بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
سمنان- استاندار سمنان ضمن تاکید بر اینکه با 310 روز آفتابی، یکی از بهترین مناطق کشور برای تولید انرژی خورشیدی هستیم، گفت: این مهم، فرصتی طلایی برای سرمایه گذاری در حوزه انرژی های پاک است.
محمد جواد کولیوند در گفت وگو با خبرنگار مهر، از آمادگی استان سمنان برای جذب سرمایه گذار در حوزه انرژی خورشیدی با توجه به ظرفیت های این استان به خصوص داشتن 310 روز آفتابی در سال خبر داد و بیان کرد: طرح های قابل سرمایه گذار در استان تهیه شده است.
وی با بیان اینکه در زمینه ساخت نیروگاه های خورشیدی این آمادگی وجود دارد تا 2400 مگاوات سرمایه گذار جذب کنیم، افزود: برای این منظور جلسات متعددی با بانک های عامل، سرمایه گذاران، قرارگاه اقتصادی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و … برگزار شده تا بتوانیم برای این منظور در استان سرمایه گذار پیدا کنیم.
استاندار سمنان همچنین از تلاش برای رفع موانع سرمایه گذاری در زمینه انرژی خورشیدی در این استان خبر داد و گفت: در نشست شورای گفتگوی بین بخش خصوصی و دولتی که چند روز قبل در سمنان برگزار شد، موضوع موانع پیش پای سرمایه گذاری انرژی خورشیدی به خصوص مقوله عوارض گمرکی پنل های خورشیدی مطرح شد.
کولیوند با بیان اینکه یکی از صحبت های سرمایه گذاران در حوزه انرژی خورشیدی این است که تجهیزات این حوزه می بایست مشمول فهرستی شود که واردات آن باید به تصویب هیئت وزیران برسد و از آنجا که الان پنل های خورشیدی در این فهرست نیست، چهار درصد عوارض گمرکی به آن تعلق می گیرد و این رقمی سنگین برای سرمایه گذاران خواهد بود.
وی با بیان اینکه عوارض گمرکی یکی از مهمترین موضوعاتی است که رغبت سرمایه گذاران را کم کرده است، افزود: از آنجا که ما در ناترازی انرژی هستیم، می بایست واردات پنل های خورشیدی را به گونه ای مدیریت کنیم که یا عوارض آنها صفر باشد و یا دست کم یک درصد باشد تا بتوانیم برای سرمایه گذاران ایجاد رغبت کنیم.
استاندار سمنان با بیان اینکه نامه ای به رئیس جمهور در همین ارتباط نوشته شده است، گفت: مقرر شده تا پیشنهاد کاهش عوارض گمرکی انرژی خورشیدی از سوی اتاق بازرگانی سمنان نیز در قالب نامه هایی، مورد پیگیری قرار گیرد تا بالاخره بتوانیم این مانع سرمایه گذاری در حوزه انرژی خورشیدی را در استان سمنان رفع شده ببینیم.
کولیوند همچنین از ضرورت اصلاح قیمت خرید برق تولیدی نیروگاه های خورشیدی هم از سوی صنایع و دستگاه های اجرایی و دولتی و … خبر داد و گفت: تا پایان سال 1405 دستگاه های اجرایی ما در استان می بایست پنج درصد برق شأن را از طریق انرژی های تجدید پذیر تأمین کنند در نتیجه نیاز است که میزان برق مورد نیاز و قیمت خرید آن به گونه ای تدوین شود که سرمایه گذار هم رغبت به ورود این حوزه را داشته باشد.
{{name}}
{{content}}