اختتامیه جشنواره رادیویی «پژواک»؛ دوره پنجم از اول خرداد آغاز می شود

معاون صدای رادیو در اختتامیه چهارمین جشنواره «پژواک» اعلام کرد که تدارک پنجمین دوره از اول خرداد آغاز می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، آیین اختتامیه چهارمین جشنواره بین المللی برنامه های رادیویی «پژواک» شامگاه امروز دوشنبه 22 اردیبهشت در مرکز همایش های صداوسیما برگزار شد.

این آیین با حضور علی بخشی زاده معاون صدای رسانه ملی، حمیدرضا افتخاری دبیر جشنواه رادیویی «پژواک»، مدیران، هنرمندان، برنامه سازان و اهالی رسانه در سالن همایش های صدا و سیما همراه بود.

پیمان طالبی مجری برنامه در ابتدا با اشاره به چهارمین دوره از جشنواره عنوان کرد: این برنامه از طریق رادیو جوان، رادیو ایران و همچنین شبکه چهار تلویزیون پخش می شود.

سپس حمیدرضا افتخاری دبیر جشنواره روی صحنه رفت و در سخنانی گفت: سخت ترین بخش جشنواره این است که در سه دقیقه باید گزارش کار ارایه دهیم. و از زحمت یک سال کار عوامل بگوییم. خدا را شکر در آستانه برگزاری پنجمین دوره هستیم.

علی بخشی زاده معاون صدای رسانه ملی در مراسم اختتامیه چهارمین جشنواره «پژواک» با تقدیر از اهالی رادیو و خوش آمد گویی برای حضور در این مراسم اظهار کرد: امروز قطار جشنواره چهارم به ایستگاه پایانی رسید و رادیو ستاره های خود را معرفی می کند. در این مدت چهار سال جشنواره ای که دوره چهارمش برگزار می شود به یک بلوغ و عقلانیت مثال زدنی رسیده است.

وی ادامه داد: در این برنامه از رادیو محلی دزفول تقدیر شد و این نشان می دهد داوران عالم به موارد رسانه اصلاً به این موضوع توجه نداشتند که کدام شبکه و استان اثر را ارسال کرده و فقط به محتوا توجه داشتند.

معاون صدا تاکید کرد: تمام سیاست های اعلام شده در دوره قبل، در برنامه امسال تجلی پیدا کرد و از ریاست سازمان بابت همه راهنمایی ها تشکر می کنم. اضافه شدن بخش های جدید به دوره جدید، ما را به این نتیجه رساند که فقط به مستند نپردازیم و نیم نگاهی به حوزه بین الملل و محوریت مقاومت داشته باشیم.

بخشی زاده مطرح کرد: با هدف زنده نگه داشتن صدای مظلوم مقاومت و نمایش وحدت امت اسلامی و صدای مشترک مسلمانان اقصی نقاط عالم، برنامه هایی که علیه ظالمان جهانی خروشیدند و محتوای قابل توجهی تولید کردند در این جشنواره دیده شد و این رویداد پلی بین ایران شرافتمند و جهان و به خاصه جهان اسلام ایجاد کرد.

وی توضیح داد: این جشنواره به صدای جهان اسلام تبدیل خواهد شد. استانداردهای برنامه سازی در دوره چهارم به حدی رسید که اساتیدی که آثار را داوری کردند جشنواره را به عنوان موتور استانداردسازی دانسته و با بررسی آثار مشخص شد رادیو چه ظرفیت عظیمی در عرصه برنامه سازی دارد.

معاون صدا گفت: یکی از برکات جشنواره چهارم نگاه تصادفی به برنامه های مستمر شبکه ها بود و داوران برنامه هایی را از آنتن انتخاب و به داروی نشستند و 701 اثر در این بخش ارزیابی شد که نتیجه آن در این مراسم اعلام می شود.

بخشی زاده ادامه داد: در حوزه فضای مجازی به زحمات همکارانم در رادیو می بالم و رادیو اهتمام خود را به حرکت های مکملی گذاشته و بسیاری از برنامه های رادیو حضور پررنگ در فضای مجازی دارد که تقدیر می کنم.

وی بیان کرد: تاکید به استفاده از هوش مصنوعی با ضریب عادلانه و عاقلانه بودن در این دوره دیده شد و همکاران به سمت و سوی آموزش این بخش رفتند و از شگفتانه های رادیو در یکی دو ماه آینده رونمایی خواهد شد و با همکاری بخش فنی و هوش مصنوعی سازمان، هدایای خوبی برای مخاطبان داریم؛ آرشیو 9 ساله و 2 ساله همه شبکه های رادیویی استان ها به صورت متن در اختیار مخاطبان است و استفاده متکثر آن را همکاران دیده اند.

معاون صدا یادآور شد: باشگاه برندگان جشنواره «پژواک» شکل گرفته است و از عزیزان مفتخر به دریافت جوایز و تندیس به عنوان اساتید استفاده می شود تا تجربیات خود را در اختیار جوانان قرار دهند.

بخشی زاده با تقدیر از تیم برگزاری این جشنواره عنوان کرد: 1250 اثر به جشنواره رسید و 450 اثر در بخش مسابقه و 99 اثر در حوزه بین الملل از 9 کشور به دبیرخانه رسید. به طور خلاصه ویژگی های این دوره جشنواره اقبال مثال زدنی برنامه سازان به گونه مستند رادیویی بود و اهتمام ویژه همکاران به این بخش قابل تقدیر است.

وی گفت: ظهور چهره های نو و جوان و کشف استعدادهای جدید قابل اعتنا بود و برنامه سازان استانی حضوری چشمگیری داشتند که جای تقدیر دارد. گام بلند جشنواره رقابت روی آنتن بود. در این جشنواره طوری سیاستگذاری شد که کار برای جشنواره ساخته نشود و برای مردم به تولید برسد. ما باید در طول سال در همه قالب ها همت خود را عالی کنیم و داوران به طور تصادفی در قالب مختلف برنامه ها را از آنتن دریافت و به قضاوت می نشینند و این برنامه ما در دوره پنجم جشنواره است.

وی در پایان صحبت هایش متذکر شد: تمرکز بر جبهه مقاومت در بخش بین الملل قابل تقدیر و در مجموع ریل گذاری جشنواره برای اجرای سند تحول قابل اعتنا است؛ جشنواره پنجم از اول خرداد رسماً آغاز و داوری برنامه ها رسماً شروع می شود. حتماً ستاره های رادیو را بازشناسی خواهیم کرد و هدفمان کیفی سازی برنامه ها است و معتقدیم حد مطلوب تر را می توان تصور کرد و برای آن برنامه ریزی داشت. اعلام می کنم که در جشنواره پنجم نیز بحث تقویت سرمایه اجتماعی با محوریت امید افزایی و نشاط انگیزی در دستور کار جشنواره و برنامه سازی در دستور کار است.

این گزارش تکمیل می شود ...

نظرات

captcha