بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
قزوین- امام جمعه قزوین با بیان اینکه ریشۀ مشکلات جامعه مهجوریت قرآن است، گفت: هر چه از قرآن دور شویم ظلمت ها، تاریکی ها، گمراهی ها، انحرافات و آسیب های اجتماعی در جامعه افزایش می یابد.
به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله حسین مظفری در جلسه شورای توسعه قرآنی استان قزوین اظهار کرد: خدای متعال در آیات 15 و 16 سوره مائده می فرماید «قَدْ جَاءَکُمْ مِنَ اللَّهِ نُورٌ وَکِتَابٌ مُبینٌ، یَهْدی بهِ اللَّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلَامِ وَیُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّورِ بإِذْنِهِ وَیَهْدیهِمْ إِلَی صِرَاطٍ مُسْتَقِیمٍ».
وی ادامه داد: یعنی (بی تردید از سوی خدا برای شما نور و کتابی روشنگر آمده است، خدا به وسیله آن نور و کتاب کسانی را که از خشنودی او پیروی کنند به راه های سلامت راهنمایی می کند، و آنان را به توفیق خود از تاریکی های جهل، کفر، شرک و نفاق به سوی روشنایی معرفت، ایمان و عمل صالح بیرون می آورد، و به جانب راه راست هدایت می کند).
امام جمعه قزوین عنوان کرد: خدای متعال در این آیات فرموده است هر آینه از جانب خداوند برای شما نور و کتابی روشنگر فرود آمد که خدا به واسطه آن کسانی را که به دنبال تحصیل رضای الهی هستند، به صراط مستقیم هدایت می کند و آن ها را از ظلمت ها و تاریکی ها به سوی نور خارج می کند؛ این یکی از آیاتی است که درباره قرآن کریم در خود قرآن کریم آمده است.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: از زحمات و مجاهدت های خالصانه شما عزیزان در مسیر اعتلای قرآن کریم تشکر می کنم، ما در نماز و در سوره حمد بارها از خدای متعال درخواست می کنیم که ما را به صراط مستقیم هدایت کند، این آیات سوره مائده راه مستقیم را برای ما روشن کرده و می فرماید اگر می خواهید به صراط مستقیم هدایت شوید و در این صراط ثابت قدم باشید باید دست به دامان قرآن باشید و قرآن را رها نکنید، هر چقدر به قرآن نزدیک تر و با قرآن مأنوس تر باشید، با صراط مستقیم آمیخته تر خواهید شد.
وی خاطرنشان کرد: قطعاً هر فرد و جامعه ای که بهره اش از قرآن بیشتر باشد، بیشتر در صراط مستقیم قرار خواهد گرفت و هر چه از قرآن دور شویم، مشکلاتمان بیشتر شده و ظلمت ها، تاریکی ها، گمراهی ها، انحرافات و آسیب های اجتماعی افزایش می یابد.
آیت الله مظفری تأکید کرد: خدای متعال در آیه 41 سوره حج می فرماید «الَّذینَ إِنْ مَکَّنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکَاةَ وَأَمَرُوا بالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْکَرِ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ»، یعنی (آنان که خدا را یاری می کنند، آن هایی هستند که اگر در روی زمین به آنان اقتدار و تمکین دهیم نماز به پا می دارند و زکات می دهند و امر به معروف و نهی از منکر می کنند و از هیچ کس جز خدا نمی ترسند چون می دانند که عاقبت کارها به دست خداست).
نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: مفهوم این آیه در یک جمله به صورت مختصر و مفید، اقامه قرآن است، اگر جامعه ای قرآن را اقامه کرد، نماز نیز در آن جامعه اقامه می شود، زکات هم پرداخت می شود، امر به معروف و نهی از منکر هم اجرا می شود و همه اتفاقات خوب در این جامعه رخ می دهد.
وی یادآور شد: ریشۀ مشکلات جامعه مهجوریت قرآن است، لذا تنها گلایه مندی که در قرآن نقل شده رسول اکرم (ص) از امت دارند مهجوریت قرآن در جوامع است، این معنا در آیه 30 سوره فرقان آمده است که خدای متعال فرموده «وَقَالَ الرَّسُولُ یَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِی اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا»، یعنی (و پیامبر خدا گفت پروردگارا قوم من این قرآن را رها کردند).
امام جمعه قزوین اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) همه شکایات از امتش را در همین یک جمله جمع کرده و فرموده امت من حق قرآن را ادا نکردند، اگر حق قرآن ادا می شد، حق اهل بیت (ع) ادا می شد و ظلم ها و همه مفاسد و آسیب ها کنار می رفت.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین عنوان کرد: اگر هر کدام از ما توفیق اندکی در مسیر خدمت به قرآن که در حقیقت خدمت به خودمان است، پیدا کردیم، خدا را از این باب شاکریم و از پیشگاه الهی مسئلت می کنیم که این توفیقات را بیشتر کند.
وی بیان کرد: هنوز تا نقطه مطلوب فاصله و راه بسیار داریم و جامعه ما هنوز تا جامعه قرآنی شدن به معنای واقعی کلمه خیلی باید تلاش کند، این در سایه درخواست از خدای متعال، عنایت اهل بیت (ع)، همدلی، همراهی و هم افزایی دستگاه های مختلف اتفاق می افتد، باید با انگیزه کار کنیم و بدانیم که این شورا یک شورای فرعی، کم اهمیت و درجه دو نیست، بلکه یکی از مهم ترین کارهای همه ماست و ان شاءالله با انگیزه کافی در میدان باشیم.
آیت الله مظفری خاطرنشان کرد: قرآن مخصوص ماه رمضان نیست، البته ماه رمضان بهار قرآن است و به صورت طبیعی در این ماه انس بیشتری با قرآن برقرار می شود، اما در طول سال این فعالیت های قرآنی باید ادامه دار باشد تا بتوانیم به هدف مطلوبمان نزدیک تر شویم.
{{name}}
{{content}}