بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
محمد فتاحی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: باتوجه به افزایش دمای محیط افزایش فعالیت کنه های حیوانی به عنوان ایجاد کننده و انتقال دهنده بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) بیشتر می شود.
محمد فتاحی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: باتوجه به افزایش دمای محیط افزایش فعالیت کنه های حیوانی به عنوان ایجاد کننده و انتقال دهنده بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو (CCHF) بیشتر می شود.
وی تاکید کرد: جلوگیری از انتقال این بیماری باید در اولویت قرار بگیرد، لازم است از هرگونه کشتار غیرمجاز دام در معابر، منازل، باغ، و مراسم های مختلف اجتناب شود.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی عنوان کرد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری های ویروسی مشترک انسان و دام است که از طریق کنه ها از بدن دام آلوده به سایر دام ها منتقل می شود.
فتاحی ادامه داد: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در انسان ایجاد خونریزی های گسترده زیرپوستی و کبودی در نقاط مختلف بدن می کند، از طریق گزش، له کردن کنه با دست، تماس با خون، ترشحات خونی و گوشت دام آلوده منتقل می شود.
وی گفت: نیاز است برای پیشگیری از شیوع تب خونریزی دهنده کنگو اقداماتی از جمله سم پاشی اماکن دامی، تجهیز کشتارگاه های دام به سردخانه، نگهداری گوشت و رعایت بهداشت فردی هنگام تماس با دام، در دستور قرار بگیرد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: واحدهای دامداری و جایگاه های دام در سطح استان طبق روال هر سال سم پاشی می شوند، این عملیات در راستای مبارزه با انگل های خارجی دام مانند کنه ها و پیشگیری از بیماری های ناشی از این انگل ها از جمله خونریزی دهنده کریمه کنگو ( cchf ) است.
بیشتر بخوانید:
دامپزشکی استان مرکزی نسبت به افزایش کانون های تب برفکی هشدار داد
709 مورد بازرسی توسط اداره کل دامپزشکی استان مرکزی انجام شد
فتاحی تاکید کرد: استفاده از دستکش، عینک و ماسک برای شهروندانی که اقدام به کشتار دام خارج از کشتارگاه می کنند ضروری است و برای جلوگیری از انتقال این بیماری از گوشت به انسان نیاز است گوشت دام ها به مدت حداقل 24 ساعت در دمای صفر تا چهار درجه نگهداری شود.
وی گفت: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی و کشتار خارج از کشتارگاه مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاع رسانی 1512 به اداره کل دامپزشکی استان مرکزی اطلاع رسانی کنند.
استان مرکزی با 12 شهرستان، و یک هزار و 539 روستا، دارای 960 واحد مرغداری صنعتی، 491 واحد گاوداری صنعتی و 191 واحد کارگاه پرورش آبزیان است.
{{name}}
{{content}}