بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
مشهد - رئیس سازمان انرژی اتمی ایران مهم ترین هدف فعالیت های هسته ای را اثرگذاری ملموس آن در زندگی مردم عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمد اسلامی شامگاه چهارشنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته ای در مشهد مقدس، با تاکید بر رویکرد برنامه محور این سازمان بر اساس سند راهبردی 20 ساله، مهم ترین هدف فعالیت های هسته ای را اثرگذاری ملموس آن در زندگی مردم عنوان کرد.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به تدوین سند راهبردی 20 ساله سازمان انرژی اتمی، اظهار کرد: در سال 1400، با مشارکت نخبگان، سند راهبردی 20 ساله سازمان تهیه، تدوین و تصویب شد و در 20 فروردین 1401 توسط رئیس جمهور شهید رونمایی گردید.
وی افزود: این سند، اهداف کمی و کیفی توسعه علوم و فنون هسته ای و تأثیرگذاری آن در پیشرفت همه جانبه کشور، به ویژه تأثیرگذاری آن برای جامعه و مردم را به وضوح بیان می کند.
اسلامی با تاکید بر لزوم به روزرسانی سالیانه این سند، گفت: طبق این سند، مقرر شد که سالیانه نوسازی شود و با دریافت نقطه نظرات و دیدگاه ها و تجاربی که از عملکرد سال قبل آن سند تحصیل شده، تکمیل و ارتقا یابد.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به حرکت پرشتاب این سازمان در مسیر صنعتی شدن، تصریح کرد: با ریل گذاری صورت گرفته، توانستیم سازمان را برنامه محور و با حرکت پرشتابی مدیریت کنیم تا سازمان انرژی اتمی بتواند از فاز تحقیقات عبور کرده و وارد فاز صنعتی شود و ثمره دستاوردها در زندگی مردم پدیدار شود.
وی با اشاره به سیاست "دره باز و نوآوری باز" سازمان انرژی اتمی، خاطرنشان کرد: این سیاست برای نشان دادن شفافیت برنامه های هسته ای ایران به مردم و دنیا و بهره گیری از ظرفیت های جامعه نخبگی کشور در جهت تسریع تبدیل ایده به محصول، اتخاذ شد.
اسلامی با تاکید بر اهمیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در پیشبرد برنامه های هسته ای، اظهار کرد: نیروی انسانی عاشق، دانا، کارآمد، امیدوار و مؤمن به عزت و شرف و سربلندی ملت، مهم ترین نیاز ما در این فرآیند است.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به مقابله با روایتگری ظالمانه علیه برنامه هسته ای ایران، افزود: برای مقابله با این روایتگری، نیازمند ارائه واقعیت های فعالیت های اجرایی، صنعتی و تحقیقاتی خود بودیم و از ظرفیت هنر و شیوه های گوناگون نیز استفاده کردیم.
وی با اشاره به تهیه و ارسال چارچوب برنامه هسته ای کشور (CPF) به آژانس بین المللی انرژی اتمی، تصریح کرد: ما آنچه را که باید انجام دادیم و در اختیار آژانس گذاشتیم و به وضوح بر اساس یک مستند می دانند که هدف جمهوری اسلامی ایران در برنامه هسته ای چیست.
اسلامی با اشاره به راه اندازی اندیشکده دیده بان هسته ای، گفت: این اندیشکده، متشکل از افراد خبره و فرهیخته، یکی از ارکان های مهم روایتگری ما است و به دو زبان تولید محتوا می کند.
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ابراز امیدواری کرد که کنفرانس هسته ای ایران، فرصتی برای یادگیری، تبادل تجربیات و اتصالات بیشتر برای پیشرفت صنعت هسته ای کشور باشد.
{{name}}
{{content}}