بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
معاون وزیر بهداشت با بیان این که روسای دانشگاه ها مسئول پیگیری خودکشی دستیاران شده اند، گفت: اگر بعد از چندین ماه دیدیم که این مسئله پیگیری نمی شود، قطعاً آن ها را بازخواست خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، دوره «رزیدنتی» یا دستیاری پزشکی یک مرحله مهم در شغل پزشکی است. این بخش از آموزش پزشکان با ساعات کاری طولانی، کمبود خواب، افزایش سطح استرس، محرومیت اجتماعی و قرار گرفتن در معرض شرایط طاقت فرسای عاطفی همراه است. این عوامل می توانند باعث بروز مشکلاتی برای دستیاران پزشکی شده و ممکن است خطر ابتلا به اختلالات روانپزشکی را در آن ها افزایش دهند.
در سال های اخیر انعکاس خودکشی دستیاران پزشکی در رسانه ها، نگران کننده شده و نشان دهنده ضرورت پیگیری و توجه بیشتر این موضوع است. بر همین اساس رسیدگی به وضعیت دستیاران در دستور کار مسئولان مختلف قرار گرفته است.
اواخر بهمن ماه سال گذشته دکتر سید جلیل حسینی؛ معاون آموزشی وزارت بهداشت در نامه ای به رؤسای دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی تشکیل کمیته ویژه بررسی «آسیب به خود» دانشجویان و دستیاران گروه علوم پزشکی را ابلاغ کرد.
همچنین در این ابلاغیه اعلام شد که شاخص های آسیب خودخواسته در میان دستیاران و دانشجویان به عنوان یکی از شاخص های ارزیابی سالیانه دانشگاه ها توسط حوزه معاونت آموزشی و دانشجویی وزارت بهداشت مورد پایش قرار خواهد گرفت. بر همین اساس در گفتگویی با این مقام مسئول نحوه این پیگیری را جویا شدیم.
دکتر سید جلیل حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که آیا روسای دانشگاه های علوم پزشکی در موضوع عدم رسیدگی به وضعیت دستیاران و اقدامات خودآسیب رسان مورد بازخواست قرار می گیرند؟، گفت: ما اواخر بهمن ماه بخشنامه ای برای پیگیری جدی موضوع خودکشی دستیاران پزشکی به دانشگاه ها ابلاغ کردیم و از همه دانشگاه ها خواستیم که گزارشی از وضعیت موجود تهیه کنند.
وی با بیان این که روسای دانشگاه ها شخصاً مسئول پیگیری این موضوع شده اند، ادامه داد: اگر بعد از چندین ماه در گزارش های مختلف دیدیم که با وجود درخواست های ماهانه ما، دانشگاه ها این مسئله را پیگیری نمی کنند، قطعاً آن ها را بازخواست خواهیم کرد.
آئین نامه دستیاری بازنگری می شود
حسینی در مورد تغییرات آئین نامه دستیاری پزشکی گفت: با توجه به فشارهایی که در حال حاضر بر روی دستیاران پزشکی وجود دارد، ما از دانشگاه ها نظرخواهی کردیم و تغییراتی را در آئین نامه دستیاری اعمال خواهیم کرد.
وی با اشاره به کاهش ساعات کشیک در دوره دستیاری گفت: برای مثال اگر فردی کشیک 24 ساعته دارد، ساعات بیشتری او را در بیمارستان نگه نداریم و پس از انجام وظایف او را از بیمارستان ترخیص کنیم تا بتوانند به میزان کافی استراحت کنند.
{{name}}
{{content}}