بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
تلسکوپ فضایی «SPHEREx» ناسا به طور رسمی ماموریت خود را با ثبت روزانه 3600 تصویر، برای نقشه برداری از تمام آسمان به صورت 3بُعدی آغاز کرده است.
به گزارش ایسنا، یک رصدخانه فضایی که برای نقشه برداری از کل آسمان در مدت دو سال طراحی شده است تا درک ما از کیهان اولیه را بیشتر کند، شروع به گرفتن تصاویر کرده است.
به نقل از ناسا، تلسکوپ فضایی «SPHEREx» که اوایل ماه مارس 2025 به فضا پرتاب شد، با مشاهدات خود در هفته گذشته پس از بیش از یک ماه مراحل راه اندازی و بررسی سامانه ها، اکنون رسما شروع به کار کرده است.
این تلسکوپ فضایی روزانه حدود 14.5 بار زمین را دور می زند و تقریباً روزانه 3600 عکس از آسمان می گیرد و آسمان را در 102 طول موج فروسرخ بی سابقه رصد می کند.
ترجمه نام کامل این تلسکوپ فضایی «طیف نورسنج تاریخچه گیتی، دوران بازیونش و کاوشگر یخ ها» است که به اختصار «SPHEREx» ذکر می شود. این یک تلسکوپ فضایی طیف فروسرخ است که کار نقشه برداری از تمامی آسمان برای اندازه گیری طیف فروسرخ نزدیک از تقریباً 450 میلیون کهکشان را انجام خواهد داد.
این ماموریت در تاریخ 8 مارس 2025 توسط موشک «فالکون 9» شرکت «اسپیس ایکس» به همراه ریزماهواره های «PUNCH» از پایگاه نیروی هوایی «وندنبرگ» به فضا پرتاب شد.
مشاهدات این تلسکوپ فضایی در نهایت برای ایجاد چهار نقشه از تمام آسمان ترکیب می شود.
فعالیت 25 ماهه تلسکوپ فضایی «SPHEREx» یک بررسی جامع خواهد بود. ناسا می گوید این فضاپیما در جهت شمال به جنوب به دور زمین می چرخد و از روی قطب های زمین می گذرد و هر روز در یک نوار دایره ای از آسمان عکس می گیرد.
با گذشت روزها و حرکت سیاره زمین به دور خورشید، میدان دید «SPHEREx» نیز تغییر می کند، به طوری که پس از 6 ماه، این تلسکوپ فضایی از تمام جهات به فضا نگاه خواهد کرد.
محققان از مشاهدات «SPHEREx» برای مطالعه انبساط جهان در لحظات پس از «مه بانگ» و جستجوی مواد تشکیل دهنده حیات در جاهای دیگری از کهکشان راه شیری استفاده خواهند کرد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}