بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مجموعه ای متشکل از بیش از 50 نفر از عوامل آشپزخانه ها با تلاش شبانه روزی، تأمین و آماده سازی غذا را به بهترین شکل ممکن برای زائرین عزیز بر عهده دارند
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج، مهدی احمدی، مدیر تغذیه و تدارکات ستاد مدینه سازمان حج و زیارت، درباره نحوه تأمین غذای زائران ایرانی در مدینه گفت: در شهر مدینه طبخ غذای زائران گرامی در دو آشپزخانه «اقلیمیه(زین)» و «خمری» انجام می گیرد. این دو واحد در هر وعده غذایی مجموعاً برای بیش از دوازده هزار نفر غذا تهیه می کنند. ارائه سه وعده غذایی شامل صبحانه، نهار و شام به صورت روزانه انجام می شود و در وعده های نهار و شام، دو نوع غذا شامل غذای عادی و غذای رژیمی جهت رعایت حال زائرین محترم تدارک دیده شده است.
وی با بیان اینکه مجموعه ای متشکل از بیش از 50 نفر از عوامل آشپزخانه ها با تلاش شبانه روزی، تأمین و آماده سازی غذا را به بهترین شکل ممکن برای زائرین عزیز بر عهده دارند، خاطرنشان کرد: در فرآیند طبخ غذا در مدینه منوره، از گوشت تازه گوسفندی و سبزیجات تازه استفاده می شود و همچنین با توجه به تنوع ذائقه های مردم ایران و پراکندگی جغرافیایی زائران، تلاش شده است تا عمدتاً از غذاهای ملی و مورد پسند عموم حجاج استفاده شود.
مدیر تغذیه و تدارکات ستاد مدینه سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه تهیه مواد اولیه مورد نیاز، توسط کمیسیونی متشکل از اعضای مورد اعتماد سازمان حج و زیارت و با همکاری شرکت های تأمین کننده معتبر، با هدف اطمینان از کیفیت بالای اقلام مصرفی صورت می گیرد، گفت: در سال جاری، سبزیجات مصرفی از مزارع تازه اطراف مدینه منوره تهیه شده و گوشت مورد نیاز نیز از بهترین انواع گوشت گوسفندی تأمین می شود تا نهایت کیفیت در طبخ غذا حفظ شود.
احمدی خاطرنشان کرد: این فرآیند تا پنجم ذی الحجه، یعنی پیش از آغاز موسم حج، ادامه می یابد و پس از اعزام زائرین به مراسم حج، طبخ غذا متوقف می شود. در ادامه، همکاران ما در مدینه با هدف انجام عمره مفرده به مکه مکرمه اعزام می شوند. پس از پایان موسم حج، در روزهای دوازدهم و سیزدهم ذی الحجه، عوامل مدینه به شهر بازمی گردند و فرآیند پذیرایی از کاروان های «مدینه بعد» کشورمان را آغاز می کنند.
وی افزود: در پایان، با بدرقه زائران به کشور عزیزمان و اتمام عملیات پذیرایی، که عمدتاً تا پنجم یا ششم ماه محرم ادامه می یابد، عوامل خدمت رسان نیز ان شاءالله با صحت و سلامت همچون حجاج گرامی، به آغوش خانواده و میهن اسلامی بازخواهند گشت.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}