادن کشور، نحوه هزینه کرد و سرمایه گذاری منابع هلدینگ و میزان بازدهی منابع سرمایه گذاری شده و بی توجهی به تکمیل طرح های نیمه تمام است.
محمدی با اشاره به توقف پروژه های کلان، سردرگمی در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها و غیرشفاف بودن و اتلاف منابع در “ومعادن” افزود: باید گفت عملکرد مدیران این مجموعه باعث تضییع بیت المال، حقوق افراد خاص و سهم بخش خصوصی شده و این ظلم فاحش است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه ارزش دارایی های یک شرکت بر مبنای دلار سنجیده می شود، اظهار داشت: زمانی که مدیرعامل و هیأت مدیره فعلی این شرکت زمام امور را به دست گرفتند، دلار در کانال 20 هزار تومان بوده و این شرکت سودده محسوب می شد اما چگونه می توان پذیرفت که با توجه به افزایش محسوس قیمت ارز و تثبیت در کانال 80 هزار تومان، شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات، زیان ده و ورشکسته باشد!؟
نماینده مردم دلفان و سلسله در استان لرستان با انتقاد از نوع سرمایه گذاری ها در “ومعادن” گفت: مشخص نیست بر اساس چه معیارهایی سرمایه گذاری در این هلدینگ صورت می گیرد و قبل از اینکه انبوه پروژه های نیمه تمام گذشته را به اتمام برسانند؛ چرا باید برای سرمایه گذاری در صنایع جدیدی که در بعضی مناطق اصلاً توجیه پذیر نیست، اقدام شود. مدیران ومعادن در خصوص وضعیت طرح های ناتمام گذشته باید پاسخگو باشند.
این نماینده مجلس ادامه داد: همانطور که بارها مقام معظم رهبری بیان فرمودند و اقتصاددان ها نیز بر آن صحه گذاشته اند، ما می توانیم با مدیریت درست بر معادن و منابع به سمت اقتصاد بدون نفت حرکت کنیم اما امروز متأسفانه اتلاف منابع و سردرگمی در اداره معادن، کشور را به سمتی برده است که شاید بتوان گفت معدن داری معنا و مفهومی دیگر ندارد و از این رو به آقای اتابک وزیر صمت توصیه می کنم برای انجام بررسی های ویژه در خصوص عملکرد ضعیف شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات اقدام نمایند.
محمدحسین محمدی نماینده مردم دلفان و سلسله افزود: با توجه به شناختی که از همکارانم در کمیسیون صنایع دارم قطعاً در کمترین زمان ممکن این موضوع بررسی خواهد شد و امیدوارم که فشارهای خاص از نواحی مختلف این پیشنهاد را به بیراهه نکشاند.
{{name}}
{{content}}