بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
معاون اول رئیس جمهور ضمن اشاره به تربیت نیروهای کاردان در کشور و لزوم بهبود این فرایند گفت: ما نیاز به فرهنگ سازی داریم تا خانواده ها نگاه بهتری به این رشته ها داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری مهر، در هشتمین جلسه «شورای عالی نظام آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی» که عصر امروز (سه شنبه) در دفتر معاون اول رئیس جمهور برگزار شد، بعد از ارائه گزارش هایی در زمینه فعالیت های صورت گرفته و برنامه های آتی در حوزه مهارت آموزی و تربیت نیرو از سوی وزیرتعاون ، کار و رفاه اجتماعی و مدیران مراکز آموزش عالی مرتبط با این حوزه، محمدرضا عارف با اشاره به اهمیت آموزش و تربیت نیروهای کاردان دررشته های مختلف صنعتی، خدماتی، کشاورزی و … گفت: واقعیت این است که در طی سال های بعد از انقلاب در زنجیره آموزش عالی، حلقه ی آموزش های فنی، حرفه ای و مهارتی حلقه ضعیفی بود اما با تصمیماتی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی گرفته شد و سمت و سویی که در برنامه های توسعه داشتیم باید به جایگاه خوبی در این رشته ها که نقش محوری و کلیدی در رشد کشور دارند می رسیدیم.
عارف در ادامه تأکید کرد: با وجود بازار کار مناسب برای این رشته ها، متأسفانه به دلایل فرهنگی خانواده ها علاقه چندانی نداشتند که فرزندانشان در دوره های کاردانی درس بخوانند اما امروزه شرایط تغییر کرده است و خانواده ها و جوانانی که قصد ادامه تحصیل دارند بیشتر به دنبال علایقشان و نه «عنوان» هستند و می شود پیش بینی کرد که در آینده در وضعیت این رشته ها تغییرات مهمی ایجاد شود و به همین دلیل در برنامه هفتم توسعه بر گسترش این رشته ها تأکید شده است.
معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: مشکلی که در این زمینه وجود دارد، تأمین منابع و تجهیزات مورد نیاز برای این آموزش هاست چرا که این رشته ها تجهیزات به روز و زیربنایی می خواهند که برای تأمین آنها تلاش خواهیم کرد و شورای عالی نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی با این هدف تشکیل شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: البته با بازدهی خوبی که این رشته ها دارند بخش خصوصی رغبت زیادی به فعالیت و سرمایه گذاری در این حوزه دارد اما با این حال وظیفه حاکمیتی ما این است که از هنرستان ها و مراکزی که این آموزش ها را ارائه می کنند حمایت کنیم.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه خیلی از کشورهایی که تمایل به همکاری با ایران دارند و از جمله کشورهای آفریقایی، بسیارعلاقه مند هستند تا در زمینه ارائه آموزش با آنها همکاری شود افزود: کشورهای آفریقایی در دیدارهایی که با آنها داشتیم برای انتقال این آموزش ها به جوانان کشورشان رغبت زیادی داشتند که ما هم در این حوزه باید با جدیت کار کنیم.
عارف افزود: البته مشوق هایی در قوانین ما برای حضور بخش خصوصی برای تربیت نیروهای تکنسین و کاردان دیده شده است که این بخش را علاقمندتر خواهد کرد.
وی ادامه داد: اکنون بازار کار رشته های کاردانی بسیار خوب است و ما در این زمینه نیز خوب کار کرده ایم اما برای رسیدن به جایگاه مناسبمان باید بیشتر تلاش کنیم، ما نیاز به فرهنگ سازی داریم تا خانواده ها نگاه بهتری به این رشته ها داشته باشند.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه افزود: یکی از دلایلی که باعث شده بهره وری در کشور ما پایین باشد کمبودهایی است که در زمینه تربیت تکنسین ها داریم و این در حالی است که نه فارغ التحصیلان مهندسی و نه کارگر ساده ، هیچکدام نمی توانند وظیفه یک تکنسین را برعهده بگیرند. ما باید با جایگاه واقعی که جامعه به تکنسین می دهد همراه شویم.
وی افزود: در فرمایشات مقام معظم رهبری نیز بر تقویت این حوزه تاکید می شد و اکنون می توانیم حرکتی جهشی در این بخش داشته باشیم تا هم نیاز داخل کشور را تأمین کنیم و هم بازار کار خوبی در سایر کشورها بدست بیاوریم.
در ادامه این جلسه، 6 مصوبه پیشنهادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و درباره سه نامزد عضو حقیقی شورای عالی تصمیم گیری شد، همچنین در بخشی از این جلسه برای برگزاری بهتر روز مهارت تصمیمات لازم اتخاذ شد.
{{name}}
{{content}}