بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
ایسنا/مرکزی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی از احداث 109 مگاوات نیروگاه خورشیدی در این استان خبر داد و گفت: کاهش هزینه های تولید، دستاورد ورود کشاورزان به این عرصه و استفاده از برق خورشیدی است.
محمود محمودی در جمع کشاورزان شهرستان خنداب، با اشاره به اهمیت توسعه انرژی های تجدیدپذیر، اظهار کرد: احداث این نیروگاه ها گام مهمی در راستای کاهش وابستگی به منابع انرژی فسیلی و حرکت به سوی پایداری انرژی در منطقه است.
وی همچنین به نقش کشاورزان در بهره گیری از این ظرفیت اشاره کرد و گفت: کشاورزان استان مرکزی می توانند با احداث نیروگاه های خورشیدی به میزان 80 درصد از مصرف برق خود، از اعمال مدیریت بار معاف شوند.
محمودی خاطرنشان کرد: کشاورزان در صورت احداث نیروگاه خورشیدی، علاوه بر امکان درآمدزایی قابل توجه در تمام ایام سال، می توانند به استمرار تامین برق خود کمک کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی یادآور شد: قراردادهای خرید تضمینی برق تولیدی نیروگاه های خورشیدی به مدت 20 سال، درآمد پایدار و قابل پیش بینی برای کشاورزان ایجاد می کند و این اقدام نه تنها موجب کاهش هزینه های برق مصرفی کشاورزان خواهد شد، بلکه به پایداری شبکه و کاهش فشار بر زیرساخت های برق رسانی نیز کمک خواهد کرد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اشاره به حمایت های دولتی در این زمینه، افزود: ما آماده ارائه راهکارهای اجرایی و مشاوره های تخصصی به کشاورزان برای احداث نیروگاه های خورشیدی هستیم و این فرصت می تواند گام مهمی در جهت خودکفایی انرژی در بخش کشاورزی باشد.
وی در پایان ضمن دعوت از کشاورزان برای بهره گیری از این طرح، ابراز امیدواری کرد که توسعه انرژی های تجدیدپذیر در استان مرکزی مسیر روشنی برای پایداری و توسعه پایدار باشد.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}