بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
ایسنا/خراسان رضوی رئیس انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی با انتقاد از وضعیت نامطلوب حمایت ها از هنرمندان تئاتر در استان و کشور، خواستار تغییر رویکرد نهادهای دولتی و اقتصادی نسبت به هنرهای نمایشی و حمایت جدی از هنرمندان تئاتر شهرستان ها شد.
کریم جشنی شامگاه 25 اردیبهشت، در آیین جشن اردیبهشت تئاتر شهرستان قوچان با اشاره به نقش پررنگ هنرمندان شهرستان ها به ویژه قوچان در رویدادهای مهم استانی نظیر جشن تئاتر فروردین مشهد، اظهار کرد: در بسیاری از جشن ها، یک سوم تا یک چهارم آثار اجرا شده متعلق به هنرمندان شهرستان قوچان بوده که با وجود کمبود امکانات، حضوری جدی و مؤثر دارند.
وی افزود: ما هنوز از مظلومیت و معصومیت تئاتری ها در استان رنج می بریم در حالی که برخی شهرستان ها مانند قوچان با وجود مهاجرت اساتید به مشهد، همچنان با حداقل بودجه آثار فاخر تولید می کنند.
رئیس انجمن هنرهای نمایشی خراسان رضوی ضمن گلایه از نبود زیرساخت های حمایتی، به نبود مدیرکل هنرهای نمایشی کشور اشاره کرد و آن را نشانه ای از بی توجهی به وضعیت فعلی تئاتر دانست و تأکید کرد: اکنون اقتصاد هنر در سراسر کشور فلج است؛ بسیاری از هنرمندان، حتی پیشکسوتان، در شرایط مالی بسیار دشواری به سر می برند.
وی از پیگیری هایی برای ایجاد قرارداد تیپ بین تهیه کننده، کارگردان و بازیگران خبر داد و گفت: سال هاست که هنرمندان تئاتر استان خواستار چنین قراردادی هستند و اکنون کمیته حقوقی انجمن در حال نهایی سازی این الگوست.
جشنی با تأکید بر اهمیت آمار دقیق هنرمندان گفت: در ماه های اخیر موفق شدیم بیش از 80 درصد هنرمندان شهرستان ها را شناسایی کنیم و هفته آینده انتخابات 10 شهرستان بزرگ برگزار خواهد شد.
وی همچنین خواستار همکاری سازمان ها و نهادها برای استفاده از ظرفیت معافیت مالیاتی بنگاه های اقتصادی به نفع گروه های نمایشی شد و اظهار کرد: همان طور که بخشی از مالیات به ورزش تخصیص پیدا می کند، باید سهمی نیز برای فرهنگ و هنر، به ویژه نمایش، در نظر گرفته شود.
تئاتر قوچان، حتی یک پلاتو ندارد
در ادامه مراسم مسعود رشیدی، رئیس انجمن نمایش شهرستان قوچان، با انتقاد صریح از نبود حمایت مؤثر از هنرمندان و زیرساخت های هنری، خواستار تغییر رویکرد مسئولان نسبت به فرهنگ شد.
وی با اشاره به سابقه پرافتخار تئاتر قوچان گفت: این شهر، با اساتید بزرگی چون استاد تمری، همیشه در استان و کشور حرفی برای گفتن داشته، اما امروز نتیجه آن همه تلاش، یک پلاتوی نیم بند است که برای هر اجرا باید صندلی هایش را دستی جابه جا کنیم.
رئیس انجمن نمایش قوچان در بخشی از سخنان خود با ارائه آماری از عملکرد یک ساله هنرمندان شهرستان افزود: در سال 1403 بیش از 10 نمایش خیابانی در قوچان اجرا شد که 5 اثر آن به جشنواره های استانی و کشوری راه یافت.
وی با انتقاد از عدم حضور مسئولان فرهنگی و اجرایی شهر در این آیین گفت: فرماندار عضو شورای فرهنگ عمومی است؛ اما صندلی ایشان و دیگر اعضای شورا خالی بود، آیا هنر در اولویت نیست؟ اگر تئاتر مهم نیست، پس چرا همیشه از آن برای تبلیغات استفاده می کنند؟
رشیدی با بیان اینکه تئاتر خیابانی یکی از مؤثرترین شیوه های ارتباط مستقیم با مردم است، ادامه داد: قوچان در تئاتر خیابانی، نه فقط در استان بلکه در سطح ملی نیز صاحب سبک است اما هنوز نگاه برخی مسئولان به این هنر، تحقیرآمیز است، گرچه در مشهد، هنرمندان برای اجراهای عمومی دستمزد مشخص دارند اما در قوچان، حتی یک بیلبورد برای اطلاع رسانی فعالیت های فرهنگی نداریم.
وی با اشاره به مشکلات اجرایی هنرمندان تأکید کرد: هنر را نمی توان با شعار اداره کرد؛ درخواست ما یک بیلبورد، یک پلاتوی استاندارد و حداقل امکاناتی است که بتوانیم اجرای عمومی برای مردم داشته باشیم.
رشیدی در پایان از مسئولان خواست به جای وعده، اقدامات واقعی انجام دهند؛ اگر امروز برای هنر تصمیم نگیرید، فردا دیر است، هنرمندان قوچان نه منتظر بخشنامه اند، نه تشویق صوری بلکه ما اقدام می خواهیم.
تئاتر ابزاری برای اصلاح و آگاه سازی
فرشید تمری، پیشکسوت تئاتر قوچان با یادآوری اینکه تئاتر در شهر قوچان را از زمانی آغاز کرده اند که نه صحنه ای وجود داشت و نه امکاناتی، افزود: ما تئاتر را از دل خاک ساختیم، آنچه امروز برخی به عنوان دستاورد فرهنگی می نامند، نتیجه سال ها رنج نسل هایی است که بر صحنه زندگی کردند.
این پیشکسوت تئاتر با اشاره به تاثیرات اجتماعی هنر نمایش، خطاب به مسئولان تاکید کرد: تئاتر ابزاری برای اصلاح، آگاه سازی و امید است.
وی افزود: قرار بود امروز در برابر مقامات صحبت کنم، اما این سخنان فقط به درد آن هایی می خورد که گوش شنوا دارند، حقیقت اما گفتنش ضروری است.
تمری با اشاره به اینکه هنر نمایش تلفیقی از تمام هنرهای شناخته شده بشری است، ادامه داد: تئاتر هنری است که نه تنها نمی توان آن را بایگانی کرد بلکه زنده است، نفس می کشد، می سوزد، اما باز هم به صحنه برمی گردد.
این کارگردان تئاتر از خانواده هایی که فرزندانشان در تئاتر هستند نیز خواست تا به این علاقه بها دهند؛ اگر فرزندتان به تئاتر آمد و دیگر نتوانست بازگردد، مطمئن باشید عاشق شده، بچه های تئاتر از این عشق نافرجام رنج می کشند اما بزرگ اند و این بزرگی شان را پاس بدارید.
ویژه برنامه اردیبهشت تئاتر قوچان به مناسبت بزرگداشت روز جهانی تئاتر و با هدف تجلیل از پیشکسوتان و فعالان تئاتر در محل مجتمع فرهنگی هنری حاج قربان در دو بخش اجرای نمایش و برگزاری مراسم تجلیل برگزار شد؛ در بخش اول با عنوان یک روز تئاتر برای همه، هنرمندان در قالب سه نمایش خیابانی و دو نمایش صحنه ای با هدف آشنایی با هنر نمایش در باغ ملی و آمفی تئاتر ارشاد اجرا کردند.
در پایان این مراسم، لوح تقدیری از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی قوچان و انجمن هنرهای نمایشی استان خراسان رضوی به پاس سال ها تلاش هنری به 35 پیشکسوت و فعال عرصه هنرهای نمایشی شهرستان قوچان اهدا شد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}