شهید رئیسی تربیت یافته مکتب انقلاب اسلامی بود

مدیرعامل موسسه شهید مدنی همدان بیان کرد: شهید رئیسی یکی از مصادیق بارز تربیت یافتگان در مکتب انقلاب اسلامی است.

به گزارش ایکنا از همدان در آستانه شهادت آیت الله رئیسی، شهید جمهور، سید محمدکاظم حجازی، مدیر عامل موسسه شهید مدنی همدان و مدرس دانشگاه، در گفت وگو با ایکنا از همدان به بیان برخی نکات اخلاقی این شهید پرداخت و اظهار کرد:

از ثمرات انقلاب اسلامی آن است که به فراخور الزاماتی که باید داشته باشد تا اهداف خود را پیش ببرد، ایجاد ساختارهایی است که توانسته با این اهداف انطباق دهد و البته این ساختارها را در طول زمان حفظ کند .

سنگ بنای این اتفاق را امام خمینی(ره) در سال 1342 زدند، وقتی از ایشان سوال می کنند با چه نیرویی می خواهی انقلاب را به سرانجام برسانی، ایشان می فرماید با فرزندانی که اکنون در گهواره ها هستند.

امام خمینی(ره) با این طرز تفکر نشان دادند توجه به حرکتی بزرگ در تربیت نیروهای کارگزار و کاردان برای جهت دادن به امور جامعه را دارند و این امر را یکی از اولویت های نظام قلمداد کرده اند که در هر مقطع و برهه ای از تاریخ انقلاب این جریان بروز و ظهور یافته است .

همانگونه که می بینیم در جریان انقلاب کسانی در کنار شخصیت امام(ره) قرار می گیرند که در قبل از انقلاب در کنار امام بودند و پس از انقلاب نیز ستون های شکل گیری انقلاب را تشکیل داده اند از جمله آنها می توان به شهید بهشتی، شهید مطهری، دکتر باهنر، شهید رجایی و... اشاره کرد.

بر اساس آنچه گفته شد این افراد نمونه هایی بودند که بار سنگین انقلاب را در جبهه های مختلف که مربوط به حفظ و صیانت از انقلاب بوده به خوبی به سرانجام رساندند. شخصیت شهید رئیسی نیز یکی از مصادیق بارزی است که به برکت مکتب انقلاب رشد و نمو پیدا کرده است و از همان آغازین جوانی که در حوزه قضاوت بود و نمونه عینی آن هم مقطعی است که در همدان سکان دار بوده، به خوبی نشان داد تربیت یافته مکتب انقلاب اسلامی است.

سکان داری ایشان در اوایل انقلاب بود و آن زمان حوزه های ساختاری به طور تمام و کمال شکل نگرفته بود اما ایشان با هوش و توانمندی که داشت توانست به خوبی در حوزه کاری خود نقش ایفا کند و آن را به سرانجام برساند .

ایشان در جایگاه های مختلفی که حضور داشت همچون آستان قدس رضوی، قوه قضاییه و قوه مجریه وظایف خود را به خوبی تشخیص می داد و هوشمندانه نسبت به مخاطراتی که انقلاب را مورد هجمه قرار می داد برخورد می کرد.

ارتباط تنگاتنگ ایشان با مردم و توده اجتماع یکی از مهم ترین ویژگی های شهید جمهور بود، ایشان گرچه در جایگاه عالی قوه مجریه بودند اما از جزئی ترین نیازهای جامعه آگاهی داشتند و به خوبی می توانستند اثرات این ارتباط را تسری ببخشند.

گرچه ایشان فارغ التحصیل حوزه علمیه بودند اما مراودات نزدیکی با کسانی که در حوزه های مختلف متخصص بودند، داشتند و از نیروهای متخصص در امور مختلف بهره می گرفتند.

این همراهی ایشان با صاحب نظران و تمام کسانی که بی طرف در تحلیل عملکرد مسئولین رده بالای نظام، انجام وظیفه داشتند، دوره ای متمایز از توانمندی های انقلاب اسلامی در اداره یک جامعه اسلامی را نشان داد.

انتهای پیام

نظرات

captcha