325 تن زیره در داورزن خراسان رضوی تولید شد

فرزاد قربانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال به طور میانگین از هر هکتار مزارع شهرستان داورزن 500 کیلوگرم محصول زیره سبز به دست آمده است.

فرزاد قربانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال به طور میانگین از هر هکتار مزارع شهرستان داورزن 500 کیلوگرم محصول زیره سبز به دست آمده است.

وی اظهار کرد: زیره سبز یکی از مهم ترین گیاهان دارویی بومی منطقه داورزن است که به سبب استفاده کمتر از سموم و کودهای شیمیایی در ردیف گیاهان سالم قرار دارد و بیشتر به صورت پودر، ادویه و نیز در صنعت عرق گیری استفاده می شود.

معاون فنی جهاد کشاورزی داورزن با اشاره به مزایای محصول زیره و کاربرد آن در طب سنتی ادامه داد: استفاده از این گیاه دارویی در درمان بیماری های گوارشی، تشنج، مشکلات مثانه و کلیه و رفع برونشیت به صورت دم کرده مفید است.

قربانی گفت: داورزن با کشت گیاهانی همچون فلفل، شیربادیان، مرزه، شوید، خاکشیر، کنجد، زیره سبز، آویشن، رازیانه، گل گاوزبان، نعناع فلفلی، گل محمدی، شیرین بیان و خارشتر یکی از قطب های تولید گیاهان دارویی در استان خراسان رضوی محسوب می شود.

حدود چهار هزار بهره بردار در بخش های کشاورزی، باغداری و دامپروری شهرستان داورزن فعالیت دارند.

داورزن دارای 20 هزار هکتار عرصه کشاورزی شامل 17 هزار هکتار کشتزار و سه هزار هکتار باغ است، مرکز شهرستان 21 هزار نفری داورزن در 310 کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

نظرات

captcha