بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
ایسنا/کردستان مدیرکل ثبت احوال استان کردستان گفت: مدیرکل ثبت احوال کردستان با بیان اینکه افزایش ازدواج یکی از نشانه های مثبت تحولات جمعیتی است، گفت: در کنار آمار ازدواج، باید به دنبال برنامه هایی برای پایداری زندگی مشترک نیز بود تا از افزایش آمار طلاق جلوگیری شود.
علی جوکار امروز یکشنبه (21 اردیبهشت) در جلسه ساماندهی امور جوانان با موضوع ازدواج و جوانی جمعیت، اظهار کرد: طی سال گذشته، 19 هزار و 347 واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، کاهش 8.4 درصدی را نشان می دهد.
وی، با اشاره به وضعیت کشوری افزود: در همین بازه زمانی، 979 هزار و 929 مورد ولادت در کشور به ثبت رسیده که نسبت به سال پیش از آن، 7.4 درصد کاهش داشته است.
مدیرکل ثبت احوال استان، با تفکیک آمار ولادت های شهری و روستایی ادامه داد: از مجموع ولادت های ثبت شده در کردستان، 14 هزار و 208 مورد مربوط به مناطق شهری و 5 هزار و 139 مورد در مناطق روستایی ثبت شده است. همچنین از این تعداد، 10 هزار و 32 نوزاد پسر و 9 هزار و 315 نوزاد دختر بوده اند.
وی، نسبت جنسی ولادت در استان را 107 پسر به ازای 100 دختر اعلام کرد و افزود: این نسبت با میانگین کشوری تطابق دارد.
وی با بیان اینکه بیشترین میانگین سنی مادران در استان مربوط به شهرستان سنندج و کمترین آن در شهرستان بانه بوده است، گفت: بخش عمده ای از ولادت ها مربوط به گروه سنی 25 تا 34 سال است که دوره طلایی باروری زنان محسوب می شود.
جوکار در ادامه به آمار ازدواج در سال 1403 پرداخت و اظهار کرد: در این سال، 13 هزار و 479 واقعه ازدواج در استان به ثبت رسیده که در مقایسه با سال گذشته، افزایش 6.6 درصدی را نشان می دهد و بیشترین ازدواج مربوط به شهرستان کامیاران و کمترین آن را مربوط به شهرستان سروآباد است.
مدیرکل ثبت احوال کردستان با بیان اینکه افزایش ازدواج یکی از نشانه های مثبت تحولات جمعیتی است، گفت: در کنار آمار ازدواج، باید به دنبال برنامه هایی برای پایداری زندگی مشترک نیز بود تا از افزایش آمار طلاق جلوگیری شود.
وی با تأکید بر نقش داده های آماری ثبت احوال در تصمیم سازی های کلان حوزه جوانان و جمعیت، خاطرنشان کرد: بهره گیری صحیح از این اطلاعات می تواند مسیر سیاست گذاری های آینده را روشن تر و دقیق تر کند.
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}