بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مدیرعامل گروه موزه های دفینه، برنامه های این گروه موزه ای را در هفته موزه و میراث فرهنگی اعلام کرد و گفت: بازدید از تمامی این موزه ها در روز 28 اردیبهشت با 50 درصد تخفیف انجام می گیرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا سلیمانی گفت: هر ساله این گروه موزه ای برنامه های متعددی را طی هفته موزه و میراث فرهنگی برگزار می کند. در کنار برگزاری این برنامه ها، بلیت بازدید از موزه های این گروه در روز موزه و میراث فرهنگی نیم بها خواهد بود.
سلیمانی جدول رویدادهای این گروه موزه ای را بدین شرح اعلام کرد: اثری از هنر فردیناند بول روز شنبه 27 اردیبهشت ماه از ساعت 21 تا 23 رونمایی خواهد شد که در این برنامه رضا افهمی دانشیار پژوهش هنر دانشگاه تربیت مدرس یک نشست علمی نیز برگزار می کند.
در روز یکشنبه 28 اردیبهشت نیز از ساعت 10 تا 18 در گالری پردیس موزه ای دفینه کارگاه های نگارگری ایرانی، خوشنویسی و کتابت، هنرهای صناعی و مرمت سفال توسط غلامرضا راهپیما، محمد مهدی شیرینکار ، شهرزاد سلطانیان، ندا سالور و رها علیپور برگزار می شود.
کامیار عبدی استادیار دانشگاه شهید بهشتی نیز درباره سفالینه های آمریکای جنوبی در همین روز از ساعت 10 تا 12 نشستی را برگزار می کند.
تحلیلی بر آثار پیکاسو با تکیه بر پنج نقاشی توسط پریسا شاد قزوینی دستیار دانشگاه آزاد در روز دوشنبه 29 اردیبهشت ماه از ساعت 13 تا 15 برگزار می شود در این نشست از هنرمندان و صاحبنظران اسپانیایی هم دعوت شده است.
هنر صورتگری در ژاپن با بررسی، مطالعه و معرفی طومار و باسمه ژاپنی توسط پرنیان شکاری پژوهشگر هنر خاور دور در روز سه شنبه 30 اردیبهشت ماه از ساعت 10 تا 12 میزبان هنرمندان و صاحبنظران کشور ژاپن است.
حسین یاوری عضو کمیته تخصصی هنرهای سنتی فرهنگستان هنر در روز چهارشنبه 31 اردیبهشت از ساعت 10 تا 12 نشستی با موضوع رنگ و نقش در قالیچه های سه گانه پردیس موزه ای دفینه و موزه هنر اسلامی را برگزار می کند.
غلامرضا راهپیما استاد دانشگاه سوره هم به بررسی تکنیک قطاعی در خوشنویسی ایرانی مطالعه و معرفی نمونه ای شاخص از خوشنویسی قطاعی از ساعت 10 تا 12 روز اول خرداد می پردازد.
هنر جلدسازی در کتاب آرایی دوران اسلامی با معرفی دو نمونه شاخص از این هنر توسط سید صادق ابراهیمیان پژوهشگر برتر کتاب آرایی در هنر ایرانی در روز سوم خرداد از ساعت 10 تا 12 بررسی می شود.
اثری از فرانسیسکو گویا در ایران نیز توسط زهرا کاظمی ملک محمودی عضو انجمن علمی انیمیشن دانشگاه هنر ایران در روز چهارم خرداد از ساعت 10 تا 12 بررسی خواهد شد.
در تقویم رویدادهای هفته موزه و میراث فرهنگی موزه هنر ایران (کاخ مرمر) هم برنامه های متعددی را گنجانده است. نشست شاهنامه خوانی با سخنرانی استاد فریدون جنیدی در روز 30 اردیبهشت ماه از ساعت 11 تا 13 برگزار می شود که در آن داستان رستم و اسفندیار در نگاره موجود در تالار نگارین موزه هنر ایران بررسی خواهد شد.
در ادامه سلسله برنامه های میراث نامیرا، موزه هنر ایران نمایشگاه خط ناخنی از آثار استاد ناصر جواهر پور و استاد علی علی را از روز چهارم خرداد تا ده روز برپا می کند.
همچنین هنر خاتم کاری کاخ مرمر و خاندان صنیع خاتم توسط دکتر ولی الله کاووسی و استاد محمد هادی ستایش و استاد صفر سامی در روز 31 اردیبهشت از ساعت 13 تا 15 در موزه هنر ایران مرور می شود.
موزه خودروهای تاریخی ایران نیز نشستی درباره کالسکه ناصری از دربار قاجار تا موزه خودرو را در روز 29 اردیبهشت ماه از ساعت 10 تا 12 با حضور سید احمد محیط طباطبایی رئیس ایکوم ایران و میترا اعتضادی مرمتگر آثار تاریخی برگزار می کند.
در ادامه برنامه های هفته موزه و میراث فرهنگی، کارگاه زری بافی در موزه تار و پود یزد از ساعت 10 تا 12 روز 27 اردیبهشت ماه توسط محمد رضا عباسیان مدیرعامل انجمن صنایع دستی و هنرهای سنتی استان یزد برپا می شود.
کارگاه آموزش چاپ قلمکار به کودکان هم توسط راضیه جهانگیری کارشناس موزه تار و پود یزد در روز 28 اردیبهشت از ساعت 16 تا 18 برگزار می شود.
واکاوی مؤلفه های زیباشناختی مکتب سقاخانه در اثر سقای کربلا با حضور مدیر موزه اسلام و ترک استانبول توسط علیرضا تقی زاده در روز 27 اردیبهشت در موزه نور و روشنایی یزد انجام می شود.
در همین موزه کارگاه ساخت شمعدان سفالی نیز برای کودکان 5 تا 7 سال برپا خواهد شد.
{{name}}
{{content}}