بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
نماینده ولی فقیه در نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اینکه مناسک حج در عین حال که یک بعد عبادی ـ معنوی دارد در همان حال، بعد سیاسی و اجتماعی دارد، گفت: این ابعاد از همدیگر قابل تفکیک و انفکاک نیستند ولذا می توان حج را اثبات کننده، نماد و تبلور پیوند دیانت و سیاست در اسلام دانست.
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار دست اندرکاران حج و جمعی از زائران بیت الله الحرام، ترکیب و هیئت ظاهری فریضه حج را کاملاً سیاسی و محتوای اجزای آن را کاملاً معنوی و عبادی خواندند تا منافع همه بشریت تأمین شود.
ایشان تأکید کردند: امروز بزرگترین منفعت امت اسلامی «اتحاد و هم افزایی» برای حل مشکلات جهان اسلام است که اگر این اتحاد بود، مسائلی چون غزه و یمن رخ نمی داد.
معظم له در بخش دیگر از سخنان خویش، جدایی و تفرقه امت اسلامی را زمینه ساز تحمیل منافع و مطامع استعمارگران، آمریکا، رژیم صهیونیستی و دیگر زیاده خواهان بر ملت ها دانستند.
بیشتر بخوانید:
بعد سیاسی حج برگرفته از متن اسلام ناب محمدی است حج مولد قدرت هوشمند برای امت اسلامی استدر این راستا ایکنا با حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی، نماینده ولی فقیه در نیروی هوافضای سپاه گفت وگو کرده که در ادامه می خوانیم :
ایکنا ـ مقام معظم رهبری تأکید کردند بکار بردن تعبیر «ناس» در بسیاری از آیات مرتبط با حج، نشان می دهد این فریضه برای اداره امور همه مردم است، درباره حج و نسبت آن با خدمت به بشریت بفرمایید.
با مراجعه به آیات قرآن این نکته به روشنی استنباط می شود که اسلام، یک دین جهانی است. رسول گرامی اسلام، حضرت محمد (ص) مبعوث به رسالتی شده که مخاطب ایشان تمام انسان ها هستند، چنانکه خداوند متعال می فرماید «وَمَا أَرْسَلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَةً لِّلْعَالَمِینَ» یا «یَا أَیُّهَا النَّاسُ إِنِّی رَسُولُ اللَّهِ إِلَیْکُمْ جَمِیعًا».
سِحر این رسالت جهانی نیز به فطرت پاک و مشترک همه انسان ها در طول تاریخ برمی گردد چون از نظر قرآن مجید همه انسان ها یک فطرت مشترک دارند که در کلام وحی آمده است «فَأَقِمْ وَجْهَکَ لِلدِّینِ حَنِیفًا فِطْرَتَ اللَّهِ الَّتِی فَطَرَ النَّاسَ عَلَیْهَا». اینجا ناس یعنی بحث مردم مطرح است. پس مردم یک فطرت مشترک دارند. مردم عاشق عدالت، توحید، آزادی، پیشرفت، کمالات انسانی و کرامت های آسمانی هستند. لذا به همین دلیل تمام اعمال عبادی اسلام جنبه جهانی دارد. کعبه یک نماد توحید برای همه انسان هاست و در مرکز جهان قرار دارد.
حج به عنوان یک عمل عبادی مربوط به تمام انسان هاست که مقام معظم رهبری در بیانات اخیرشان، آیات مربوط به حج را تلاوت فرمودند «جَعَلَ اللَّهُ الْکَعْبَةَ الْبَیْتَ الْحَرَامَ قِیَامًا لِلنَّاسِ» و در آیه ای دیگر «إِنَّ أَوَّلَ بَیْتٍ وُضِعَ لِلنَّاسِ لَلَّذی ببَکَّةَ مُبَارَکًا وَهُدًی لِلْعَالَمِینَ». باید برای مردم دنیا این را خوب تبیین کنیم که اسلام دین جهانی است و منافع و دستاوردهای اسلام نیز برای انسانیت است و انسان ها در سایه اسلام به کمالات و آرزوهای گمشده خود دست پیدا می کنند و حج در این زمینه یک نماد، شاخص و نشانه برای این حقیقت نورانی است.
ایکنا ـ بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب، حج تنها فریضه ای است که ترکیبش صددرصد سیاسی است، سیاسی بودن حج چه کارکردها و ظرفیت هایی را در جهان اسلام ایجاد خواهد کرد؟
یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی برای مردم دنیا مخصوصاً مسلمانان این است که ابعاد مورد نیاز یک زندگی متعالی یعنی بُعد اقتصادی، فرهنگی، عبادی، معنوی، سیاسی و امنیتی را تبیین کرده و نشان داده است هیچ کدام از همدیگر جدا نیستند و این مؤلفه ها در زندگی بشر با یکدیگر مرتبط هستند. یعنی اقتصاد به فرهنگ مربوط است، فرهنگ به امنیت مربوط است و امنیت نیز به سیاست مربوط است. این یک پیام روشن از اسلام به همه دنیاست. در مقابل تفکری وجود دارد که سیاست و مسائل اجتماعی را از دین جدا می کند. لذا مناسک حج یک بعد عبادی دارد که شامل احرام، لبیک گفتن، نماز، طواف و سایر موارد است اما حج در عین حال که یک بعد عبادی ـ معنوی دارد در همان حال، بعد سیاسی و اجتماعی دارد و اینها قابل تفکیک و انفکاک از همدیگر نیستند. کسانی که میان اینها تفکیک قائل می شوند برخلاف تعالیم نورانی اسلام حرکت می کنند. در واقع حج تبلور و نماد پیوند دیانت و سیاست در اسلام است.
ایکنا ـ جدی گرفتن فریضه حج از سوی دولت های اسلامی تا چه حد می تواند به طور واقعی مانع تجاوزگری های مستکبرین و رژیم صهیونیستی به جهان اسلام شود؟
بزرگترین منفعت حج، اتحاد مسلمین است، همانطور که مقام معظم رهبری نیز بر آن تصریح داشتند. هنگامی که اتحاد باشد، پیشرفت، عدالت، آزادی و رفاه خواهد آمد و تمام اینها در سایه اتحاد اتفاق می افتد.
کسانی که در ایجاد اتحاد در میان مسلمانان، نقش مهم دارند دو گروه هستند؛ یکی مسئولان سیاسی و صاحبان قدرت سیاسی کشورهای اسلامی هستند، دیگری نخبگان، تریبون دارها، هنرمندان، شاعران، سخنرانان، علما، مراجع و افرادی که دارای نفوذ و تأثیرگذاری در بین مردم هستند.
var player = videojs('player_829840_3871147',{ techOrder: [ "html5" , "flash"],poster:'',width:400,height:300}); videojs.addLanguage('en', {"No compatible source was found for this media.": "مشاهده ی ویدیو نیاز به پشتیبانی مرورگر از codec h264 یا نصب فلش پلیر دارد."}); player.one('play', (function(){ $.post('/fa/ajax/news/video/3871147',{},function (data) {}); })); کد دانلود فیلم اصلیهمه اختلافات، تفرقه ها، جریان های تکفیری و داعشی به این دو قشر برمی گردد که منشأ آنها یا به اصطلاح علما، روحانیون و چهره های تأثیرگذار یا صاحبان قدرت های سیاسی دنیا هستند. بنابراین مستقیما مقام معظم رهبری این دو جریان را مورد خطاب قرار دادند که یک مسئولیت بزرگ انسانی و الهی برعهده این دو گروه است که به دامن اسلام و تعالیم اسلامی بازگردند و وحدت را محور تلاش های خود به عنوان یک مسئولیت بزرگ قرار دهند.
گفت وگو از سمیرا انصاری
انتهای پیام
{{name}}
{{content}}