طرح های توسعه ای دریا محور استان بوشهر تدوین شد

معاون برنامه ریزی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر با اشاره به ظرفیت های مهم این استان در عرصه اقتصاد دریایی با وجود طولانی ترین مرز دریایی با خلیج فارس گفت: طرح ها و برنامه های توسعه ای دریا محور در استان بوشهر تدوین شده است.

- اخبار استانها -

مهران راویان، معاون برنامه ریزی توسعه مدیریت و منابع اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در گفت وگو با خبرنگار تسنیم، از تدوین برنامه های توسعه ای اقتصاد دریا محور خبر داد و گفت: بر اساس سیاست های کلی مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد دریا محور طرح های مهمی تدوین شده است.

وی با اشاره به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در زمینه اقتصاد دریامحور، بر اهمیت توسعه منابع انسانی و برنامه ریزی دقیق در این حوزه و توسعه منابع انسانی و سرمایه گذاری در نیروی متخصص تأکید کرد.

راویان با اشاره به 9 بند سیاست های اقتصاد دریامحور ابلاغی مقام معظم رهبری گفت: تلاش برای تحقق بندهای 9 گانه سیاست های توسعه دریامحور  در دستور کار قرار گرفته و در این راستا توجه ویژه ای به نیروی انسانی متخصص شده است.

معاون برنامه ریزی توسعه مدیریت و منابع اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر توزیع متناسب نیروی انسانی در 967 کیلومتر مرز ساحلی استان بوشهر و به کارگیری نیروهای ایثارگر در مشاغل تخصصی با اولویت ایمنی و امنیت بنادر و تبدیل وضعیت نیروهای شاغل در شرکت های زیرمجموعه به رسمی را در اولویت دانست.

وی افزود: ما با برنامه ریزی دقیق، سعی داریم از تخصص و تجربه این افراد در تقویت بنادر استان استفاده کنیم.

معاون برنامه ریزی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر به چهار محور اصلی برنامه های توسعه ای اشاره کرد و تجارت دریایی ایمن و رقابت پذیر، جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی، توسعه بنادر تجاری با هدف اشتغال زایی و ارتقای خدمات مسافری دریایی را مورد توجه دانست.

راویان خاطرنشان کرد: این برنامه ها با استفاده از اسناد بالادستی شامل سیاست های اقتصاد دریامحور، قانون برنامه پنج ساله هفتم و تصویب نامه هیئت وزیران تدوین شده است.

وی به فعالیت های واحد مطالعات و تحقیقات اشاره کرد و افزود: مطالعات تطبیقی و همکاری بین دستگاهی، بررسی تجربیات کشورهای پیشرفته در حوزه اقتصاد دریایی و همکاری با تمام واحدهای دریایی برای اجرای برنامه ها و شناسایی ظرفیت های هر دستگاه در چارچوب قوانین موجود در دستور کار قرار گرفته است.

راویان تأکید کرد: ما با مشارکت همه جانبه و برنامه ریزی دقیق، گام های مؤثری در جهت توسعه اقتصاد دریا محور استان برداشته ایم و ان شاء الله شاهد نتایج مطلوب این تلاش ها خواهیم بود.

معاون برنامه ریزی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: این استان با دارا بودن بنادر مهم تجاری در شمال و جنوب، از ظرفیت های بالایی در حوزه اقتصاد دریایی برخوردار است و برنامه ریزی های انجام شده می تواند نقش مهمی در توسعه این استان ایفا کند.

وی با اشاره به ظرفیت های مهم این استان در عرصه اقتصاد دریایی با وجود طولانی ترین مرز دریایی با خلیج فارس گفت: سواحل استان بوشهر ظرفیت های مهمی برای  تحقق شعار سرمایه گذاری برای تولید فراهم کرده که معرفی این ظرفیت ها به فعالان اقتصادی در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

نظرات

captcha