بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
بازدید اهالی رسانه از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی در حریم پایتخت صبح امروز انجام شد و شهردار منطقه 18 تهران جزئیات تخلف بزرگ یک شرکت را تشریح کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، بازدید خبرنگاران از تغییر کاربری غیر مجاز اراضی کشاورزی در حریم پایتخت صبح امروز انجام شد.
رضا محمدی، شهردار منطقه 18 تهران، با اشاره به وضعیت بحرانی ساخت وسازها در حریم شهر تهران، از بروز اختلافاتی میان دستگاه های مسئول سخن گفت که باعث شده این ساخت وسازها بی رویه و بدون کنترل انجام شوند.
وی تأکید کرد: در منطقه 18 و سایر مناطق 22 گانه تهران که برای آن ها حریم مشخص شده، این روزها اختلافاتی در تعاریف به وجود آمده که سبب بحرانی شدن وضعیت ساخت وساز در حریم شهر تهران شده است.
شهردار منطقه 18 اظهار داشت که شهرداری تهران به طور مداوم مکاتباتی را با دستگاه های مختلف انجام داده و حتی مهندس مهدی چمران نیز اخطارهای لازم را صادر کرده است.
وی نگرانی اصلی را احتمال وقوع بحران های جدید در حریم های شهری دانست و تصریح کرد: ما موظف هستیم که سایر دستگاه ها را به همکاری فرابخوانیم تا اتفاقاتی نظیر آنچه در مرتضی گرد رخ داد، تکرار نشود.
محمدی با اشاره به مصوبه شورای عالی شهرسازی در سال 1395، افزود: این مصوبه با هدف مدیریت اختلافات میان دستگاه ها تدوین شد اما با هفت سال تأخیر، در سال 1402 به شهرداری تهران ابلاغ شد. طبق این مصوبه، هرگونه صدور مجوز در حریم شهر تهران باید در قالب یک کمیته تصمیم گیری انجام شود.
وی ادامه داد: در فاصله زمانی بین سال 1402 تا اواخر 1403، این مصوبه نظم و انضباط قابل توجهی به حریم شهر داد. اما بعد از ابلاغیه جدید، مجدداً ساخت وسازهای غیرمجاز شدت گرفت و نگرانی ما این است که حوادثی مانند مرتضی گرد بار دیگر تکرار شوند.
شهردار منطقه 18 با بیان اینکه در روزهای گذشته جلسه ای برگزار شده، گفت: در آن جلسه تمام این نگرانی ها را مطرح کردیم و خبر خوب این است که به جمع بندی رسیدیم تا بر اساس قوانین قبلی، یک شیوه نامه مشترک تهیه و ابلاغ شود.
وی تاکید کرد: برای آنکه عمق بحران مشخص شود، باید با مصادیق عینی به موضوع پرداخت. شرایط فعلی نشان می دهد که اگر هماهنگی بین دستگاهی به سرعت شکل نگیرد، ممکن است آسیب های جدی به بافت حریم شهر تهران وارد شود.
ورود کانتینرهای چینی به جای کشت گندم در زمین کشاورزی
شهردار منطقه 18 تهران، اعلام کرد: در یک مورد تخلف آشکار، شرکتی با عنوان شرکت بهمن اقدام به دیوارکشی به ارتفاع 3 متر در ضلع شمالی اراضی کرده و شعار سال تولید و سرمایه گذاری را با ذکر عنوان مقام معظم رهبری بر روی این دیوار نصب کرده است. این اقدام در حالی صورت گرفته که این شرکت مجوز مشخصی برای نصب این عنوان در فضای عمومی و با استفاده از جایگاه رهبری دریافت نکرده است.
وی افزود: این دیوار در حالی احداث شده که در پشت آن، کانتینرهایی از چین وارد شده و به جای محصولات کشاورزی نظیر گندم، کانتینرها در زمین کشاورزی ثبت و چیده شده اند. همچنین بخشی از این زمین ها باغداری فعال داشته و تلاش برای تغییر کاربری آن در حال انجام است؛ اقدامی که نه تنها فاقد مجوز قانونی است، بلکه با مقاومت اهالی و شهرداری روبرو شده و مانع اجرای آن شده ایم.
محمدی ادامه داد: در مواردی تلاش کردند دیوارهای بتنی را به درون زمین های گاوداری بکشند و ما با مداخله مانع این اقدام شدیم. اگر کسی از داخل محل بازدید کند، مشاهده خواهد کرد که تریلی هایی با کانتینرهای وارداتی در محل حاضر هستند. این اقدامات با هدف تصرف غیرقانونی 15 هکتار اراضی کشاورزی در حال انجام است، در حالی که هیچ گونه روند قانونی برای تغییر کاربری طی نشده است.
این مقام مسئول با اشاره به ادعاهای شرکت بهمن گفت: برخی از این افراد سعی با سفسطه گری بیان می کنند که شهرداری تهران زمانی با این شرکت توافقاتی داشته است. این در حالی ست که آن توافقات مربوط به کارخانه قدیمی و داخل حریم کارخانه بوده، نه زمین های کشاورزی. ما این را با استناد به بند ت قانون مجلس که سال گذشته ابلاغ شد، بررسی کردیم و مثل بسیاری از موارد مشابه که تخلفات ماده 100 داشتند، صرفاً مشمول فضای صنعتی داخل محدوده کارخانه می شود.
وی تأکید کرد: این ادعا که چون توافقی با شهرداری شده، پس هرگونه تصرف در زمین کشاورزی مجاز است، فرافکنی و سو استفاده از قانون است. ما در پی ایجاد تفاهم و همدلی هستیم تا زمینه سو استفاده زمین خواران فراهم نشود. بارقه های امیدی در پی جلسه با استانداری ایجاد شده که بتوانیم این موارد را به نتیجه برسانیم.
محمدی اظهار کرد: در ناحیه هفت نیز با موارد مشابهی روبرو هستیم. افراد با استناد به مجوز دهیاری اقدام به دیوارکشی کرده اند، در حالی که این اراضی منابع ملی یا املاک خصوصی هستند که باید از آن ها حفاظت شود. امیدواریم با تفاهمی که شکل می گیرد، بتوانیم موانع را رفع و از تعرض به اراضی جلوگیری کنیم.
نباید تهران را بدون حریم تلقی کرد
شهردار منطقه 18، نسبت به عدم دعوت از نمایندگان شهر تهران در برخی جلسات مرتبط با استان تهران انتقاد کرد و گفت: اگر در استانداری، وزارت کشور یا هر مرجع دیگری جلسه ای راجع به استان تهران تشکیل می شود، حتماً شهر تهران هم، که حداقل یک شهرستان است، باید در آن جلسات حق اظهار نظر داشته باشد. حتی شهرهای کوچک با جمعیت 20 یا 30 هزار نفر در این جلسات نماینده دارند و نظرات آن ها اخذ می شود؛ چطور ممکن است شهری با جمعیت حدود 10 تا 12 میلیون نفر نادیده گرفته شود؟
وی با اشاره به اهمیت حضور نمایندگان تهران در چنین نشست هایی افزود: جمعیت ثابت تهران حداقل 10 میلیون نفر است و جمعیت شناورش در طول روز به بیش از 13 میلیون نفر می رسد. با این حجم جمعیت و تأثیرگذاری، حتماً باید در جلساتی که پیرامون استان برگزار می شود، از نمایندگان تهران هم دعوت به عمل آید. ما این مسئله را هم اعلام کرده ایم و یکی از دلایلی که تأکید بر تشکیل جلسات داشتیم، همین بود که نظرات شهر تهران نیز شنیده و لحاظ شود.
محمدی در ادامه اظهار داشت: خود استاندار تهران نیز انصافاً این موضوع را با دقت مطرح کردند و جمله دقیقی در این خصوص داشتند. ایشان فرمودند که: تهران نمی شود که حریم نداشته باشد؛ تهران هم حریم دارد. بنابراین وقتی تأکید می شود که تهران دارای حریم است، بدیهی است که باید از این حریم نیز دفاع شود.
وی با انتقاد از یکی از نامه هایی که اخیراً ابلاغ شده گفت: در این نامه، به گونه ای القا شده که گویی برای تهران حریمی قائل نیستند، در حالی که این نگاه نادرست است.
حریم شهر تهران نباید به چالش کشیده شود
محمدی، شهردار منطقه 18 در ادامه سخنان خود پیرامون مسئله حریم شهر تهران و چالش های به وجود آمده طی ماه های اخیر، گفت: همه شهرها دارای حریم هستند؛ هر شهری حریم مخصوص به خود را دارد. قرار نیست تنها شهر تهران حریم نداشته باشد. شورای عالی شهرسازی نیز در همین راستا تأکید دارد که در مواردی که ممکن است در حریم تداخلاتی وجود داشته باشد، یک کمیته تشکیل شود و تمام مسائل در آن کمیته مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه مصوبه شورای عالی شهرسازی با یک نامه از سوی استانداری لغوشدنی نیست، تأکید کرد: مصوبه شورای عالی شهرسازی با هدف صیانت از شهر تهران تدوین و تصویب شده است. اگر در حال حاضر اختلاف نظری وجود دارد، باید موضوع به همان کمیته ارجاع شود تا تصمیم گیری صورت گیرد. این مصوبه نتیجه 7 سال کار و بررسی و چکش کاری مستمر بوده و بعد از این 7 سال، به صورت رسمی ابلاغ شده است. حالا به هر دلیلی، طی دو سه ماه اخیر حریم شهر تهران به چالش کشیده شده و ما نیز نقطه نظرها و مواضع مان را به تمام دستگاه ها اعلام کرده ایم.
شهردار منطقه 18 ادامه داد: امروز به واسطه این پیگیری ها، خدا را شکر اتفاقات خوبی در حال وقوع است و شاهد برخی تحرکات مثبت هستیم، اما اگر این اختلاف ها به سمتی برود که به حریم شهر تهران آسیب وارد شود، ما به هیچ وجه راضی نخواهیم بود.
محمدی در پایان با اشاره به وسعت گسترده حریم شهر تهران گفت: شهر تهران حدود 4 هزار هکتار بافت شهری دارد و به همان میزان نیز دارای حریم است. یعنی به وسعت شهر تهران، برای آن حریم در نظر گرفته شده است و این حریم بخشی حیاتی از شهر محسوب می شود. لذا هرگونه تصمیم گیری درباره آن باید با دقت و در چارچوب مصوبات رسمی صورت گیرد.
{{name}}
{{content}}