بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
وزیر نیرو با بیان اینکه با هوشمندسازی صنعت برق، تنها پرمصرف ها محدود می شوند، گفت: در دولت چهاردهم برای 37 هزار مگاوات پروانه ساخت نیروگاه جدید صادر شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، عباس علی آبادی، در حاشیه سی وسومین کنفرانس بین المللی انجمن مهندسان مکانیک در دانشگاه علم و صنعت گفت: صنعت برق کشور به سمت استفاده از فناوری های نوین حرکت می کند و شبکه برق در مسیر هوشمندسازی قرار دارد. این اقدام در راستای ایجاد هماهنگی بیشتر میان مصرف و تولید انرژی دنبال می شود.
وی ادامه داد: در شرایط فعلی، وقتی با کمبود برق مواجه می شویم، ناچار به اعمال محدودیت برای همه مشترکان هستیم، اما با بهره گیری از فناوری و تکنولوژی های نوین، این وضعیت تغییر خواهد کرد و تنها کسانی که عامل ناترازی در شبکه هستند، مشمول محدودیت خواهند شد.
علی آبادی در رابطه با اهمیت این موضوع افزود: استفاده از کنتورهای هوشمند نقش مهمی در این مسیر دارد. این کنتورها قادر هستند، مصرف را برای مشترکانی که الگوی نادرستی دارند، محدود کرده و مصرف کنندگان پرمصرف را ناگزیر کنند تا میزان مصرف برق خود را به سطح معقولی کاهش دهند.
وزیر نیرو ادامه داد: تاکنون نزدیک به 5 میلیون کنتور هوشمند در کشور نصب شده و در صورت تداوم این روند، تا پایان سال جاری این رقم می تواند به حدود دو برابر افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه مشکل آب و برق تنها مختص ایران نیست، تصریح کرد: این موضوع یک چالش جهانی است و ایران نیز از تأثیرات شرایط جهانی مستثنی نیست. در همین راستا مردم باید در مدیریت مصرف همکاری کنند، چرا که تلاش های صورت گرفته در بخش تولید بدون مشارکت مردم در مصرف، کافی نخواهد بود.
وزیر نیرو اضافه کرد: در برخی موارد شاهد بد مصرفی و حتی سوءاستفاده هستیم که باید جلو آن گرفته شود. مشکل اصلی ما در صنعت برق، عدم تناسب میان تولید و مصرف و همچنین نبود جذابیت کافی برای سرمایه گذاری و تشکیل سرمایه است. این رویه باید اصلاح و فضای کسب وکار در این صنعت جذاب تر شود.
علی آبادی در پایان خاطرنشان کرد: بخش خصوصی در سال های اخیر رویکرد مثبتی به سرمایه گذاری در صنعت برق داشته است، به گونه ای که تاکنون برای احداث 37 هزار مگاوات نیروگاه جدید، پروانه صادر شده که این نشان دهنده جذاب شدن تدریجی صنعت برق برای فعالان بخش خصوصی است.
{{name}}
{{content}}