تحول بزرگ در روستای برغان با رونق گردشگری و اشتغال زایی

کرج -سرپرست دهیاری روستای برغان در استان البرز از توسعه چشمگیر گردشگری سلامت، خوراک و طبیعت گردی در این روستا خبر داد و این موضوع را باعث ایجاد تحولات بزرگ در این روستا عنوان کرد.

فاطمه شهیدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ظرفیت های طبیعی برغان نظیر قرارگیری در مجاورت دو رودخانه، برخورداری از باغات متنوع آلو و میوه های گوناگون، وجود درختان کهنسال و طبیعت بکر و همچنین زیرساخت های در حال گسترش گردشگری گفت: این ظرفیت ها توسعه پایدار پایدار روستا را به همراه داشته است.

سرپرست دهیاری برغان به راه اندازی نخستین دهکده گردشگری سلامت در منطقه اشاره کرد که با اشتغال زایی برای بیش از 40 نفر، از جمله 15 بانوی روستایی، همراه بوده است.

وی افزود: همچنین در روستا 15 باغ رستوران نیز ایجاد شده و با ثبت سه اثر ناملموس شامل بستنی گله، آلو و نذر ریشه (سمنو)، زمینه ای برای معرفی برغان به عنوان مقصد گردشگری خوراک فراهم شده است.

به گفته شهیدی هم اکنون در این روستا 7 مغازه بستنی فروشی، 7 رستوران، 16 واحد پذیرایی، 6 اقامتگاه بوم گردی، 2 فروشگاه صنایع دستی و 2 کارگاه فعال در حوزه مشاغل خانگی صنایع دستی مشغول به فعالیت هستند و همچنین 7 فروشگاه ویژه عرضه محصولات آلو نیز به بهره برداری رسیده است.

سرپرست دهیاری برغان همچنین از ایجاد سه باشگاه اسب سواری در محدوده روستا خبر داد که در پی استقبال گردشگران راه اندازی شده اند.

وی به راه اندازی یک مجموعه آثار و اشیای تاریخی توسط یکی از اهالی روستا اشاره کرد که بخشی از هویت تاریخی برغان را به نمایش گذاشته است.

به گفته شهیدی، اقدامات انجام شده در حوزه گردشگری برغان ، نمونه موفقی از توسعه پایدار روستایی با تکیه بر ظرفیت های بومی و مردمی است.

نظرات

captcha