بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی محلات با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
حمید صادقی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محلات در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در محلات، با اشاره به اهمیت و جایگاه تئاتر گفت: در طول تاریخ پر فراز و نشیب هنر ایران، تئاتر همواره نقشی کلیدی در بازتاب دغدغه های اجتماعی، فرهنگی و تاریخی ایفا کرده اگرچه تئاتر به عنوان یکی از قدیمی ترین شاخه های هنر نمایشی در جهان شناخته می شود، اما در ایران با پیشینه ای کهن و ریشه دار، جایگاه ویژه ای در میان دیگر هنرها دارد به طوری که تئاتر ایران نه تنها بازتابی از سنت ها و آیین های دیرینه این سرزمین است، بلکه بستری برای بازخوانی و بازآفرینی مسائل روز جامعه نیز فراهم کرده است.
وی افزود: نقش نمایش در ایران را می توان تا آیین های نمایشی دوران باستان، همچون «سوگ سیاوش» دنبال کرد و در دوران اسلامی، تعزیه به عنوان یک فرم نمایشی مذهبی-اجتماعی، نقطه اوج تئاتر سنتی ایران بود طوری که هنری که با موسیقی، روایت و بازیگری پیوندی عمیق داشت و هنوز هم به عنوان یکی از میراث های فرهنگی ناملموس ایران شناخته می شود.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محلات تصریح کرد: امروزه نیز سالن های نمایشی در شهرهای مختلف کشورمان میزبان آثار متنوعی هستند که هر یک بخشی از واقعیت جامعه را به تصویر می کشند بنابراین حضور پررنگ جوانان و نسل تازه کارگردانان و بازیگران در صحنه تئاتر، نشان از پویایی و زنده بودن این هنر در بطن فرهنگ ایرانی دارد.
صادقی ادامه داد: تئاتر برخلاف بسیاری از هنرهای دیگر، هنری زنده و تعاملی است. بازیگر و تماشاگر در یک لحظه مشترک زندگی می کنند و این ویژگی، بستر مناسبی برای تأثیرگذاری مستقیم بر مخاطب فراهم می کند، چرا که در جامعه ای که با مسائل گوناگون فرهنگی و اجتماعی مواجه است، تئاتر می تواند نقشی اصلاح گر، آگاهی بخش و حتی درمانگر داشته باشد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محلات با اشاره به برگزیدگان سومین جشنواره ملی تئاتر محلات اظهار کرد: در بخش موسیقی صحنه ای، با اهدای تندیس و جایزه نقدی از رضا زیبایی و محمد ترکاشوند برای اثر خاک و با اهدای تندیس، جایزه نقدی و دیپلم افتخار محمود خلیلی برای نمایش مکبثک تقدیر شد.
وی افزود: در بخش گریم نمایش صحنه ای با اهدای تندیس و جایزه نقدی از سعید موذنی برای نمایش سوزنبان و با اهدای تندیس، جایزه نقدی و دیپلم افتخار پریا بابایی برای نمایش مکبثک تقدیر شد، همچنین در بخش طراحی لباس صحنه ای با اهدای تندیس و جایزه نقدی از سمیه شریفی و پروشات شریفی برای نمایش مکبثک و با اهدای تندیس، جایزه نقدی و دیپلم افتخار از نرگس زین الدین برای نمایش نفرین روزالین تقدیر شد.
صادقی تصریح کرد: در بخش طراحی صحنه نمایش صحنه ای با اهدای تندیس و جایزه نقدی از هاشم شمس برای نمایش سوزنبان، حسن عزیزمحمدی، شایان سلطانی و آتنا فارسیجانی برای نمایش سیم آخر و از حسن عزیزمحمدی و با اهدای تندیس، جایزه نقدی و دیپلم افتخار از محمدجواد شریفی برای نمایش مکبثک تقدیر شد، در بخش برترین بازیگران زن صحنه ای نیز الهام احمدی برای نمایش روتین، محیا جباری و زهرا دلاور به شکل مشترک برای نمایش خاک و مهری سلیمی نیکو و الهه کریمی به شکل مشترک به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محلات بیان کرد: در بخش بازیگران مرد صحنه ای حسین جهانگیری، شایان سلطانی و فریدون رجبی به صورت مشترک و محمد رادمهر و محمدسعید فرازمند به شکل مشترک به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند. در این بخش از افشین سنگ چاپ به پاس چندین سال سابقه فعالیت هنری تقدیر شد.
وی اضافه کرد: در بخش نمایشنامه نویسی صحنه ای، افق ایرجی برای نمایشنامه مکبثک، شهرام سلطانی برای نمایشنامه سیم آخر و شعیب مکتب داری برای نمایش روئیدن به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند، نیز در بخش کارگردانی صحنه ای، محمدجواد شریفی برای نمایش مکبثک، شهرام سلطانی برای نمایش سیم آخر و علی علیزاده برای نمایش روئیدن به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند.
صادقی خاطرنشان کرد: در بخش بروشور خیابانی از علی دهلیزی برای اثر سفر پرماجرا، در بخش طراحی لباس از پژمان شاهوردی برای سفر پرماجرا و نمایش اعترافات یک مجرم سرشناس، در بخش موسیقی از کاخن مرشد و دانیال راهدار، علیرضا داودی برای سفر پرماجرا، محمد ترکاشوند و رضا زیبای نمایش اعترافات یک مجرم سرشناس، احمد جعفری، فیصل عادل یادگار و سامان عزیز کرم برای نمایش اوج پرواز و شیرکوه سیف اللهی و کردوان بوستان برای اثر هه ژیان، در بخش طراحی فضا از فریدون احمدی برای اثر هه ژیان و مهدی حبیبی برای اثر اعترافات یک مجرم سرشناس و کژال راستی برای اثر درشکه ورسیه کان تقدیر شد.
وی ادامه داد: در بخش بازیگر خردسال از هولان محمدی برای حضور در دو نمایش از مریوان اهدا شد و از گروه بازیگران سفر پرماجرا تقدیر شد، در بخش بازیگری زن بخش خیابانی نرگس خاک کار برای نمایش اعترافات یک مجرم سرشناس، آرزو علیپور برای نمایش سه دلقک و نصفی و اعظم سلیمانی به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند، در بخش بازیگران مرد خیابانی مختار محمدی، مصطفی کولیوندی و محمد صمدی و شاهین سلطانی به صورت مشترک به ترتیب رتبه های اول تا سوم را کسب کردند. در این بخش لوح تقدیر به هوراد حبیبی به عنوان بازیگر خردسال اهدا شد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان محلات بیان کرد: در بخش طرح و ایده از سوران حسینی برای نمایش اوج پرواز، پژمان شاهوردی و آتنا فارسیجانی به عنوان نفرات اول تا سوم تقدیر شد، در بخش کارگردانی مسعود کردی، سوران حسینی و نرگس خاک کار و سید فریدون احمدی به شکل مشترک رتبه های اول تا سوم را کسب کردند، در بخش آف استیج جشنواره از نمایش های پرومته و تن هایی که ایستاده می میرند تقدیر شد.
صادقی خاطرنشان کرد: همچنین در کمیته نقد و بررسی آثار صحنه ای با تشکر از گروه نمایش روییدن، جایزه این بخش به محمدجواد شریفی برای اثر مکبثک اهدا شد. در بخش آئینه که شامل نقد هر گروه به خود آن گروه بود، از میان 10 نقد دریافتی، جایزه ویژه به آرش منصوری برای نمایش نفرین روزالین اهدا شد، در بخش پژوهش جشنواره، لوح سپاس به عابد حدودی برای مقاله چالش های رو به رو در تئاتر ایران اهدا شد.
انتهای پیام/711/
{{name}}
{{content}}