بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ از دیماه سال 1398 که صنعت مبلمان منبت ملایر جهانی شد، تلاش های زیادی برای توسعه زیرساخت ها و معرفی این هنر انجام گرفت و به واسطه این اتفاق منحصر به فرد، ملایر سالانه میزبان شمار زیادی از خریداران، گردشگران و مسافران است.
به گزارش خبرنگار ایرنا؛ از دیماه سال 1398 که صنعت مبلمان منبت ملایر جهانی شد، تلاش های زیادی برای توسعه زیرساخت ها و معرفی این هنر انجام گرفت و به واسطه این اتفاق منحصر به فرد، ملایر سالانه میزبان شمار زیادی از خریداران، گردشگران و مسافران است.
به طور قطع افزایش شمار گردشگران به ویژه در ایام پیک سال همچون عید نوروز، نتیجه سال ها تلاش و بسترسازی توسط مسوولان این شهرستان و فعالان این هنرصنعت است که از هر ظرفیتی برای معرفی هنر فاخر خود بهره بردند و امروز نام و آوازه مبلمان منبت به سراسر کشور و حتی آنسوی مرزها رسیده است.
از آنجا که تبلیغات یک رکن مهم رقابت در دنیای امروز است، صنعت مبلمان منبت ملایر نیز به خوبی توانست از این شاخص بهره برده و از هر ظرفیتی به ویژه تبلیغات از رسانه ملی، استفاده از بیلبوردهای تبلیغاتی در مهمترین راه های کشور، فضای مجازی و رسانه ها به کار گرفت و به واسطه تبلیغات گسترده در جشنواره نوروزی 1404 موفق به فروش 9 هزار و 500 میلیارد ریالی مبلمان منبت شد و تولید خود را تا چندین برابر افزایش داد.
فروش بیش از هفت هزار دست مبلمان منبت در ملایر
در همین رابطه رییس اتحادیه درودگران مبل و منبت ملایر روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا اظهار کرد: جشنواره نوروزی مبل و منبت ملایر از یکم تا 31 فروردین ماه برگزار و با وجود اینکه نیمی از جشنواره در ماه مبارک رمضان قرار داشت، اما با استقبال بسیار خوب هموطنان از سراسر کشور مواجه شد.
«یدالله کریمی» هدف اصلی برگزاری این جشنواره را جذب توریست و گردشگر به ملایر و آشنایی با ظرفیت های این شهرستان به ویژه صنعت مبل و منبت عنوان کرد و افزود: با وجود اینکه اکثر مردم مبلمان خود را برای شب عید و سال نو تهیه کرده بودند، اما بیشتر از آن چیزی که پیش بینی کرده بودیم، فروش داشتیم.
وی گفت: طبق فاکتورهای ثبت شده، فعالان مبلمان منبت ملایر بیش از هفت هزار دست مبلمان به فروش رساندند که 9 هزار و 500 میلیارد ریال برای این شهرستان آورده مالی داشت.
رییس اتحادیه درودگران مبل و منبت ملایر ادامه داد: هدف دیگر ما از برگزاری این جشنواره این بود که بتوانیم طی سه ماه اوایل سال که بازار راکد و تولید تا حدودی نیمه تعطیل است، سفارشات خرید و تولید این هنرصنعت را به چرخه در بیاوریم و از بیکاری تولیدکنندگان و کارگران این حوزه جلوگیری کنیم که در این زمینه موفق بودیم و با فروش خوبی مواجه شدیم.
جشنواره نوروزی از رکود صنعت مبلمان جلوگیری کرد
کریمی با بیان اینکه بیشتر تولیدکنندگان مبل و منبت به واسطه برگزاری این جشنواره تا اوایل تابستان سفارش فروش گرفتند و مشغول به کار هستند، افزود: در حال حاضر هیچگونه تعدیل نیرویی در صنعت مبلمان منبت ملایر نداریم و جشنواره موفقی بود.
وی با اشاره به اینکه برای تبلیغات هر ساله جشنواره نوروزی بین 500 تا هزار و 500 ثانیه تبلیغات در رسانه ملی داشتیم، اظهار کرد: امسال در تبلیغات تلویزیونی رکورد زدیم و در بهترین پیک های شبکه های تلویزیونی، 24 هزار ثانیه تبلیغات داشتیم که در نوع خود بی نظیر است.
رییس اتحادیه درودگران مبل و منبت ملایر همچنین تبلیغات در فضای مجازی و رسانه ها را در افزایش فروش و جذب گردشگر در این شهرستان اثرگذار دانست و گفت: تیزر تبلیغاتی جشنواره نوروزی ملایر با توجه به اینکه بیشتر فضاهایی که برای تصویربرداری به آثار تاریخی، هنری و باستانی ملایر اختصاص یافت، باعث جذابیت و به واسطه لوکیشن های خوب، مناظر زیبا و محتوای خوب، به عنوان تیزر برتر کشور در نظرسنجی ها شناخته شد.
ملایر نیازمند هتل های ستاره دار است
کریمی در بخش دیگری از سخنان خود مبلمان را یک کالای لوکس دانست و بیان کرد: با وجود این امر مردم برای خرید مبلمان حاضرند هزینه پرداخت کنند و حداقل یک شب را در یک مکان بسیار خوب اقامت کنند، در حالی که این شهرستان بدون هتل های ستاره دار است که امیدواریم در این زمینه تدابیری اندیشیده شود تا بتوانیم مسافران را در ملایر نگه داریم.
وی تاکید کرد: فعالان صنعت مبلمان منبت به عنوان بخش خصوصی آمادگی داریم در کنار شهرداری و سایر دستگاه های مرتبط، سرمایه گذاری لازم را برای توسعه زیرساخت ها و احداث هتل مناسب در ملایر انجام دهیم.
رییس اتحادیه درودگران مبل و منبت ملایر با تاکید بر اینکه نظارت بر تولیدات چندین برابر شده و با متخلفان برخورد می شود، افزود: با توجه به نظارت های مستقر و دقیق از طریق اتحادیه درودگران، اتاق اصناف و بازرسی از واحدهای فروش، امسال تاکنون هیچگونه تخلفی صورت نگرفته و قبل از نوروز 2 نمایشگاه متخلف با دستور دادستان ملایر پلمب و از بازار نیز اخراج شدند.
فعالیت 6 هزار واحد تولیدی مبلمان در ملایر
کریمی با اشاره به رشد 30 تا 40 درصدی میزان فروش مبلمان منبت ملایر در جشنواره نوروزی، یادآور شد: در این جشنواره تسهیلات ارزان قیمت با مبلغ یک میلیارد و 500 میلیون ریال به خریداران به منظور توسعه فروش مبلمان منبت این شهرستان از طریق بانک های مرتبط پرداخت شد.
کریمی بیان کرد: در حال حاضر 65 درصد مبلمان منبت کشور در ملایر تولید می شود و 6 هزار واحد تولیدی در این شهرستان فعال است و در مجموع 40 هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در این حرفه مشغول به فعالیت هستند.
به گزارش ایرنا، شهرستان ملایر نهم دی ماه 1398 با تایید شورای جهانی صنایع دستی، موفق به کسب عنوان "شهر جهانی مبلمان منبت" شد.
{{name}}
{{content}}