بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان از تعطیلی کامل 16 واحد در شهرک صنتعی شماره یک خبر داد.
وی با اشاره به ظرفیت شهرک های صنتعی بروجرد افزود: در شهرک شماره یک، 98 قرارداد تعیین شده است که 16 پروژه آن در حال اجراست و 81 واحد به بهره برداری رسیده است.
طرح دانشگاه بروجردی برای اشتغال نخبگان بومیمدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان با بیان اینکه 31 درصد صنعت این استان در بروجرد متمرکز است، بیان کرد: در شهرک شماره یک، 10 طرح با پیشرفت بالای 60 درصد و 6 طرح با پیشرفت زیر 60 درصد وجود دارد.
محمدی اضافه کرد: 81 واحد در شهرک صنعتی شماره یک بروجرد به بهره برداری رسیده که از این تعداد، 65 واحد فعال و 16 واحد کاملاً تعطیل هستند.
وی در توضیح واحدهای تعطیل افزود: 9 واحد قابلیت احیا دارند، 4 واحد سوله هایی با ماشین آلات خارج شده و خالی است و 3 واحد نیز قابلیت احیا ندارند.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان با اشاره به اینکه شهرک صنعتی شماره یک با 26 درصد زیر ظرفیت خود کار می کند، اضافه کرد: هدف ما در بروجرد برای سال جاری، احیا و بازسازی 9 واحد دارای قابلیت احیا و پیشبرد 10 واحد با پیشرفت بالای 60 درصد است.
محمدی درباره کمبودهای منطقه شهرک صنعتی شماره یک اضافه کرد: در این منطقه، در حوزه مخابرات، روشنایی معابر، مسائل ترانزیتی و پساب تصفیه خانه با چالش هایی روبه رو هستیم.
وی با اشاره به اضافه شدن 31 هکتار به مساحت اراضی شهرک شماره یک بروجرد بیان کرد: اراضی این شهرک اکنون 130 هکتار است که در آن 9 پروژه جاری داریم.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان ادامه داد: 84 میلیارد تومان اعتبار برای بهره برداری از 9 پروژه پیش بینی شده است که 46 میلیارد تومان از آن در سال جاری مورد نیاز است.
محمدی تصریح کرد: در منطقه ویژه اقتصادی 20 قرارداد وجود دارد که هنوز به بهره برداری نرسیده اند و 10 طرح زیر 60 درصد و 10 طرح بالای 60 درصد پیشرفت دارند.
وی با اشاره به کمبود اراضی شهرک شماره 2 تصریح کرد: اراضی این شهرک 68 هکتار است که 11 پروژه جاری در آن داریم و از این تعداد 9 پروژه تکمیل و 7 پروژه با 28 میلیارد تومان اعتبار برای سال جاری تعریف شده است.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان درباره مشکلات شهرک صنعتی شماره 2 بیان کرد: در این منطقه مشکلی از نظر برق و گاز نداریم؛ تنها چالش، کمبود آب است و باید از استقرار صنایع آب بر در آن جلوگیری شود.
محمدی در رابطه با شهرک صنعتی شماره 3 در روستای گوشه محسن بن علی اظهار کرد: اراضی 24 هکتاری در این منطقه اخذ شده که کفاف نیاز صنعتی منطقه را نمی دهد و باید اراضی مستثنیات خریداری و اضافه شود.
وی درباره نواحی صنعتی با مساحت زیر 50 هکتار افزود: در شهرک صنعتی شماره 3، با اراضی در اختیار منابع طبیعی، می توان در اراضی مستعد چند ناحیه صنعتی ایجاد کرد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی لرستان با اشاره به فرصت موجود در برنامه توسعه هفتم توضیح داد: در این برنامه، مجوز ایجاد طرح شهرک های تخصصی با هماهنگی سازمان میراث فرهنگی، سازمان جهاد کشاورزی، محیط زیست و فناوری اطلاعات صادر شده است.
محمدی با بیان اینکه ایجاد پنج ناحیه صنعتی تخصصی در بروجرد طی سال های 1404 و 1405 انجام خواهد شد، توضیح داد: می توان صنایع فلز و اتاق سازی را در شهرک صنعتی شماره یک جای داد و نواحی صنعتی برای صنایع دستی، صنایع غذایی، صنایع پلاستیک و پلیمر تعریف کرد.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}