بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رشت - پژوهشگر تاریخ معاصر تحریف امام خمینی (ره) را خطری جدی دانست و گفت: بازخوانی معرفتی انقلاب باید بر محور اندیشه امام صورت گیرد.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زادبر عصر سه شنبه در نشست تخصصی «بازخوانی معرفتی انقلاب اسلامی» که در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی گیلان برگزار شد، با اشاره به ضرورت بازنگری عمیق در مبانی فکری انقلاب اسلامی، نسبت به تحلیل های سطحی در میان جریان های انقلابی هشدار داد و آن را یکی از عوامل اصلی انفعال در عرصه سیاسی و فرهنگی کشور دانست.
زادبر با بیان اینکه نباید در لایه های سطحی و تعبدگرایانه در تحلیل انقلاب باقی ماند، تصریح کرد: تحلیل های موردی و واکنشی در مواجهه با شبهات، مسیر جریان حزب الله را از راهبرد تهاجمی به موضع پدافندی تغییر داده و این برخلاف تأکیدات مکرر مقام معظم رهبری است.
وی با اشاره به پیروزی جریان حزب الله در انتخابات اخیر علی رغم فشارهای گسترده رژیم صهیونیستی، این موفقیت را نتیجه خوانش صحیح منطقه ای دانست و افزود: نسل جدید انقلابیون در درک و تحلیل مبانی دچار ضعف های جدی هستند که باید بیشتر به آن پرداخت.
این پژوهشگر تاریخ معاصر با انتقاد از برداشت های سطحی نسبت به بیانات رهبر انقلاب گفت: برخی مخاطبان، سخنان رهبری را تکراری می دانند، در حالی که این نگاه ناشی از ضعف در تحلیل و فقدان درک عمیق از محتوای این بیانات است.
زادبر با تأکید بر لزوم توجه به سطوح معرفتی پیش از ورود به مسائل سیاسی روز، تصریح کرد: مردم به دنبال تحلیل هستند، اما توان تحلیل نویسی یا تشخیص تحلیل درست از نادرست را ندارند؛ از این رو یا باید تحلیل گر تربیت کنیم و همچنین مخاطبانی با قدرت تشخیص بالا بار بیاوریم.
وی انفعال موجود در مواجهه با مسائل فرهنگی و سیاسی را خطرناک خواند و با استناد به فرمایش رهبر انقلاب که "انفعال، ناامیدی می آورد"، گفت: درک جایگاه خود در جبهه حق، ما را از انفعال نجات می دهد و انگیزه ای برای تبیین مستمر ایده انقلاب اسلامی ایجاد می کند.
زادبر با تأکید بر اینکه امام خمینی (ره) صاحب ایده ای بنیادین بود که به پیروزی انقلاب منجر شد، اضافه کرد: اگر اصول، مبانی و تاریخ انقلاب را نشناسیم، رفتار ما نسبتی با انقلاب نخواهد داشت لذا امام همواره بر این اصل تأکید داشت که فرع نباید جایگزین اصل شود.
وی تحریف امام خمینی را خطری جدی دانست و با اشاره به هشدار رهبر انقلاب در این زمینه افزود: بازخوانی معرفتی انقلاب باید بر محور اندیشه امام صورت گیرد، چرا که تحلیل های سیاسی سطحی ما را از اصل دور می کند و این همان چیزی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی به دنبال آن هستند.
این استاد دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصویرسازی تمدن غرب از انسان از طریق ابزارهایی چون رمان، سینما و مجسمه سازی، خاطرنشان کرد: امام خمینی (ره) در برابر این تصویر سلطه جویانه، تصویری الهی از انسان ارائه داد که جامعه را از ذلت نجات داد و هویت بخش شد.
زادبر امام را مرجعی الهی-سیاسی معرفی کرد که برخلاف رهبران دیگر نهضت های جهانی، از دل گفتمان مدرن بیرون نیامد، بلکه گفتمانی نوین و مستقل با محوریت توحید و ولایت بنیان نهاد که نفی سلطه غرب و شرق در مرکز آن قرار دارد.
وی در پایان با اشاره به موقعیت تاریخی امام خمینی (ره) افزود: ایده ایشان نقطه مقابل تمدن غرب است و همین تمایز، جایگاه بی بدیلی به او در تاریخ معاصر بخشیده است؛ امروز بیش از هر زمان دیگر نیازمند بازگشت به همان ایده با زبانی نو و کارآمد هستیم.
{{name}}
{{content}}