بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
رئیس اتاق بازرگانی تبریز گفت: در شرایط فعلی کشور، قطعی برق می تواند به تعطیلی واحدهای تولیدی کوچک و متوسط منجر شود و ادامه حیات آن ها را غیرممکن سازد.
وی با تأکید بر ضرورت توجه ویژه به ثبت و استقرار شرکت «مس آذربایجان» در استان گفت: این شرکت در زمان ریاست جمهوری شهید رئیسی ایجاد شد. ما خواهان استقلال این شرکت نیستیم، بلکه معتقدیم باید به صورت رسمی در آذربایجان شرقی ثبت شود.
تعطیلی ادارات به تعطیلی کارخانجات و صنایع ترجیح داده می شودرئیس اتاق بازرگانی تبریز افزود: در حال حاضر، این شرکت از منابع استان استفاده می کند و با ایجاد آلودگی های زیست محیطی، هزینه هایی را به منطقه تحمیل می کند. اما سود آن به خارج از استان منتقل می شود. اگر شرکت در استان ثبت شود، منافع آن مانند سهم قانونی از کارت بازرگانی، مالیات و سایر منابع مالی، صرف توسعه خود استان خواهد شد.
ژائله از رئیس سازمان برنامه و بودجه خواست تا در تخصیص بودجه و بودجه بندی، توجه ویژه ای به حوزه تولید داشته باشد.
وی، با اشاره به بحران کم آبی و قطعی برق، از عملکرد ضعیف وزارت نیرو انتقاد کرد و گفت: در این شرایط، قطعی برق می تواند به تعطیلی واحدهای تولیدی کوچک و متوسط منجر شود و ادامه حیات آن ها را غیرممکن سازد.
رئیس اتاق بازرگانی تبریز، عملکرد وزارت نیرو را در صدور مجوز نیروگاه های خورشیدی و مدیریت نیروگاه ها ناکارآمد دانست و تأکید کرد: نه تنها اقدام مؤثری انجام نشده، بلکه به نظر می رسد برخی اقدامات عامدانه برای تضعیف دولت و نظام صورت می گیرد.
ژائله کم آبی را بزرگ ترین تهدید برای استان و کشور دانست و افزود: در همین راستا، پیشنهاد بارورسازی ابرها را در استان مطرح کردیم که با پیگیری اتاق بازرگانی تبریز، هفته گذشته برای یک روز در استان اجرا شد و نتایج آن را در بارش های اخیر شاهد بودیم.
وی با انتقاد از انتخاب یزد به عنوان مرکز بارورسازی کشور، گفت: این استان گزینه مناسبی برای این کار نیست، چرا که ابرهای باران زای مدیترانه ای از شمال و غرب کشور وارد می شوند، بنابراین استان آذربایجان شرقی بهترین مکان برای این منظور است.
رئیس اتاق تبریز همچنین به پروژه انتقال آب ارس به تبریز اشاره کرد و افزود: پروژه انتقال آب ارس که از سال 1362 آغاز شده، پس از گذشت بیش از 4 دهه، همچنان به سرانجام نرسیده است.
انتهای پیام/
{{name}}
{{content}}