بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش ایرنا، هرمزگان، با وجود افزون بر 90 واحد صنایع شیلاتی، 24 مرکز تکثیر میگو، بیش از 50 هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و افزون بر 113 هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس دارد که نشان از جایگاه موثر شیلات استان در حوزه آبزی پروری کشور است و همچنین با بهره مندی بیش از 40 هزار نفر صیاد، بیش از چهار هزار و 500 فروند شناور صیادی و 19 بندر صیادی، جایگاه ویژه ای در صید و صیادی کشور دارد.
به گزارش ایرنا ، هرمزگان، با وجود افزون بر 90 واحد صنایع شیلاتی، 24 مرکز تکثیر میگو، بیش از 50 هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو و افزون بر 113 هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس دارد که نشان از جایگاه موثر شیلات استان در حوزه آبزی پروری کشور است و همچنین با بهره مندی بیش از 40 هزار نفر صیاد، بیش از چهار هزار و 500 فروند شناور صیادی و 19 بندر صیادی، جایگاه ویژه ای در صید و صیادی کشور دارد.
این استان به عنوان قطب مهم پرورش ماهی در دریا با ظرفیت شناخته شده افزون بر 113 هزار تن در کشور مطرح است و علاوه بر این ظرفیت، در آب های کم عمق ساحلی هم ظرفیت بسیار مناسبی برای سرمایه گذاری جامعه صیادی و ساحل نشینان وجود دارد.
در حوزه فرآوری نیز کارخانه کنسرو تن ماهی بندرعباس، به عنوان نخستین و بزرگترین واحد تولید کنسرو ماهی ایران، نه تنها پیشینه ای حدود 9 دهه در صنعت شیلات کشور دارد، بلکه امروز به عنوان یکی از قطب های صادرات محصولات دریایی، نقش آفرینی می کند.
کارخانه کنسرو تن ماهی بندرعباس که سال 1315 توسط شیلات ایران تأسیس شد، نخستین واحد مدرن فرآوری آبزیان در منطقه خلیج فارس بود و امروز با زیربنای حدود یکصد هزار مترمربع در شهرک صنعتی شماره 2 بندرعباس، به یکی از پیشرفته ترین مراکز تولید محصولات دریایی تبدیل شده است.
سردخانه های هزار و 600 تنی، کارخانه یخ سازی با تولید روزانه یکهزار قالب یخ، پنج تونل انجماد با ظرفیت 21 تن در هر شیفت و توان فرآوری سالانه سه هزار تن ماهی و میگو، تنها بخشی از ظرفیت های این مجموعه است که آن را به یکی از مهم ترین واحدهای صنعتی هرمزگان تبدیل کرده است.
اکنون با پیگیری های انجام شده از سوی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان، به زودی نخستین کارخانه کنسرو ماهی ایران در فهرست میراث صنعتی ملی ثبت خواهد شد و این اقدام نه تنها از تخریب یا فراموشی این مجموعه جلوگیری می کند، بلکه آن را به مقصدی برای گردشگران و پژوهشگران حوزه صنعت و اقتصاد تبدیل خواهد کرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری هرمزگان، در نشست بررسی ثبت ملی این کارخانه، آن را «مبدأ صنعت کنسرو ماهی ایران» دانست و گفت: این مجموعه نه تنها بخشی از هویت صنعتی استان است، بلکه نقش کلیدی در توسعه اقتصادی و اشتغال جنوب ایران داشته است. ثبت آن به عنوان میراث صنعتی، پاسداشت تاریخ کار و تلاش مردم این خطه است.
محمد محسنی با اشاره به برنامه های وزارت میراث فرهنگی برای شناسایی و حفظ میراث صنعتی، تأکید کرد: کارخانه تن بندرعباس می تواند الگویی برای توسعه گردشگری صنعتی باشد و تعامل بخش های دولتی و خصوصی، زمینه حفظ و معرفی چنین آثاری را فراهم می کند.
توسعه تولید؛ کنسرو ماهی تا غذای حیوانات خانگی
مدیرعامل شرکت تن بندرعباس، از توسعه خطوط تولید این مجموعه خبر داد و گفت: شرکت علاوه بر کنسرو ماهی، محصولات جدیدی مانند کنسرو لوبیا تن و غذای حیوانات خانگی با پایه مواد دریایی را به تولید انبوه رسانده است.
موسی نجفی، نوآوری در تولید را یکی از عوامل تداوم موفقیت این کارخانه دانست و افزود: تولید غذای حیوانات خانگی با استفاده از ضایعات دریایی، گامی در راستای بهره وری کامل از منابع و توسعه پایدار است.
وی اضافه کرد: کارخانه تن بندرعباس، امروز نه تنها یک واحد تولیدی، بلکه نماد استقامت صنعتی جنوب ایران است؛ میراثی که از دل تاریخ سر برآورده و همچنان به آینده می نگرد.
استان هرمزگان بیش از یک هزار و 200 اثر تاریخی، طبیعی و معنوی دارد که تا پیش از این 392 اثر آن در فهرست آثار ملی ثبت شده بود و با ثبت آثار جدید تعداد دارایی های ثبتی این استان در فهرست آثار ملی به 406 اثر رسیده است.
{{name}}
{{content}}