بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
محمد کریمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افزایش مصرف برق در هرمزگان بین پنج تا هفت درصد قابل توجیه است، اما رشد 22 درصدی مصرف برق قابل توجیه نیست و غیرمنطقی است.
محمد کریمی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: افزایش مصرف برق در هرمزگان بین پنج تا هفت درصد قابل توجیه است، اما رشد 22 درصدی مصرف برق قابل توجیه نیست و غیرمنطقی است.
وی بیان کرد: در سال های گذشته برنامه های مدیریت مصرف برق از 15 خردادماه اعمال می شد اما امسال افزایش مصرف از 16 فروردین آغاز شده است و ناچار به مدیریت مصرف به ویژه در بخش خانگی در استان هرمزگان شده ایم.
کریمی ادامه داد: به عنوان مثال براساس آمارهای موجود پیک بار توزیع برق هرمزگان در روز سه شنبه 16 اردیبهشت امسال، روی عدد 2 هزار و 338 مگاوات ثبت شد، در حالی که نسبت به مدت مشابه سال گذشته پیک بار یک هزار و 900 مگاوات بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان اظهار کرد: همچنین پیک بار برق مصرفی هرمزگان در روز دوشنبه 15 اردیبهشت امسال 2 هزار و 293 مگاوات بوده؛ در صورتی که سال گذشته در این روز یک هزار و 528 مگاوات ثبت مصرفی برق در استان بوده است؛ در 14 اردیبهشت امسال نیز مصرف برق 2 هزار و 271 مگاوات ثبت شد، در حالی که در مدت مشابه سال قبل یکهزار و 446 مگاوات بوده است.
کریمی ادامه داد: کمبودهای برق در سال های 1401 و 1402 با جابجایی بار مصرفی و اعمال مدیریت بار در بخش های کشاورزی و صنعتی مدیریت شد و خاموشی به خانه های مردم نرسید اما مصارف برق در سال 1403 و امسال (1404) باز هم بیشتر افزایش یافت و برنامه های خاموشی مصارف خانگی اعمال شد.
وی با تاکید بر اینکه در این راستا تنها مردم هم مقصر نیستند بلکه به دلیل بسیاری از لوازم خانگی پرمصرف و نوع معماری و مهندسی در ساختمان سازی بوده که در بسیاری از شهرهای ما اعمال شده و متناسب با صرفه جویی انرژی نیست، گفت: البته با یک صرفه جویی 10 درصدی می توان از روزهای پرمصرف عبور کرد و انتظارمان این است که این صرفه جویی در مصارف خانگی در اولویت قرار گیرد.
مدیریت مصرف، راهی برای عبور از ناترازی ها
مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان همچنین باتوجه به اینکه ناترازی در زمستان ناشی از کمبود سوخت نیروگاه ها و در تابستان به علت ناکافی بودن ظرفیت های منصوبه نیروگاهی است، ابراز کرد: در حال حاضر برای عبور از ناترازی ها راهی به جز مدیریت مصرف و ایجاد تنوع در سبد انرژی نداریم.
کریمی با اشاره به برنامه های خاموشی خاطر نشان کرد: مدیریت خاموشی محتاطانه ای که اکنون اعمال می شود برای عبور از تابستان و ماه های تیر و مرداد است که برق به اوج مصرف می رسد و انتظارمان این است که رفتار مشترکان و مصرف کنندگان برق تغییر کند و این افسار گسیختگی در مصرف برق مهار شود.
کریمی افزود: یکی دیگر از مصادیق بد مصرفی و پرمصرفی برق فعالیت رمزارزهای غیرمجاز در بسیاری از شهرستان های استان است؛ این درحالی است در استان هرمزگان بیش از 70 مگاوات برق صرف فعالیت رمزارزها می شود.
طبق آمار اعلام شده از سوی روابط عمومی شرکت توزیع برق هرمزگان، این استان در مجموع دارای 796 هزار مشترک شامل 649 هزار مشترک خانگی، 95 هزار مشترک تجاری، 10 هزار مشترک کشاورزی، 38 هزار مشترک عمومی و اداری و 2 هزار و 600 مشترک صنعتی است.
{{name}}
{{content}}