رونق بخشی به فعالیت های فرهنگی و معنوی 700 مسجد با طرح حبیب بنیاد علوی

رونق بخشی به فعالیت های فرهنگی و معنوی 700 مسجد با طرح حبیب بنیاد علوی صورت می گیرد و تلاش می شود با این طرح نقش مساجد در زندگی مردم پررنگ تر شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین رویداد تخصصی آموزشی امامان جماعت طرح ملی حبیب که با هدف تقویت برنامه های فرهنگی و معنوی در مساجد کشور طراحی شده است که در 7 استان و 17 شهرستان فعال است و با برنامه ریزی برای پوشش 700 مسجد، تلاش می کند تا نقش مساجد را در زندگی مردم پررنگ تر کند.

امیر غفاری مدیر طرح ملی حبیب بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در نشست ملی این طرح در مجتمع اردوگاهی امام خمینی ره لواسان، با اشاره به الطاف الهی و پشتوانه معنوی این حرکت، گفت: طرح حبیب حرکت ریشه ای و فراگیری است که رشد فکری، معرفتی، اخلاقی و بصیرتی مساجد را با محوریت امامان جماعت دنبال می کند.

وی افزود: در حال حاضر با 11 راهبر در 270 مسجد برنامه های فرهنگی و تربیتی اجرا می شود و هدف داریم این تعداد را تا نیمه سال به 700 مسجد برسانیم.

امیرغفاری تاکید کرد: یکی از گام های مهم این طرح، ایجاد ارتباطات منظم و مستمر بین امامان جماعت، ارکان مسجد، نوجوانان و جوانان است تا فضای مشارکت و انسجام در مساجد افزایش یابد. این ارتباطات فراتر از سطح محلی، در سطح ملی و بین استان ها نیز برقرار می شود.

وی ادامه داد: ایجاد انگیزه و امید برای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی، بخصوص در چارچوب بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری، از اهداف کلیدی طرح حبیب بنیاد علوی است؛ به طوری که شعار ما این است: یا راهی خواهیم یافت یا راهی خواهیم ساخت.

مدیر طرح حبیب همچنین به تدوین سند پیشرفت مساجد اشاره کرد و توضیح داد: این سند با تمرکز بر سه حوزه رشد نرم افزاری (فعالیت های فرهنگی و تربیتی)، رشد سخت افزاری (آراستگی و تکمیل زیرساخت ها) و رشد کمی و کیفی سرمایه انسانی به ویژه کودکان و جوانان تدوین شده است.

وی در پایان به اهمیت پیگیری مستمر برنامه ها توسط دبیرخانه اجرایی و راهبران جهادی اشاره کرد و گفت: با کمک اساتید حوزه و دانشگاه، آسیب شناسی مستمر و کار شبانه روزی، تلاش می کنیم طرح حبیب بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی یک الگوی موفق در توسعه فرهنگی مساجد تبدیل شود.

نظرات

captcha