رقابت تیم های فناور برای ارائه بهترین فرمولاسیون فرآوری محصولات غذایی

با برگزاری رویداد تخصصی "مپکا" تیم های استارت آپی در حوزه کاهش ضایعات و پسماندهای کشاورزی و ارائه بهترین فرمولاسیون تولید محصولات غذایی با یکدیگر رقابت می کنند.

به گزارش ایسنا، اولین رویداد ملی مدیریت پسماند و ضایعات کشاورزی و صنایع غذایی ایران با عنوان مپکا در روز 23 تیر ماه سال جاری برگزار می شود.

محورهای این رویداد تخصصی شامل پایش میزان و ارزش اقتصادی پسماند و ضایعات محصولات کشاورزی با استفاده از روش های مرسوم و فناوری های نوظهور، فرآوری پسماند و ضایعات و تولید مواد اولیه غذیی و دارویی و غیره، روش های نوین فرآوری، بسته بندی و انبارداری برای کاهش ضایعات، توسعه فناوری تولید خوراک دام از پسماند و ضایعات کشاورزی و توسعه زیست فناوری تولید مواد ارزشمند از پسماند و ضایعات می شود.

فرمولاسیون فرآوری و تولید محصولات غذایی مطابق با نیازهای احصاء شده از دیگر محورهای این رویداد به شمار می رود.

تیم های برگزیده مشمول جوایزی چون استقرار در مرکز نوآوری و شتابدهی جهاد دانشگاهی جهت تولید نمونه آزمایشی، اعتبارسنجی و منتورینگ ایده ها، کمک به فرآیند تجاری سازی و انعقاد قرارداد پژوهشی خواهند شد.

علاوه بر آن به پنج تیم برتر تا سقف 500 میلیون تومان (در قالب گرنت پژوهشی) اعطا خواهد شد.

انتهای پیام

نظرات

captcha