معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گلستان خبر داد

افزایش ظرفیت تولید شتر در گلستان؛ تولید سالانه 1500 تن گوشت و 3000 تن شیر

ایسنا/گلستان معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گلستان از تولید سالانه iهزار و 500 تن گوشت و 3000 تن شیر شتر در استان خبر داد و گفت: پرورش شتر به عنوان یکی از ظرفیت های اقتصادی متناسب با اقلیم منطقه در حال گسترش است.

حسین عطارچی، امروز 28 اردیبهشت  با اشاره به ظرفیت های دامپروری استان، اظهار کرد: در حال حاضر حدود 6000 نفر شتر در گلستان پرورش داده می شود که سالانه 1500 تن گوشت و 3000 تن شیر از این دام ها تولید می شود.

وی افزود: پرورش شتر در سال های اخیر با توجه به تطابق با شرایط اقلیمی گلستان، به ویژه در مناطق شمالی استان، مورد توجه دامداران قرار گرفته و اغلب به صورت سنتی در شهرستان های گمیشان، گنبد و آق قلا انجام می شود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گلستان بیان کرد: نژاد شترهای پرورشی در استان از نوع یک کوهانه شیری است که به دلیل تولید بالای شیر، جایگاه ویژه ای در بین نژادهای دیگر دارد.

وی با اشاره به بازار مصرف شیر و گوشت شتر در داخل و خارج از کشور گفت: کشورهایی نظیر عمان، امارات و قطر از جمله مشتریان محصولات لبنی شتر هستند و در صورت توسعه تولید و فرآوری، می توان صادرات این محصولات را افزایش داد.

معاون جهاد کشاورزی گلستان تأکید کرد: وجود 860 هزار هکتار مرتع، قیمت مناسب محصولات شتر و فرهنگ دیرینه پرورش این دام در مناطق ترکمن نشین از جمله نقاط قوت استان در این حوزه است.

وی همچنین وجود صنایع تکمیلی، تسهیلات کافی و واگذاری اراضی ملی برای پرورش شتر را از نیازهای مهم برای توسعه این بخش دانست.

گفتنی است چهارمین جشنواره شتر اصیل ترکمن 22 اردیبهشت در شهر انبارالوم برگزار شد که نشانگر توجه فرهنگی و اقتصادی به این دام ارزشمند در منطقه است.

انتهای خبر

نظرات

captcha