بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، اکبر بهنام جو شنبه شب در نشست رسانه ای با خبرنگاران افزود: سال گذشته 12 میلیارد تومان از وزارت جهاد کشاورزی و 200 میلیارد تومان از وزارت نفت دریافت شد و عملیات اجرایی طرح نیز تا یک سال آینده به طول ادامه دارد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، اکبر بهنام جو شنبه شب در نشست رسانه ای با خبرنگاران افزود: سال گذشته 12 میلیارد تومان از وزارت جهاد کشاورزی و 200 میلیارد تومان از وزارت نفت دریافت شد و عملیات اجرایی طرح نیز تا یک سال آینده به طول ادامه دارد.
سراجه، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان قم است، این روستا بعد از شهر قنوات قرار دارد. بیش از 30 هزار هکتار از مساحت این منطقه از نظر تولید گرد و غبار در وضعیت بحرانی قرار دارد و مسوولان بارها نسبت به این مخاطره زیست محیطی و انسانی هشدار داده و خواستار تدوین یک برنامه عملیاتی برای مقابله با گرد و غبار در این منطقه و کل استان قم شده اند.
متروی قم در انتظار تامین واگن
وی در بخش دیگری از سخنانش در خصوص پروژه مترو قم گفت: شهرداری پیش پرداخت 150 تا 160 میلیارد تومانی برای خرید واگن ها پرداخت خواهد کرد تا برای خط اول اختصاص یابد.
بهنام جو افزود: خط دوم مترو نیز نیاز به مصوبه جدید شورا دارد و برای اجرای آن اعتباری حدود 40 هزار میلیارد تومان برآورد شده است.
وی خاطرنشان کرد: ادامه پروژه منوریل قم تاکنون از لحاظ توجیه اقتصادی قطعیت پیدا نکرده و کارگروهی از سوی سازمان برنامه و بودجه در حال بررسی می باشد.
خط یک متروی قم به طول 14.8 کیلومتر و 14 ایستگاه عبوری در حال احداث است. فاز نخست خط یک مترو قم در قالب 6 ایستگاه حدفاصل قلعه کامکار تا میدان مطهری قرار دارد.
همچنین خط 2 مترو نیز به طول 28 کیلومتر از اراضی 560 هکتاری طرح نهضت ملی مسکن در شهرک پردیسان آغاز و در محدوده میدان 72 تن و بلوار شهید خداکرم به پایان می رسد.
اجرای معماری اسلامی در محورهای اصلی شهر
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: به دنبال آن هستیم که معماری مذهبی و اسلامی را در محورهای اصلی شهر به ویژه در مسیرهای منتهی به حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران پیاده سازی کنیم؛ جلساتی نیز با شهرداری و مسکن و شهرسازی برگزار شده تا این هدف محقق شود.
استاندار قم به اهمیت توسعه زیرساخت های زیارتی نیز اشاره کرد و گفت: تلاش داریم اعتبارات مناسبی برای توسعه حرم حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران جذب کنیم؛ احداث پارکینگ، فضاهای اقامتی و سایر زیرساخت ها در اولویت قرار دارد.
وی با اشاره به ضرورت توسعه زیرساخت های زیارتی و گردشگری، افزود: طرح هایی برای توسعه فضای پیرامونی حرم حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران در دست اجراست و در تلاش هستیم تا ظرفیت اقامتی قم را نیز افزایش دهیم.
ساماندهی بافت تاریخی
بهنام جو در بخش دیگری از سخنان خود به مباحث مربوط به ساماندهی بافت تاریخی قم اشاره کرد و گفت: یک هزار و 600 هکتار بافت فرسوده در شهر قم وجود دارد که از این میزان، 340 هکتار به عنوان هسته تاریخی با مشکلات متعددی مواجه است.
وی اضافه کرد: در سه ماه گذشته مشاور این طرح انتخاب شده و هدف ما احیا، تسهیل فرآیند ساخت وساز با حفظ ساختار تاریخی است؛ به طوری که با ارتقاء سطح کاربری، رونق محلی و گردشگری نیز حاصل شود.
انتقال صنایع پرمصرف به سوی فناوری های نوین
وی در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص صنایع مستقر درقم ادامه داد: برخی صنایع استان از جمله کوره های آجرپزی با مصرف بالای گاز مواجه هستند که برنامه ریزی شده تا با استفاده از فناوری های نو، این صنایع ضمن کاهش مصرف انرژی، تولیدات بهتری داشته باشند؛ همچنین اشتغال در این بخش ها نیز به شکل موثرتری ساماندهی خواهد شد.
توسعه نیروگاه های خورشیدی با ظرفیت 2 هزار و 600 مگاوات
وی با بیان این که استان قم پیشگام در توسعه انرژی خورشیدی بوده، گفت: تاکنون برای 2 هزار و 600 مگاوات ظرفیت پروانه صادر شده که 400 مگاوات زمین تحویل و در حال اجراست و پنل ها در حال نصب می باشد.
به گفته وی، قم 600 مگاوات تولید برق و 200 مگاوات کمبود برق دارد.
احیای واحدهای صنعتی
بهنام جو در ادامه سخنانش در رابطه با صنایع راکد در قم اظهار داشت: بیشتر واحدهای صنعتی استان فعال هستند و هیچ واحد بزرگ راکد در استان وجود ندارد و اگر هم توقفی بوده به دلیل تغییر خط تولید اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه واحدهای صنعتی قم در حال رشد و توسعه اند، گفت: برخی از این واحدها اکنون به 14 تا 15 کشور صادرات دارند.
فرودگاه قم تا 2.5 سال دیگر آماده بهره برداری
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص آغاز عملیات اجرایی فرودگاه قم گفت: اختلافات گذشته با سرمایه گذار فرودگاه حل شده و درحال حاضر مشاور و پیمانکار در این طرح مستقر شده اند و کار در حال انجام است؛ با توجه به جایگاه زیارتی قم، طراحی فرودگاه نیز باید در شان شهر مذهبی باشد.
بهنام جو اضافه کرد: با سرمایه گذار پیشین فرودگاه به توافق رسیده ایم فرودگاه و ترمینال توسط بخش دولتی و قسمت گردشگری نیز توسط سرمایه گذار تکمیل شود.
وی ادامه داد: به شرطی که مانعی بر سر راه پروژه فرودگاه قرار نگیرد، این طرح تا 2 سال و نیم آینده آماده بهره برداری خواهد شد.
ادامه عملیات اجرایی کمربندی شهید سلیمانی
وی در مورد پروژه کمربندی شهید سلیمانی، گفت: تا پایان امسال 12 کیلومتر اولیه این مسیر آماده خواهد شد و تا 2 سال آینده به جاده تهران متصل می شود.
وی افزود: برخی استان ها بار ترافیکی سبک دارند، اما قم به دلیل حضور زائران و مسافران، نیازمند زیرساخت های ترافیکی قوی تری است.
طرح آزادراه شهید سلیمانی در قم بخشی از شاهراه بزرگ کریدور شمال به جنوب کشور است، این طرح در این استان بیش از 70 کیلومتر طول دارد و در سه مرحله اجرا می شود، مرحله اول به طول 32 کیلومتر در 2 قطعه از کیلومتر 12 آزادراه قم تهران، مرحله دوم به طول 43 کیلومتر تا راهجرد و مرحله سوم به طول 55 کیلومتر از راهجرد تا حدود کیلومتر 17 آزادراه اراک به قم امتداد خواهد یافت.
این آزادراه که به عنوان کمربند ترافیکی قم تعریف شده، از مهم ترین طرح های زیرساختی استان است، این مسیر بخش قابل توجهی از ترافیک عبوری را مدیریت کرده و تأثیر مستقیمی بر کاهش تصادفات خواهد داشت.
271 مدرسه جدید در دستور ساخت قرار دارد
استاندار قم در ادامه به بحث ساخت مدرسه در قم نیز اشاره کرد و با بیان اینکه تراکم دانش آموزان در کلاس ها بالاست، اظهار داشت: سال گذشته 21 مدرسه تحویل آموزش و پرورش داده شد و این رقم امسال حداقل افزایش 2 برابری خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: در استان قم 271 مدرسه کمبود وجود دارد که با همکاری خیرین و تامین اعتبارات ملی و استانی، ساخت آن ها در دست اقدام است.
ساخت اردوگاه های دانش آموزی با مشارکت نهادها
وی در ادامه از برنامه ریزی برای ساخت اردوگاه های دانش آموزی خبر داد و گفت: تکمیل اردوگاه 15 خرداد و بهسازی اردوگاه ملاصدرا در دست اقدام است.
بهنام جو افزود: هدف ما ایجاد فضایی مناسب برای اوقات فراغت دانش آموزان قم و حتی میزبانی از دانش آموزان سایر استان هاست.
انتصابات هدفمند و با پشتوانه
استاندار قم در بخش دیگری از گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: اکثر انتصابات مدیریتی اخیر در استان با دقت و هماهنگی انجام شده و بیش از 90 درصد آن ها با همکاری نمایندگان مجلس به نتیجه رسیده است.
وی افزود: اکثر مدیران منصوب شده سابقه کاری مرتبط داشته و آشنایی قبلی با حوزه ماموریت خود دارند، به عنوان مثال معاون اقتصادی پیش از این در حوزه اقتصادی و در شهرک صنعتی استان تهران فعالیت داشته و معاونت عمرانی نیز چهار سال سابقه معاونت و شهرداری داشته اند.
وی اضافه کرد: ما افراد «صفر کیلومتر» را به کار نگرفته ایم و بیشتر انتصابات با همکاری نمایندگان استان و با هدف ایجاد وفاق و تقویت عملکرد مدیریتی انجام شده است.
حمایت از شهردار آینده
بهنام جو همچنین درباره انتخاب شهردار توسط اعضای شورای اسلامی شهر نیز گفت: امیدواریم همواره وفاق بین اعضای شورا برقرار باشد و از هر کسی که به عنوان شهردار انتخاب شود، حمایت می کنیم.
شفاف سازی در قطعی برق مطالبه مردم است
استاندار قم با اشاره به انتقادات مردمی در مورد قطعی برق، گفت: از رئیس جمهور خواسته ایم که میزان دقیق قطعی برق در هر استان به صورت شفاف اعلام شود؛ اطلاع رسانی دقیق می تواند نارضایتی ها را کاهش دهد و کمک کند تا مردم در جریان مسائل قرار گیرند.
برگزاری مراسم یادبود برای شهدا و چهره های ملی
بهنام جو همچنین از برگزاری مراسم ویژه ای به مناسبت سالگرد شهادت آیت الله رییسی و دیگر شهدای خدمت در قم خبر داد و گفت: هفته آینده مراسمی با حضور خانواده شهید رحمتی استاندار سابق تبریز در استانداری برگزار می شود.
در ابتدای این جلسه از خدمات احمد نامداری توسط استاندار تجلیل و محمد جواد مختاری به عنوان سرپرست جدید روابط عمومی استانداری قم معرفی شد.
{{name}}
{{content}}