بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
حسام رسولی با بیان اینکه فرهنگ جهادی می تواند به رشد و توسعه علم و فناوری کشور کمک کند، گفت: کشور امروز بیش از گذشته به جهاد علمی، فناورانه و فرهنگی نیاز دارد و جهاددانشگاهی به عنوان نهادی انقلابی، علمی و پژوهشی می تواند بازوی مؤثری در این عرصه ها باشد.
به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، حسام رسولی، رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل، 14 اردیبهشت ماه در نشست با دبیران کانون های سازمان دانشجویان معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی این واحد اظهار کرد: کشور امروز بیش از گذشته به جهاد علمی، فناورانه و فرهنگی نیاز دارد و جهاددانشگاهی به عنوان نهادی انقلابی، علمی و پژوهشی می تواند بازوی مؤثری در این عرصه ها باشد.
وی با اشاره به اینکه کشوری که خواهان اقتدار و پیشرفت است باید در حوزه علم و فناوری سرآمد باشد، افزود: تحقق این هدف نیازمند ارج نهادن به فرهنگ جهادی در عرصه علم و فناوری است.
رئیس جهاددانشگاهی اردبیل تصریح کرد: تمدن اسلامی، علم را با رویکرد انسانی در خدمت بشریت قرار داده بود، اما تمدن غربی امروز علم را ابزاری در اختیار قدرتمندان برای سلطه گری قرار داده است.
وی همچنین کانون های دانشجویی را بستری مناسب برای پرورش نیرو های متعهد و کارآمد دانست و افزود: ایجاد انگیزه و ترویج فرهنگ جهادی در میان دانشجویان، از اهداف اصلی فعالیت فرهنگی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان است.
رسولی تأکید کرد: کانون های دانشجویی، مکمل فعالیت های فرهنگی و اجتماعی جهاددانشگاهی هستند و باید با روحیه جهادی و خلاقانه به دنبال اجرای برنامه های شاخص و تأثیرگذار باشند تا موجب گفتمان سازی و جریان سازی علمی و فرهنگی در دانشگاه و جامعه شوند و به ترویج کارآفرینی فرهنگی و اجتماعی کمک کنند.
در ابتدای این نشست، حمیده شهبازی، مدیر فرهنگی و اجتماعی جهاددانشگاهی استان اردبیل گزارشی از فعالیت سازمان دانشجویان ارائه کرد و گفت: هم اکنون 9 کانون دانشجویی شامل گردشگری و صنایع دستی، نجوم و اخترشناسی، مسئولیت اجتماعی، رسانه و فضای مجازی، شهدای ره نشان، گویندگان آوای مهر، بین المللی دانشجویان، ورزش و نشاط و هوش مصنوعی در این سازمان فعال هستند.
وی افزود: دانشجویان می توانند براساس علاقه مندی خود در این کانون ها فعالیت کنند و زمینه لازم برای راه اندازی کانون های جدید نیز فراهم است.
شهبازی ضمن قدردانی از دبیران و اعضای کانون ها بیان کرد: این دانشجویان به صورت افتخاری و با هدف رشد و اعتلای فرهنگی جامعه فعالیت می کنند که جای تقدیر دارد.
وی در ادامه برخی از برنامه های شاخص اجراشده در سال گذشته را معرفی کرد که شامل نشست «جایگاه مادر در روانشناسی و علوم اعصاب»، وبینار «هوش مصنوعی»، پویش «عروسک های مهربانی»، «کافه گفت وگوی تربیت»، کارگاه های آموزشی «شمع سازی» و «اخلاق حرفه ای در ورزش»، تولید پادکست هایی برای بزرگداشت سردار دل ها، رودکی و روز دانشجو، پویش «عقیق سلیمانی»، پویش «من هم یک نهالم»، جمع خوانی قرآن کریم، رویداد «سربازان دیجیتالی تولید محتوا»، دیدار با خانواده شهید دانشجو و مسابقات ورزشی و فرهنگی بود.
در ادامه این نشست، محمدرضا بیدار، دبیر اجرایی کانون های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و سایر دبیران، به تشریح برنامه های شاخص کانون های خود پرداختند.
در پایان این نشست احکام، زهرا گودینی، دبیر کانون گردشگری و صنایع دستی، پویا فرزانه، دبیر کانون نجوم واختر شناسی، کیمیا ساجد، دبیر کانون مسئولیت اجتماعی، بهاره آسیایی، دبیر کانون رسانه و فضای مجازی، عرفان درگاهی، دبیر کانون شهدایی ره نشان، اسما عباسی، دبیر کانون گویندگان آواری مهر، حسین مرادپور، دبیر کانون هوش مصنوعی و محمدرضا بیدار، دبیر کانون بین المللی دانشجویان اعطا شد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}