افزون بر پنج تن موادغذایی در آبادان از چرخه مصرف خارج شد

دکتر روح الله شکری سه شنبه در گفت و گو خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کنترل و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی با هدف بهبود وضعیت بهداشتی مراکز، حفظ و ارتقای سلامت و امنیت غذایی، می تواند گامی به سوی دستیابی به جامعه ای سالم باشد.

دکتر روح الله شکری سه شنبه در گفت و گو خبرنگار ایرنا اظهار کرد: کنترل و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی با هدف بهبود وضعیت بهداشتی مراکز، حفظ و ارتقای سلامت و امنیت غذایی، می تواند گامی به سوی دستیابی به جامعه ای سالم باشد.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ضربت تشدید بازرسی بهداشتی از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در آبادان، کارشناسان بهداشت محیط موفق به کشف و معدوم سازی پنج تن و 740 کیلوگرم مواد غذایی غیرقابل مصرف در آبادان شدند.

شکری گفت: شهروندان در شهرستان آبادان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی به صورت 24 ساعته می توانند با سامانه 190 تماس حاصل بگیرند و یا اینکه به صورت حضوری به مرکز بهداشت مراجعه تا بدون اغماض با متخلفان بهداشتی برخورد شود.

شهروندان آبادانی از 10 مرکز شهری، 11 مرکز روستایی، 13 پایگاه بهداشتی و 44 خانه بهداشت بهره مند هستند.

نظرات

captcha