بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
با وجود هشدارهای پی درپی دستگاه قضایی، نهادهای محیط زیستی و اعتراض های مردمی، ریزش شیرابه از خودروهای حمل پسماند در خیابان های کهریزک همچنان ادامه دارد.
با وجود این اقدامات و وعده ها، شواهد میدانی و گزارش های مردمی حکایت از استمرار این معضل در خیابان های کهریزک دارد. ساکنان این منطقه همچنان با مشکلات ناشی از ریزش شیرابه، بوی نامطبوع و آلودگی های زیست محیطی مواجه هستند.
در روزهای اخیر به واسطه وجود چندین خودرو فاقد تجهیزات و امکانات شیرابه گیر، ریزش شیرابه از خودروهای حمل پسماند شهر تهران در بخش کهریزک، مسئله ساز شده است.
خودروهایی که بدون تجهیز به سامانه های شیرابه گیر، زباله ها را از سطح شهر تهران به سمت مجتمع پردازش پسماند آرادکوه منتقل می کنند، هنگام عبور از کهریزک، حجم زیادی از شیرابه اولیه را روی آسفالت شهر رها می سازند.
این شیرابه ها که محصول تجزیه زباله های شهری هستند، حاوی انواع ترکیبات سمی، آلاینده های شیمیایی، فلزات سنگین و عوامل بیماری زا بوده و تخلیه آن ها بر سطح خیابان ها، علاوه بر تخریب آسفالت و زیرساخت شهری، خطرات زیست محیطی متعددی مانند بروز بیماری های پوستی و تنفسی، جلب جانوران موذی و ایجاد لایه لغزنده در معابر به ویژه هنگام بارندگی را به همراه دارد.
محل اصلی آغاز ریزش شیرابه، ورودی شهر کهریزک است؛ جایی که به دلیل تجمع پسماند، زباله های انباشته شده در خودروها شروع به تخلیه شیرابه اولیه می کنند. نکته تأسف بار اینجاست که این پدیده سال هاست ادامه دارد و حتی با وجود هشدارهای زیست محیطی، اقدامات بازدارنده مؤثری برای پیشگیری از آن صورت نگرفته است.
کهریزک، این شهر 40 هزار نفری در جنوب تهران، سال هاست میراث دار زباله های پایتخت شده؛ از بوی نامطبوع گرفته تا شیرابه های آلاینده و تردد کامیون های سنگین زباله بر، همه و همه محیط زیست و سلامت مردم این منطقه را تهدید می کند. این در حالی است که شهروندان کهریزکی بارها صدای اعتراض خود را بلند کرده و خواهان پایان این بی توجهی ها شده اند.
*پیگیری های پیشین در خصوص ریزش شیرابه
در مهرماه 1403، رئیس حوزه قضایی بخش کهریزک، ریزش شیرابه را مصداق «تضییع حقوق عامه» و «تهدید علیه بهداشت عمومی» دانست و اعلام کرد که در صورت مشاهده این تخلفات، خودروهای متخلف توقیف و علیه شهرداران نواحی مبدأ اعلام جرم خواهد شد.
پیش تر نیز، در مرداد 1402، شهردار کهریزک با همکاری اداره محیط زیست شهرستان ری، اعلام جرم علیه معضلات زیست محیطی ناشی از ریزش شیرابه توسط خودروهای حامل پسماند شهرداری تهران را مطرح کرد.
در شهریور 1402، رئیس شورای شهرستان ری با اشاره به فیلم های منتشر شده از ریزش شیرابه در خیابان های کهریزک، این وضعیت را «دردآور» توصیف کرد و بر برخورد جدی با مقصران تأکید کرد.
همچنین، معاون شهردار تهران در آبان 1402، با ابراز ناراحتی از بروز این معضلات، اعلام کرد که نظارت ها برای کاهش ریزش شیرابه از خودروهای حامل زباله تشدید شده است.
معضلات ریزش شیرابه در کهریزک/علیه متخلفان اعلام جرم می شودشهرداری تهران هنوز زیر بار تجهیز خودروهای پسماند به شیرابه گیر نرفته
با وجود مکاتبات و وعده ها، به نظر می رسد مسئولان شهرداری تهران هنوز زیر بار تجهیز کامل خودروهای پسماند به سامانه شیرابه گیر نرفته اند و این بی توجهی، هربار سلامت مردم کهریزک را نشانه می رود.
شهروندان انتظار دارند وعده های داده شده از سوی نهادهای قضایی و محیط زیستی، از کاغذ فراتر رفته و در عمل، شاهد توقف روند تخلیه شیرابه در کهریزک باشند.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}