بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
تولیت آستان قدس رضوی ضمن تأکید بر لزوم بهره گیری از فضای مجازی و ابزار نوین در انتقال اطلاعات و پاسخگویی به سؤالات شرعی، بر اهمیت حفظ روشهای سنتی تبلیغ و تقویت ارتباط چهره به چهره روحانیت با مردم تأکید کرد.
وی سپس به نقش مؤثر فضای مجازی در ترویج احکام شرعی اشاره و خاطرنشان کرد: فضای مجازی ابزار بسیار مفیدی برای انتقال احکام و پاسخگویی به مسائل شرعی مردم است، اما باید توجه داشت که ارتباط چهره به چهره با مردم، تأثیرات متفاوت و عمیق تری دارد که نباید آن را از دست داد. باید فرصت هایی فراهم شود تا مردم بتوانند با مراجعه حضوری پاسخ های شرعی خود را دریافت کنند.
تولیت آستان قدس رضوی در ادامه افزود: حفظ ارتباط چهره به چهره روحانیت با مردم بسیار حائز اهمیت است و باید این ارتباط همچنان برقرار بماند. این بسیار مهم است که در کنار بهره برداری از فضای مجازی و ابزارهای نوین، روش های سنتی و ارتباطات مستقیم نیز مورد توجه قرار گیرند. این نوع ارتباط در ایجاد اعتماد و تقویت پیوند میان روحانیت و مردم بسیار مؤثر هستند.
وی تصریح کرد: استخاره، سؤال های شرعی، وجوهات و غیره، از جمله بهانه هایی هستند که می توانند ارتباط مردم با روحانیت را تقویت و مستمر کنند.
لزوم تزریق امید و وحدت ملی
مروی سپس به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص امیدبخشی به جامعه اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب همواره بر اهمیت امیدبخشی و تزریق روحیه امید به جامعه تأکید داشته اند و این نه تنها یک شعار، بلکه ضرورتی انکار ناپذیر است.
وی، گفت: در دوران سلطنت رضاخان، روحانیت با چه شرایطی روبه رو بودند؟ مرحوم آیت الله عبدالکریم حائری سختی ها و مشکلات بسیاری را متحمل شد تا حوزه علمیه قم را حفظ کرد. در آن زمان، روحانیت و حوزه های علمیه تحت فشار شدید دیکتاتوری رضاخانی قرار داشتند. با این حال، همین حوزه ای که رضاخان در پی نابودی اش بود، بساط حکومت 2500 ساله شاهنشاهی را در ایران برچید.
تولیت آستان قدس رضوی افزود: کسی که در مسیر خداوند متعال و در راه احیای احکام و معارف الهی گام برمی دارد، نباید هیچ گونه ترس و واهمه ای در دل خود راه دهد. ما به وعده های خداوند ایمان داریم و پیروزی، قطعاً از آن جبهه حق است.
وی به دشمنی ها و نقشه های دشمنان علیه اسلام و مسلمانان اشاره و اظهار کرد: هیچ اقدامی از سوی دشمن نمی تواند تاثیرگذار باشد. این دشواری ها و چالش ها تنها برای ما نیست، بلکه تاریخ اسلام و زندگی پیامبران و اهل بیت(ع) همواره مملو از چنین آزمون هایی بوده است.
مروی با تأکید بر اهمیت حفظ وحدت ملی در شرایط کنونی، گفت: باید بر همبستگی و انسجام ملی تکیه کنیم، چرا که ایجاد اختلاف و دامن زدن به مسائل حاشیه ای تنها موجب تضعیف انسجام ملی و انحراف از اهداف اصلی کشور می شود.
شکست استکبار در لبنان، غزه و یمن
تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رویدادهای سال گذشته، گفت: در سال گذشته، خسارت های زیادی به امت اسلام وارد شد؛ از وقایع تلخ لبنان و سوریه گرفته تا غزه؛ شهادت سید حسن نصرالله حادثه ای کوچک نبود. این خسارتی سنگین بود، اما آیا در لبنان، اسرائیل و آمریکا پیروز شدند یا حزب الله؟ اگر در عاشورا یزید پیروز شد، در لبنان نیز اسرائیل پیروز شده است. پس از شهادت سید حسن نصرالله، لبنان تحت بمباران وحشیانه اسرائیل قرار گرفت، اما نتیجه چه شد؟ در نهایت اسرائیل درخواست آتش بس از حزب الله کرد. اگر حزب الله شکست خورده و نابود شده بود، نیازی به آتش بس نبود. امروز حزب الله همچنان قوی و مقتدر در لبنان ایستاده است.
وی افزود: اسرائیل در ابتدا مدعی بود که غزه را تصرف، حماس را نابود، اسرا را آزاد و تونل ها را تخریب خواهد کرد. اما به هیچ یک از این اهداف نرسید. نه حماس از بین رفت، نه اسیری را توانست آزاد کند و نه توانست تمام تونل ها را تخریب کند. این ها نشان دهنده قدرت مقاومت است.
مروی تأکید کرد: آمریکا با تمام ادعاهای خود نتوانست انصارالله یمن را شکست دهد و در نهایت مجبور به مذاکره و توافق شد. این نمونه ها ثابت می کند که وقتی در مسیر حق هستیم، هیچ قدرتی نمی تواند ما را شکست دهد.
وی گفت: این روزها برخی کشورهای عربی قراردادهای نظامی جدیدی با آمریکا امضا کرده اند، اما سؤال اینجاست، آیا این سلاح ها به کار شما می آید؟ آیا برای مقابله با دشمن اصلی اسلام، یعنی اسرائیل، استفاده خواهند شد؟ آمریکا هرگز اجازه نمی دهد از این تجهیزات علیه اسرائیل استفاده شود. این خریدها تنها در خدمت منافع اقتصادی آمریکا و دشمنان اسلام است.
فتوای تنباکو؛ نمونه ای از قدرت و تأثیر روحانیت
تولیت آستان قدس رضوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اردیبهشت ماه یادآور فتوای تاریخی تحریم تنباکو از سوی مرحوم آیت الله میرزای شیرازی است؛ اظهار کرد: قرارداد انحصاری توتون و تنباکو، بهانه ای برای نفوذ انگلستان در سراسر ایران بود. این قرارداد در واقع اقدامی استعمارگرایانه به شمار می رفت که هدف آن، به بند کشیدن مردم و کشور ایران بود.
وی افزود: فتوای کوتاه آیت الله میرزای شیرازی، تنها یک جمله از توضیح المسائل بود، اما همین جمله تمام معادلات را به هم ریخت و بساط نفوذ انگلیس را در ایران جمع کرد. این اقدام ضربه ای سنگین به انگلستان وارد آورد، هم از لحاظ اقتصادی و هم از منظر نقشه های شوم استعمارگرانه.
مروی ابراز کرد: گفته می شود که مدتی پس از صدور آن فتوا، مرحوم شیرازی را ناراحت و مغموم دیدند. از ایشان پرسیدند که چرا ناراحت هستید، در حالی که با فتوای خود نقشه های استکباری انگلیس را شکست داده و بساط آن ها را در ایران برچیده اید. ایشان با درک عمیق خود پاسخ دادند، «ناراحت هستم زیرا دشمن قدرت روحانیت را درک کرده است و به طور قطع بی کار نخواهند نشست؛ آن ها علیه روحانیت دسیسه خواهند کرد.»
انتهای پیام/282/
{{name}}
{{content}}