اقتصاد مقاومتی و گروه های جهادی محور سازندگی هستند

فرمانده بسیج مستضعفین کشور، در همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی گیلان با تأکید بر اهمیت اقتصاد مقاومتی و نقش گروه های جهادی در سازندگی کشور، گفت: این 2 مسیر راهبردی، محور پیشرفت و آبادانی ایران هستند.

خبرگزاری تسنیم از رشت، سردار غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج مستضعفین کشور، در همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی گیلان که در سالن همایش های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد، با تأکید بر اهمیت اقتصاد مقاومتی و نقش جهادگران در سازندگی کشور، اظهار کرد: گروه های جهادی و اقتصاد مقاومتی 2 مسیر تعیین کننده و راهبردی در پیشرفت و آبادانی کشور هستند.

وی با تشکر از حضور شرکت کنندگان در این گردهمایی و تقدیر از برنامه ریزی دقیق سپاه قدس گیلان، گفت: در این همایش 2 مجموعه بزرگ یعنی اقتصاد مقاومتی و جهادگران گروه های جهادی حضور دارند که هر کدام نقش مهمی در تحقق اهداف انقلاب اسلامی ایفا می کنند.

فرمانده بسیج مستضعفین کشور با اشاره به نظریه پردازی مقام معظم رهبری در زمینه جهاد سازندگی بیان کرد: اگر جهاد سازندگی به یک نظریه انقلابی تکیه کرده بود و به عنوان یک دستگاه دولتی تبدیل نمی شد، هیچ قانونی نمی توانست آن را از بین ببرد. اما با ادغام در جهاد کشاورزی، این مأموریت مهم از مسیر اصلی خود خارج شد.

به گفته سلیمانی، رهبر معظم انقلاب اسلامی با ارائه نظریه ای که گفتمان جهانی و عملی بود، راه را برای فعالیت های جهادی و سازندگی باز کردند.

وی با اشاره به اینکه این نظریه پس از 30 سال به یک نهاد دوم انقلاب اسلامی تبدیل شده است، تأکید کرد: این نظریه باید عمق و وسعت بیشتری پیدا کند تا بتواند در سازندگی و محرومیت زدایی کشور نقش آفرین باشد.

فرمانده بسیج مستضعفین با اشاره به نقش گروه های جهادی در تحقق اهداف انقلاب اسلامی گفت: گروه های جهادی در هر سطحی رسالت مهمی دارند. شما نمایندگان مردم عزیز و شهیدپرور استان گیلان در این عرصه ها، پرچمداران تحقق چشم اندازهای سازندگی، محرومیت زدایی، پیشرفت و آبادانی هستید.

سلیمانی همچنین به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال 1397 این بیانیه را صادر کردند که نقشه راهی برای پیشرفت کشور است. ما باید با استفاده از ظرفیت های مردمی و نقش آفرینی جوانان، این مسیر را با سرعت بیشتری طی کنیم.

وی با تأکید بر اهمیت نقش آفرینی جوانان در سازندگی کشور بیان کرد: تمام کشورهایی که پیشرفت کرده اند، نقش اصلی را به مردم و جوانان سپرده اند. ما نیز باید در جمهوری اسلامی از این الگوها استفاده کنیم و با نظریه پردازی و تولید الگوهای جدید، مسیر سازندگی را هموار کنیم.

فرمانده بسیج مستضعفین کشور با اشاره به ظرفیت های مردمی در دوران کرونا گفت: «در آن دوران، شاهد خدمات مؤمنانه ای بودیم که از ظرفیت های مردمی شکل گرفت. این ظرفیت ها کارآمد بودند و باید ادامه پیدا کنند. مگر می توان بدون اصلاح اقتصاد، به پیشرفت و آبادانی رسید؟

سلیمانی با اشاره به اهمیت نقشه راه اقتصادی برای استان گیلان تصریح کرد: ما نیازمند یک نقشه راه مشخص برای پیشرفت استان هستیم. اگر نقشه داشته باشیم و بر اساس آن عمل کنیم، تمامی مواد لازم برای موفقیت فراهم خواهد شد. این نقشه باید به گونه ای باشد که نقش آفرینی آحاد مردم و محوریت جوانان در آن لحاظ شود و اگر جوانان محور اصلی فعالیت ها قرار گیرند، بدون تردید موفقیت از آن ملت ایران خواهد بود.

انتهای پیام/

نظرات

captcha