بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
گرگان-رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام گلستان با اشاره به صعود این استان از رده های انتهایی به جمع 6 استان برتر کشور گفت: دریک سال گذشته توانستیم ساختاری شفاف در بدنسازی استان پایه ریزی کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل نادری شامگاه چهارشنبه با اشاره به نقش مهم رسانه ها در توسعه ورزش، از تلاش خبرنگاران به عنوان چشمان بینا و زبان گویای کاستی ها و نقاط ضعف یاد کرد و افزود: اگر بخواهیم مجموعه ای پویا داشته باشیم، باید از ظرفیت رسانه ها برای ارتباط میان مردم و مسئولان حداکثر استفاده را ببریم.
وی با قدردانی از مدیران پیشین هیأت بدنسازی، گفت: تیم جدید هیأت با هدف مشارکت بیشتر و پایان دادن به حلقه های محدود، تشکیل شده و تلاش کرده ایم این هیأت خانه ای برای همه ورزشکاران باشد.
رئیس هیأت بدنسازی گلستان با اشاره به جایگاه گذشته استان در رتبه های انتهایی 26 تا 31 کشور، گفت: امروز با مشارکت همه مربیان، ورزشکاران، باشگاه داران و دلسوزان، گلستان جز شش استان برتر کشور قرار گرفته است.
نادری گفت: در سال گذشته 10 مسابقه استانی در رده های مختلف سنی و رشته هایی همچون پرورش اندام، فیزیک کلاسیک و ماسکولار برگزار کردیم که علاوه بر استعدادیابی، جریان تازه ای هیأت ایجاد شد.
به گفته نادری، تعداد ورزشکاران آقا دو هزار 451 نفر و بانوان به سه هزار 634 نفر رسیده که نشان از رشد دو هزار و 400 نفری نسبت به سال گذشته دارد.
وی با اشاره به اینکه 700 مربی تا سال 1402 در استان فعال بودند، گفت: در سال 1403، تعداد 400 مربی افزوده شده که در مجموع هزار و 100 مربی دارای مجوز در استان مشغول فعالیت هستند.
642 باشگاه فعال در استان؛ گرگان در صدر
نادری افزود: در سطح استان 642 باشگاه فعال داریم که مراحل قانونی آن ها تکمیل شده و تعدادی دیگر نیز در حال اخذ مجوز هستند. گرگان با سه هزار و 371 ورزشکار بیشترین فعالیت را دارد، و پس از آن گنبد و بندرترکمن قرار دارند.
سیمین شهر، پایتخت مچ اندازی کشور
وی با اشاره به افتخارات ورزشکاران گلستانی در سطح جهان، گفت: سیمین شهر امروز به عنوان پایتخت مچ اندازی کشور شناخته می شود.
تمرکز بر آموزش، سلامت و نظارت دقیق
نادری توسعه علمی را از مهم ترین برنامه های هیأت برشمرد و گفت: سال گذشته دو دوره مربیگری، شش سمینار آموزشی و یک دوره فیتنس برگزار کردیم که 700 نفر شرکت کردند و 400 نفر موفق به دریافت مدرک شدند. میانگین قبولی 60 درصدی در مقایسه با میانگین 30 درصد کشوری، نشان دهنده سطح بالای آموزش در استان است.
وی با اشاره به دغدغه های مربوط به مصرف مکمل های غیراستاندارد و قرص های غیرمجاز گفت: نیازمند همکاری تنگاتنگ با اداره ورزش و جوانان، علوم پزشکی و نیروی انتظامی برای بازرسی و نظارت مستمر هستیم تا بتوانیم باشگاه ها را از منظر سلامت و فرهنگ پاکسازی کنیم.
نادری در ادامه با اشاره به حضور پررنگ بانوان گفت: بیش از نیمی از ورزشکاران فعال ما بانوان هستند. در گرگان 14 باشگاه ویژه بانوان با تجهیزات و آموزش مناسب فعالیت می کنند. هدف ما افزایش تعداد مربی زن و ارتقای کیفیت باشگاه هاست.
نادری با اشاره به برنامه های آینده، تأکید کرد: هیأت بدنسازی گلستان تنها به دنبال ورزش قهرمانی نیست بلکه توسعه همه جانبه را در دستور کار دارد.
وی گفت: برنامه داریم مسابقات شناسایی استعداد را تا سطح شهرستان ها و محلات گسترش دهیم و از علاقه مندان غیرحرفه ای نیز بهره مند شویم.
نادری افزود: ما می خواهیم بدنسازی را به سمت تخصصی تر، علمی تر و اخلاق مدارتر پیش ببریم و این امر با کمک همه بخش ها و تعامل سازنده ممکن خواهد شد.
{{name}}
{{content}}