بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
وزیر ارتباطات در جلسه کنترل و ویژه های ارتباطی خراسان رضوی پیشنهاد تبدیل پارک فناوری اطلاعات شهید فکوری مشهد به منطقه ویژه اقتصادی را با هدف توسعه اقتصاد دیجیتال مطرح کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ادامه جلسات کنترل پروژه های ارتباطی استان های کشور، صبح امروز (دوشنبه 29 اردیبهشت ماه)، جلسه کنترل پروژه های ارتباطی استان خراسان رضوی به ریاست سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و با حضور غلامحسین مظفری، استاندار خراسان رضوی؛ معاونان و مدیران وزارت ارتباطات، نمایندگان استان و همچنین مدیران اپراتورهای فعال در خراسان رضوی برگزار شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه کنترل پروژه های ارتباطی خراسان رضوی با تأکید بر لزوم ارائه گزارش های واقعی و قابل سنجش، از تعهد شرکت مخابرات ایران برای تکمیل پروژه لایه انتقال استان تا تابستان خبر داد و پیشنهاد تبدیل پارک فناوری اطلاعات شهید فکوری مشهد به منطقه ویژه اقتصادی را با هدف توسعه «اقتصاد دیجیتال» مطرح کرد.
در این جلسه، وزیر ارتباطات با اشاره به برگزاری دومین جلسه با حضور استانداران برای کنترل پروژه های ارتباطی استان ها، بر اولویت کیفیت در اقدامات وزارت ارتباطات تأکید کرد و گفت: گزارش های ارائه شده باید ملموس، واقعی و منطبق با آن چیزی باشد که مردم در جامعه احساس می کنند.
وی درباره گزارش های ارائه شده برای اجرای پروژه ها و ارائه خدمات، افزود: ما در وزارت ارتباطات از دو مسیر نمایندگان مجلس و همچنین مدیران ارشد استانی بازخورد کیفیت ارائه خدمات و پروژه ارتباطی را دریافت می کنیم.
هاشمی خطاب به مدیران و معاونین خود در جلسه تاکید کرد که در گزارش های ارائه شده وضعیتی که تحویل گرفته ایم و کارهای انجام شده و همچنین کارهایی را که باید انجام دهیم دقیق و قابل سنجش مشخص باشد و اگر در جایی هم وضعیت قرمز بود و پسرفت داشتیم حتماً باید صادقانه در گزارش ها منعکس شود.
هاشمی در ادامه با اشاره به طرح پارک فناوری اطلاعات شهید فکوری، به استاندار خراسان رضوی پیشنهاد داد به دلیل موقعیت خاص این استان، این پارک به منطقه ویژه اقتصادی تبدیل شود تا به توسعه اقتصادی استان کمک کند.
وزیر ارتباطات با اشاره به تسهیلات ارائه شده در قالب تبصره 18 در گذشته و تبصره 2 در سال جاری، افزود: در خراسان رضوی باید به نحوی برنامه ریزی شود که ارائه تسهیلات به شرکت های فناور و استارتاپ ها نه تنها کاهش نیابد، بلکه تقویت نیز شود.
او با تأکید بر محدودیت منابع ملی، تصریح کرد: هر استانی که در تسهیل گری بهتر عمل کند، امکان بهره برداری بیشتری از این منابع خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به پروژه فیبرنوری، بر لزوم تعامل بیشتر شهرداری های استان با اپراتورها برای تسریع در اجرای این پروژه تأکید کرد.
هاشمی همچنین با اشاره به مشکلات لایه انتقال در استان خراسان رضوی گفت: شرکت مخابرات ایران متعهد شده این پروژه تا تابستان تکمیل و آماده بهره برداری شود.
وی با بیان مشکلات ناترازی برق و قطعی ارتباطات، به پیشنهاد یکی از شرکت های تولید باتری در خراسان رضوی اشاره کرد و افزود: این شرکت پیشنهاد داده با مشارکت در سود زمان قطعی برق، پشتیبانی کامل از باتری سایت های تلفن همراه را بر عهده بگیرد. این مدل مشارکت می تواند به عنوان الگویی برای اجرای سراسری، ابتدا در استان خراسان رضوی عملیاتی شود.
پروژه های زیرساخت ارتباطی خراسان رضوی با ظرفیت حداکثری انجام شود
استاندار خراسان رضوی نیز در این جلسه با اشاره به فرصت فراهم شده با حضور وزیر ارتباطات در استان، گفت: در این دوره، وزارت ارتباطات تحرک مثبتی در حوزه ارتباطات خراسان رضوی ایجاد کرده است.
وی با اشاره به ضعف های زیرساختی موجود در شرق کشور و خراسان رضوی، افزود: به دلیل ویژگی های خاص این استان، مطالبات جدی در حوزه ارتباطات وجود دارد که در این دوره، با اجرای پروژه هایی مانند ابر دولت، مرکز داده و پارک فناوری اطلاعات، توجه ویژه ای به این حوزه شده است.
مظفری از وزارت ارتباطات و مدیران پروژه ها خواست از ظرفیت های موجود به صورت حداکثری بهره برداری شود و در طراحی پروژه ها، آینده نگری و نیازهای سال های آتی نیز مد نظر قرار گیرد.
وی همچنین برای برگزاری نخستین جلسه کارگروه «جی نف» در استان و تسریع در فعالیت اپراتورهای فیبرنوری و ارتباطی اعلام آمادگی کرد و از آنان خواست سرعت اجرای پروژه ها را افزایش دهند.
در ابتدای جلسه، علی دلگیر مدیرکل ارتباطات خراسان رضوی گزارشی از وضعیت ارتباطات شهری و روستایی، پروژه ابر دولت، مرکز داده و شبکه انتقال ارائه کرد.
در ادامه، محمد احمدی مدیرعامل شرکت ملی پست ایران درباره پروژه «جی نف»، نیک محمد بلوچ زهی در حوزه توسعه ارتباطات روستایی، و وحید مختاری معاون راهبردی و توسعه بازار رگولاتوری درباره پروژه فیبرنوری منازل و کسب وکارها گزارشی ارائه و برنامه ها و چالش های پیش رو را تشریح کردند.
همچنین میثم عابدی معاون فناوری و نوآوری، گزارشی از تسهیلات تبصره 18 ارائه کرد و مصطفی مافی رئیس پارک فناوری اطلاعات، به تشریح وضعیت و طرح توسعه پارک فناوری اطلاعات شهید فکوری پرداخت.
در ادامه جلسه نیز مدیران و نمایندگان اپراتورهای فعال در خراسان رضوی، گزارشی از اقدامات انجام شده و مشکلات موجود در مسیر اجرای پروژه ها در استان ارائه کردند.
{{name}}
{{content}}